دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
خواندنی ها

فرانسه دنبال «گفت‌و‌گوی مستقیم» با روسیه

فرانسه دنبال «گفت‌و‌گوی مستقیم» با روسیه
ایرانیان جهان - فارس /پس از سخنان اخیر امانوئل ماکرون درباره احتمال ازسرگیری تماس‌ها با روسیه، وزیر خارجه فرانسه هم درباره کانال ارتباطی و گفت‌و‌گوی مستقیم اروپا با مسکو حرف ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس /پس از سخنان اخیر امانوئل ماکرون درباره احتمال ازسرگیری تماس‌ها با روسیه، وزیر خارجه فرانسه هم درباره کانال ارتباطی و گفت‌و‌گوی مستقیم اروپا با مسکو حرف زد.
ژان نوئل بارو به روزنامه لیبراسیون گفت که کشورهای اروپایی باید یک کانال ارتباطی با روسیه داشته باشند تا بتوانند مستقیماً با آن مذاکره کنند.
دیپلمات ارشد فرانسوی در مورد اظهارات رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر از سرگیری احتمالی تماس‌ها با روسیه گفت: «اروپایی‌ها که اکنون حامیان اصلی اوکراین از نظر مالی و نظامی هستند، باید یک کانال (ارتباطی) برای دفاع از منافع خود داشته باشند، نه اینکه مسئولیت را به گردن کسی دیگر بیندازند.»
ماکرون در مصاحبه‌ اخیر با شبکه تلویزیونی فرانس ۲ گفته بود که قصد دارد در اسرع وقت با رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین گفت‌وگو کند.
وزیر خارجه روسیه سرگئی لاوروف، در واکنش به سخن ماکرون اعلام کرد که مسکو همیشه پذیرای گفت‌و‌گو است. به گفته او، رئیس‌جمهور روسیه بارها بر آمادگی خود برای برقراری ارتباط تأکید کرده است «اما به شرطی که افراد روبروی او ادب را رعایت کنند.»
حالا وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که این کشور «هرگز احتمال گفت‌و‌گو با روسیه را کاملاً رد نکرده است.» وی افزود که چنین گفت‌و‌گویی تنها در صورتی باید ادامه یابد که «در رابطه با اوکراین و شرکای اروپایی‌اش، مفید و شفاف باشد.»
بازار


نظرات شما