يکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴
خواندنی ها

اسرائیل فرانسه را تهدید کرد؛ فلسطین را به رسمیت نشناسید

اسرائیل فرانسه را تهدید کرد؛ فلسطین را به رسمیت نشناسید
ایرانیان جهان - فارس /رژیم صهیونیستی با تهدید به قطع همکاری‌های امنیتی، فرانسه را از به‌رسمیت‌شناختن فلسطین برحذر داشت. خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس /رژیم صهیونیستی با تهدید به قطع همکاری‌های امنیتی، فرانسه را از به‌رسمیت‌شناختن فلسطین برحذر داشت.
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که اسرائیل تلاش کرده است فرانسه را از تصمیم خود برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین منصرف کند. 
بازار
بر اساس این گزارش، این فشارها شامل تهدید به کاهش همکاری‌های اطلاعاتی و حتی احتمال الحاق بخشی از اراضی فلسطینی بوده است.
روز پنج‌شنبه هفته گذشته، رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون اعلام کرد که پاریس در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر، به‌طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.
بر پایه این گزارش، مقام‌های فرانسوی گفته‌اند رژیم صهیونیستی طی ماه‌ها فشارهایی را بر ماکرون وارد کرده تا از این تصمیم منصرف شود.
در همین حال، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به‌شدت این اقدام فرانسه را محکوم کرده است.
در گزارش رویترز آمده است: «هشدارهای اسرائیل به فرانسه شامل تهدید به قطع همکاری‌های اطلاعاتی، کارشکنی در ابتکارهای منطقه‌ای پاریس، و حتی اشاره به احتمال الحاق بخشی از کرانه باختری بوده است.»
با این حال، مقام‌های فرانسوی گفته‌اند که پاریس بر این باور است که نتانیاهو صرف‌نظر از تصمیم فرانسه، سیاست‌های خود در قبال کرانه باختری را دنبال خواهد کرد.
یک دیپلمات فرانسوی که نامش فاش نشده، به این خبرگزاری گفته است که با وجود موفق نبودن تلاش‌ها برای همراه کردن کشورهایی مانند انگلیس و کانادا، فرانسه همچنان در پی جلب حمایت سایر کشورها از ابتکار خود در نشست سپتامبر است.
رویترز می‌نویسد: «لندن نمی‌خواست با خشم آمریکا مواجه شود و اتاوا نیز موضع مشابهی اتخاذ کرده است.»
روز جمعه نیز خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که فرانسه تلاش می‌کند با حفظ گفت‌وگو با رژیم صهیونیستی و ایالات متحده، پیامدهای منفی احتمالی تصمیم خود برای به‌رسمیت‌شناختن فلسطین را به حداقل برساند.
کشور فلسطین تاکنون از سوی 147 کشور جهان به‌رسمیت شناخته شده است، اما ایالات متحده جزو آن‌ها نیست. 
در سال 2024، آمریکا با استفاده از حق وتو، مانع عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شد. از سال 2024 تاکنون، 10 کشور جدید از جمله ایرلند، نروژ، اسپانیا و ارمنستان، فلسطین را به‌رسمیت شناخته‌اند.


نظرات شما