پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
اخبار ایران

سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی به زودی راه‌اندازی می‌شود

سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی به زودی راه‌اندازی می‌شود
ایرانیان جهان - ایرنا / معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی از طراحی سامانه‌ای برای قاعده‌مندسازی فرآیند تقسیط و بخشودگی مالیاتی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی از طراحی سامانه‌ای برای قاعده‌مندسازی فرآیند تقسیط و بخشودگی مالیاتی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این سامانه، مودیان به‌راحتی و بدون نیاز به چانه‌زنی می‌توانند درخواست‌های خود را ثبت کنند.
به گزارش ایرنا، حسین فردوسی چهارشنبه شب در جلسه مشترک معاونان وزارت امور اقتصادی و دارایی با مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مشهد افزود: در سازمان امور مالیاتی، سامانه‌ای در دست طراحی است که به زودی به بهره‌برداری می‌رسد و بحث تقسیط و بخشودگی‌های مالیاتی را قاعده‌مند می‌کند.
وی ادامه داد: با راه‌اندازی این سامانه، مودیان مالیاتی می‌توانند خیلی راحت با مراجعه به آن، درخواست‌های خود را انجام دهند و درگیر چانه‌زنی و تعامل مستقیم با مدیران نشوند. این کار هم سریع‌تر انجام خواهد شد.
بازار
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد بر شفاف‌سازی در مصرف مالیات تأکید و اضافه کرد: این موضوع که نشان دهیم مالیات پرداختی مردم در کجا مصرف می‌شود، به فرهنگ‌سازی نظام مالیاتی کمک زیادی می‌کند.
وی افزود: در وزارت اقتصاد پیگیر هستیم که درصد بیشتری از مالیات به پروژه‌های مشخص و نشان‌دار تخصیص یابد. وقتی مردم ببینند مالیات آنها در پروژه‌های مشخصی هزینه می‌شود، استقبال بیشتری از پرداخت مالیات نشان می‌دهند و وصول مالیاتی نیز بالاتر خواهد رفت.
نوسان قیمتها انگیزه ها را گرفته است
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی نیز با بیان اینکه نوسانات قیمتی انگیزه را از مردم گرفته است، گفت: بیشتر مشکلات اقتصادی ریشه در مسائل داخلی دارد و سه قوه باید برای حل آن‌ها متحدانه تصمیم‌گیری کنند.
علی آذری افزود: اگرچه تحریم‌ها مؤثر است، اما بخش عمده‌ای از چالش‌هایی مانند بیکاری، کمبود فرصت‌های شغلی و وابستگی به نفت، ناشی از ضعف‌های داخلی مانند ضعف سیستم بانکی و مالی است.
وی اظهار کرد: روسای سه قوه باید با وحدت رویه، تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
لزوم پاسخگویی بانکهای خصوصی به استانها
رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هشت استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، گلستان و سمنان، در حال حاضر تنها حدود ۲۴ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده‌اند، در حالی که در گذشته بیش از ۴۰ درصد جمعیت ایران در این منطقه زندگی می‌کردند. این آمار یک زنگ خطر است.
حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر با اشاره به شوراهای بانکی در استان‌ها اضافه کرد: در استان‌ها، شورای بانکی وجود دارد که انتظار می‌رود تمامی بانک‌های خصوصی نیز در آن شرکت کرده و پاسخگو باشند. اگر بانکی در استان ما اعتبارات را جذب می‌کند، اما پاسخگو نباشد، پذیرفتنی نیست.
وی افزود: در استان‌ها، بانک‌های خصوصی باید در شورایی که بانک‌های دولتی در آن شرکت می‌کنند، حضور یافته و پاسخگو باشند و یا شورای جداگانه داشته باشند.
وی با بیان اینکه بانکها باید بانکداری و نه بنگاه داری کنند خاطرنشان کرد: اقدامات برای این است که انضباط لازم در حوزه بانک‌ها برقرار شده و بانک‌ها در قبال مردم و مسوولان استان‌ها پاسخگو باشند.


نظرات شما