يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خواندنی ها

الشیبانی: تحریم‌ها در سال ۲۰۲۶ ادامه پیدا نمی‌کنند

الشیبانی: تحریم‌ها در سال ۲۰۲۶ ادامه پیدا نمی‌کنند
ایرانیان جهان - ایسنا / وزیر خارجه سوریه امروز -یکشنبه- اعلام کرد که سال ۲۰۲۶ را به صورت رسمی سال توسعه در سوریه اعلام خواهد شد و بعد از آن تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / وزیر خارجه سوریه امروز -یکشنبه- اعلام کرد که سال 2026 را به صورت رسمی سال توسعه در سوریه اعلام خواهد شد و بعد از آن تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور هرگز ادامه پیدا نخواهند کرد.
«اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه امروز در دیدار با نمایندگان نهادهای سوری مستقر در واشنگتن اظهار کرد: هرگز تحریم‌ها علیه سوریه در سال 2026 ادامه پیدا نخواهند کرد، این یک پیش‌بینی نبوده بلکه هدفی راهبردی است که با جدیت برای آن در تلاش هستیم و به آن خواهیم رسید.
الشیبانی گفت: دولت سوریه فعالیت نهادهای سوری در آمریکا و حمایت از آنها را به مشارکت مستقیم آنها در تلاش‌ها برای بازسازی منوط خواهد کرد، این نهادها به شریک اصلی ساخت آینده تبدیل شدند و تنها ناظرانی خارجی نیستند.
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزیر خارجه سوریه افزود: وزارت خارجه سوریه با راه‌اندازی شبکه گسترده‌ای از ارتباطات مستقیم با اقلیت‌ها و نهادها و تغییر دیپلماسی از یک ارتباط رسمی صرف به سازوکاری موثر در راستای اهداف بازسازی و ثبات، طبق الگوی متفاوتی از وزارت خارجه‌های دیگر کشورها اقدام می‌کند.
«احمد الشرع» رئیس جمهور خودخوانده سوریه بامداد امروز در چارچوب سفری رسمی وارد آمریکا شد.
بازار
پیش‌بینی می‌شود این سفر با توجه به پیامدهای سیاسی و امنیتی مهمی که به ویژه در چارچوب تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای آرام کردن اوضاع در سوریه و منطقه دارد، مورد توجه گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی قرار بگیرد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز درباره سفر الشرع به این کشور گفت: من و الشرع با هم دیدار خواهیم کرد، فکر می‌کنم او خیلی خوب عمل می‌کند، این منطقه دشوار است و او مرد قدرتمندی است، من با او خیلی خوب هماهنگ شدم و در سوریه پیشرفت خوبی حاصل شد، این کار سختی است اما پیشرفت بسیاری حاصل شده است.


نظرات شما