ایرانیان جهان - ایرنا / رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به قیمت بالاتر نان خشک از نان، گفت: این مساله سبب شده تا برخی از نانواییهای که با یارانه دولتی نان میپزند، نان را خشک کنند.
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران اظهار داشت: کیفیت نان باید ارتقاء یابد، ضمن اینکه بخشی از کیفیت نان به تجهیزات نانوایان و بخشی دیگر به کیفیت آرد برمیگردد.
این مقام صنفی در عین حال تاکید کرد: مردم باید در مصرف دقت کنند تا شاهد هدر رفت و دورریز نان نباشیم.
وی ادامهداد: در موضوع نان به دلیل حساسیتی که وجود دارد بالاترین سهم یارانه را دولت به آن اختصاص میدهد که این یارانه باید به انتهای زنجیره داده شود.
لزوم تکنرخی شدن نان
رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه برای از بین بردن رانت باید نان تک نرخی شود، گفت: چند نرخی بودن نان باعث میشود تا نتوانیم نظارت و بازرسی دقیق انجام دهیم چرا که برخی از نانواییان آزادپز و برخی دولتی هستند.
وی عنوانکرد: امسال نانوایان نرخ نان را بررسی و ارائه کردند که دیر اعلام شد، ضمن اینکه باید توجه کرد هزینه و درآمد نانواییهای دولتی پز منطبق با واقعیت ها تخمین زده شود تا متضرر نشوند.
رستگار با اشاره به اینکه چندین اتحادیه از جمله آرایشگران هنوز نتوانسته اند نرخ جدید را دریافت کنند، گفت: نرخ ها پس از بازدید های میدانی و بر اساس هزینه های جاری، مالیات، دستمزد نیروی کار، آب، برق و گاز در کمیسیون نرخ گذاری اتاق اصناف تعیین و بعد برای تعیین تکلیف به دستگاه های مربوطه اعلام می شود.
وی اضافهکرد: نرخ اتحادیه ها نیز باید مانند حقوق کارمندان در ابتدای سال تعیین و اعمال شود نه اینکه اصناف معطل اعلام نرخ ها پس از ماه ها انتظار باشند.
بازار ![]()