شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
اروپا

دفع حمله پهپادی اوکراین به روسیه

دفع حمله پهپادی اوکراین به روسیه
ایرانیان جهان - وزارت دفاع روسیه اعلام کرد حمله پهپادی اوکراین به ۱۳ منطقه را دفع کرده است.
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزارت دفاع روسیه اعلام کرد حمله پهپادی اوکراین به ۱۳ منطقه را دفع کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور ۸۲ فروند پهپاد اوکراینی را طی شب گذشته بر فراز ۱۳ منطقه روسیه رهگیری و سرنگون کردند.
باوجود تداوم مذاکرات سیاسی برای حل بحران اوکراین، جنگ در مناطق مرزی ادامه دارد.
پیشتر، متیو ویتاکر نماینده دائم آمریکا در پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) گفته بود: واشنگتن انتظار دارد موضوع اختلافات ارضی در روزها و هفته‌های آینده تعیین تکلیف شود.
وی گفته بود شرکت‌کنندگان در روند مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین، در حال حاضر روی چهار سند نهایی کار می‌کنند. یک طرح صلح ۲۰ بندی، مجموعه‌ای از تضمین‌های امنیتی چندجانبه، تضمین‌های امنیتی مشخص آمریکا و همچنین برنامه رشد و شکوفایی اقتصادی پس از صلح.
باوجود برگزاری چند دور مذاکره، جنگ بین روسیه و اوکراین ادامه دارد. مسائل سرزمینی همچنان مهمترین مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بین دو طرف است.
روسیه و اوکراین تلاش می‌کنند با حفظ و توسعه مناطقی که تحت کنترل دارند ابتکار عمل در میدان نبرد و همچنین در میدان مذاکره را به دست بگیرند.


نظرات شما