سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
خواندنی ها

ردپای دیگری از خاندان سلطنتی بریتانیا در پرونده اپستین

ردپای دیگری از خاندان سلطنتی بریتانیا در پرونده اپستین
ایرانیان جهان - تسنیم /از آخرین اسناد منتشر شده مشخص است که صدها بار نام دختران شاهزاده مخلوع بریتانیایی در پرونده اپستین آمده است. «بئاتریس» و «اوژنی» در گرداب پرونده‌های ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم /از آخرین اسناد منتشر شده مشخص است که صدها بار نام دختران شاهزاده مخلوع بریتانیایی در پرونده اپستین آمده است.
«بئاتریس» و «اوژنی» در گرداب پرونده‌های اپستین گرفتار شده‌اند درحالیکه ارتباط والدینشان، اندرو مونتباتن-ویندزور و سارا فرگوسن، با این مجرم جنسی از پیش فاش شده است.
این دو خواهر که اکنون به ترتیب 37 و 35 ساله هستند، نامشان صدها بار در آخرین بخش از پرونده‌های منتشر شده توسط وزارت دادگستری ایالات متحده آورده شده است.
به نوشته سی‌ان‌ان، حداقل یکی از این اشاره‌ها بسیار شرم‌آور است و به زندگی خصوصی «اوژنی» جوان اشاره دارد.
بئاتریس و اوژنی از معدود اعضای خاندان ویندزور هستند که عنوان «والاحضرت» را دارند، اما آنها نماینده پادشاه به عنوان اعضای فعال «خاندان سلطنتی» نیستند. اندرو پدر آنها مدت‌ها پیش به علت فاش شدن ارتباطش با اپستین از مقام خود خلع شد.
بازار
بخش عمده‌ای از انتقادات به این خانواده بر رابطه وی با جفری اپستین متمرکز بوده است. با این حال، آخرین افشاگری‌ها از پرونده‌های وزارت دادگستری آمریکا عمق دوستی آشکار مجرم جنسی با سارا فرگوسن مادر بئاتریس و اوژنی را نشان می‌دهد.
پدر آنها با فشار فزاینده‌ای برای پاسخگویی به سوالات بیشتر در مورد ارتباطش با اپستین روبرو است، چرا که پلیس بریتانیا اکنون در حال بررسی سوء رفتارهای احتمالی در مناصب دولتی و نقض اسرار رسمی است.
ایمیل‌های منتشر شده نشان می‌دهد که شاهزاده سابق در دوران تصدی خود به عنوان نماینده تجاری بریتانیا، اطلاعات محرمانه‌ای را با این مجرم جنسی به اشتراک گذاشته است.


نظرات شما