ایرانیان جهان

آخرين مطالب

موساد در عملیاتی محرمانه آرشیو «الی کوهن» را از سوریه خارج کرد خواندنی ها

موساد در عملیاتی محرمانه آرشیو «الی کوهن» را از سوریه خارج کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /سرویس جاسوسی موساد رژیم صهیونیستی اعلام کرد در عملیات محرمانه‌ای آرشیو رسمی سوریه از الی کوهن، جاسوس خود را به تل‌آویو منتقل کرده است.
 دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که سرویس جاسوسی موساد با همگاری یک سرویس اطلاعاتی «دوست»، عملیات محرمانه‌ای را اجرا کرد و توانست طی این عملیات آرشیو مدارکی را که سوریه از الی کوهن، جاسوس اسرائیلی در اختیار داشت، به تل‌آویو منتقل کند.

ایرانیان جهان

بازار



ایرانیان جهان

بر اساس بیانیه دفتر نتانیاهو، موساد در این عملیات، آرشیو یاد شده را که شامل بیش از 2500 سند، عکس و وسایل شخصی الی کوهن است که سال 1965 در دمشق اعدام شد، از دمشق به اراضی اشغالی منتقل کرد.
در ادامه این بیانیه آمده است: مدارکی که تحت عنوان آرشیو رسمی سوریه از الی کوهن از زمان اعدام او تاکنون توسط دستگاه‌های امنیتی سوریه نگه‌داری می‌شد، به تازگی در عملیات محرمانه‌ای با همکاری سرویس اطلاعاتی شریکی استراتژیک و در آستانه شصتمین سال اعدام او به تل‌آویو بازگردانده شد.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

طبق بیانیه موساد، این اسناد شامل جزئیاتی از فعالیت‌های اطلاعاتی کوهن در سوریه از جمله ماموریت‌های کشف و مستندسازی زیرساخت‌های نظامی و نیز یک نسخه از حکم دادگاه است که او را به اعدام محکوم کرد.

ایرانیان جهان

سرویس جاسوسی موساد در ادامه بیانیه خود این عملیات را گامی در چارچوب تلاش‌های مستمر خود برای روشن شدن سرنوشت کوهن و محل دفن او توصیف کرد.
همچنین در این بیانیه آمده است، از جمله وسایل شخصی الی کوهن کلیدهای آپارتمانش در دمشق، گذرنامه‌ها و اسناد جعلی که از آنها استفاده می‌کرد، تعدادی عکس از دوره فعالیت مخفیانه او در سوریه از جمله عکس‌های او همراه با افسران، ژنرال‌های ارشد و مسوولان دولت وقت سوریه هستند.

ایرانیان جهان

طبق بیانیه یاد شده، از جمله وسایل منتقل شده به تل‌آویو، دفترچه‌ها و یادداشت‌های روزانه‌ای است که اطلاعات سوریه پس از بازداشت کوهن از منزل او کشف کرد و حاوی دستورالعمل‌هایی هستند که او از طرف موساد برای اجرای ماموریت مخفی خود از جمله زیر نظر گرفتن هدفی مشخص و جمع‌آوری اطلاعاتی محرمانه از پایگاه‌های نظامی سوریه در قنیطره دریافت می‌کرد.
همچنین نسخه اصلی حکم اعدام او از سوی دادگاه نیز کشف شد. در این سند آمده است که به خاخام نیسیم اندیبو، رئیس وقت جامعه یهودیان در دمشق اجازه داده شده که طبق سنت دینی یهودیان او راه همراهی کند.

ایرانیان جهان

از جمله سایر اسناد و مدارک کشف شده از این آرشیو می‌توان به یک پوشه بزرگ نارنجی رنگ با عنوان «نادیا کوهن» اشاره کرد. با بررسی این پوشه مشخص می‌شود که دستگاه اطلاعات سوریه تمامی فعالیت‌های همسر کوهن برای آزادی او از زندان سوریه از جمله نامه‌های متعدی را که برای سران جهان از جمهور رئیس جمهور وقت سوریه نوشته و ارسال کرده، پیگیری و بررسی کرده است.
در پایان این بیانیه نیز به نقل از نتانیاهو و «داوید بارنیا» رئیس موساد بر اهمیت این عملیات از منظر نمادین و اطلاعاتی تاکید و این عملیات بخشی از تعهد کابینه رژیم صهیونیستی به بازگرداندن سربازهای مفقود و اسرای خود توصیف شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1440866/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی به وقت اروپا

مناظره قبل از مذاکره

السیسی: مصر برای عقب‌نشینی فوری اسرائیل از لبنان تلاش می‌کند

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

آغاز گفت‌وگوی تلفنی حساس بین ترامپ و پوتین

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی مناطق جنگی در سال 2024

نفتکش «زنگه‌زور» آذربایجان در تور تحریم‌های انگلیس

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره اوضاع نگران‌کننده بهداشت و قحطی در غزه

اردن: گرسنگی دادن به 2.3 میلیون فلسطینی جنایت است

وزیر جنگ سابق اسرائیل: بقای حماس در غزه بعد از 591 روز جنگ نشان دهنده شکست ماست

چین چهار ماهواره جدید را با موفقیت در مدار قرار داد

شمار شهدای غزه به 53 هزار و 486 نفر رسید

خودروسازها خواستار گرانی خودروهای وارداتی شدند!

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

زخمی شدن 2 لبنانی به ضرب گلوله نیروهای صهیونیست

لاپید: اکنون زمان سقوط حکومت نتانیاهو است

پاکستان به سمت هند، موشک شلیک کرد؟

تصاویری تکان‌دهنده از حمله اسرائیل به یک مدرسه در غزه

معاون ترامپ با پاپ جدید دیدار کرد

اظهارات تند لاپید: پایان کار نتانیاهو فرا رسیده است

توجیه عجیب همسر رئیس‌جمهور لبنان برای خوش و بش کردن با خاخام صهیونیست!

عقد قرارداد رایگان مسکن برای مستاجران؛ آورده سامانه خودنویس

رایزنی کشورهای اروپایی با ترامپ درباره اوکراین

دختر باراک اوباما به سرقت هنری متهم شد

هشدار سازمان جهانی بهداشت: دو میلیون فلسطینی در آستانه فاجعه

جبهه دمکراتیک: ورود کمک‌ها بدون آتش‌بس نیرنگ نتانیاهو است

افسر صهیونیست: معلوم نیست از کدام پیروزی در غزه حرف می‌زنیم!

رخنه نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه

سیاست هسته‌‌ای آلمان تغییر کرد

چرا معاون ترامپ سفرش به اسراییل را لغو کرد؟

سیاستمدار اسرائیلی از دست نتانیاهو شاکی شد

خودرو‌های تحویل 1403 مشمول افزایش هزینه دیون دولتی نمی شوند

چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟

حمله قسام با «تاندوم» به نظامیان رژیم صهیونیستی در غزه

جزئیات عملیات ویژه اسرائیل در خان یونس

ادامه سرکوب‌ و دستگیری‌ فلسطینیان در «کرانه باختری» فلسطین

خشم مردم موریتانیا از حمایت بی‌قید و شرط آمریکا از اسرائیل

آتش‌بس شورشیان و کُردهای سوریه نقض شد

«ارابه‌های گدعون» و آغاز مرحله جدیدی از توحش رژیم صهیونیستی در غزه

پکن، میزبان مذاکرات دیپلماتیک کابل و اسلام‌آباد

اعتراض الحشد الشعبی به سانسور هدفمند «متا»

ترامپ خواستار تحقیق درباره پرداخت‌های هریس به سلبریتی‌ها شد

آمریکا و ترکیه درباره سوریه مذاکره خواهند کرد

تاکید پزشکیان برای حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت

ممنوعیت افزایش قیمت برای خودروهای تحویل 1403