ایرانیان جهان - مهر /سخنگوی وزارت خارجه قطر از آغاز مذاکرات در خصوص موضوعات پیچیده باقی مانده میان حماس و رژیم صهیونیستی خبر داد.
سخنگوی وزارت خارجه قطر در گفتگو با فاکس نیوز تاکید کرد: ما مدتها منتظر این روز تاریخی (امضای سند توافق غزه) به ویژه طی 2 سال گذشته بودیم. امیدواریم این اقدام باعث تحقق ثبات و صلح در منطقه شود.
وی افزود: بررسی بسیاری از موضوعات را به مرحله دوم مذاکرات آتش بس موکول کردیم تا مرحله نخست به خوبی برگزار شود. در حال حاضر مذاکرات سخت و دشواری در خصوص بررسی روند تأمین امنیت نوار غزه و اداره آن و تضمین عدم از سرگیری جنگ آغاز شده است.
این مسئول قطری تصریح کرد: مذاکرات مذکور با هدف ممانعت از فاصله افتادن میان مرحله نخست و دوم توافق آتش بس آغاز شده است.
پیشتر نیز نخست وزیر قطر اعلام کرده بود که موضوعات پیچیده میان حماس و رژیم صهیونیستی طی مرحله دوم مذاکرات بررسی خواهند شد.
بازار ![]()