ایرانیان جهان - انتخاب / ۳۵ نفر جان خود را از دست دادند و ۳۰ نفر دیگر روز شنبه بر اثر برخورد دو دستگاه اتوبوس مسافربری بین مناطق السخنه و تدمر در جاده دمشق – دیرالزور در بیابان سوریه مجروح شدند. این آمار اولیه توسط وزارت بهداشت سوریه اعلام شده و تلویزیون رسمی این کشور آن را مخابره کرده است.
وزارت کشور سوریه اعلام کرد که این حادثه بین یک اتوبوس حامل تعدادی از نیروهای امنیت داخلی و یک اتوبوس غیرنظامی رخ داده است، بدون آنکه تعداد قربانیان از میان نیروهای امنیتی را فاش کند.
مدیر اورژانس و فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت گفت که تاکنون آمار قربانیان به ۳۵ کشته و ۳۰ زخمی رسیده است. همچنین مدیر اورژانس و مدیریت بحران دیرالزور تأیید کرد که ۳۷ مجروح و پنج جسد به شهر تدمر منتقل شدهاند و عملیات تخلیه و امدادرسانی در محل حادثه ادامه دارد.
در راستای پاسخگویی اضطراری، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد که وزارت دفاع بالگردهایی را برای مشارکت در عملیات خارجسازی مجروحان و انتقال قربانیان از محل حادثه اعزام کرده است.