ایرانیان جهان - فارس /سخنگوی آژانس آنروا شامگاه سهشنبه گفت که تمام تلاشهای رژیم صهیونیستی برای جایگزین کردن این نهاد در نوار غزه شکست خورده است.
«عدنان أبوحسنه» سخنگوی آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در نوار غزه بار دیگر از ممانعت رژیم صهیونیستی در ورود کمکها به این باریکه انتقاد کرد.
أبوحسنه در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «تمام تلاشهای اسرائیل برای ایجاد نهادهایی در جهت جایگزینکردن آنروا شکست خورده است».
وی در اینباره توضیح داد: «بنیاد [صهیونیستی-آمریکایی] به اصطلاح بشردوستانه غزه، فاقد تجربه در کار امدادرسانی بود و پایان یافتن آن تعجبآور نبود».
این مقام آنروا همچنین افزود: «ما به اندازه کافی کمکهای بشردوستانه برای نوار غزه برای سه ماه داریم، اما اشغالگران از ورود آن جلوگیری میکنند».
بازار ![]()