شنبه ۶ دي ۱۴۰۴
اخبار ایران

بانک مرکزی اسامی دریافت‌کنندگان ارز ترجیحی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد

بانک مرکزی اسامی دریافت‌کنندگان ارز ترجیحی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد
ایرانیان جهان - ایرنا /بانک مرکزی اسامی یک‌هزار و ۱۸۳ دریافت کننده ارز ترجیحی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آذرماه را به تفکیک گروه کالایی و نام شرکت های دریافت‌کننده منتشر کرد. ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا /بانک مرکزی اسامی یک‌هزار و ۱۸۳ دریافت کننده ارز ترجیحی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آذرماه را به تفکیک گروه کالایی و نام شرکت های دریافت‌کننده منتشر کرد.
بر اساس جداول منتشر شده در تارنمای بانک مرکزی، بیشترین میزان دریافت ارز ترجیحی از ابتدای سال تا پایان آذرماه گذشته، سهم کالاهای مربوط به وزارت جهاد کشاورزی با هفت میلیارد و ۱۱۱ میلیون دلار است که بیشترین دریافت کننده از این میزان را «کشت و صنعت مدلل ماهیدشت» با ۵۷۱ میلیون و ۵۹ هزار دلار و «آوا تجارت صبا شرکت بازرگانی گروه مدلل» با ۴۴۲میلیون و ۸۱ هزار دلار در رتبه بعدی قرار دارد.
بر همین اساس ذرت ۲ میلیارد و ۶۲۷ میلیون دلار، دانه های روغنی یک میلیارد و ۲۲۹ میلیون دلار و کنجاله سویا ۹۸۶ میلیون دلار از این سهم را در اختیار دارند.
همچنین کالاهای مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز ۲ میلیارد و ۱۲۹ میلیون دلار از سهم دریافت ارز ترجیحی را به خود اختصاص داده اند که دارو، ملزومات دارویی، مواد اولیه دارو و داروهای طبیعی با ۸۹۵ میلیون دلار بیشترین سهم را در این رسته دارد.

ایرانیان جهان

گفتنی است تجهیزات و ملزومات پزشکی با ۸۵۹ میلیون دلار و واکسن ها و کیت های پزشکی با ۱۷۲ میلیون دلار در رده های بعدی هستند.
بر همین اساس، جمع کل پرداختی ارز ترجیحی به این دو بخش از کالاها در کشور حدود ۹ میلیارد و ۲۳۹ میلیون دلار اعلام شده است.
میزان دریافت ارز ترجیحی به تفکیک نام شرکت ها و همچنین فهرست دریافت کنندگان ارز ترجیحی به تفکیک گروه کالایی از اینجا قابل دریافت است.

ایرانیان جهان

بازار


نظرات شما