ایرانیان جهان - تسنیم / «پنجره فرصت» اتحادیه اروپا برای سرقت داراییها ممکن است بسته شود
دفتر مطبوعاتی سرویس اطلاعات خارجی روسیه یادآور شد که اگر در انتخابات کشورهای اروپایی نیروهایی پیروز شوند که با شعلهور کردن جنگ موافق نیستند، «پنجره فرصت» مقامات بروکسل برای سرقت داراییهای روسیه ممکن است بسته شود و به همین دلیل اتحادیه اروپا عجله دارد.
در این بیانیه آمده است: «در اتحادیه اروپا در سطح کارشناسی پیشنهادهایی برای ایجاد ساختار جدیدی در دست بررسی است که بتوان داراییهای روسیه را با خارج کردن آنها از مؤسسه سپردهگذاری «یوروکلیر» که تحت صلاحیت حقوقی بلژیک قرار دارد در آن پنهان کرد. بوروکراتهای اروپایی نگران هستند که بدون مصادره داراییهای روسیه نتوانند بهطور نامحدود به تأمین مالی حکومت کییف ادامه دهند. در این رابطه آنها بهشدت به این موضوع علاقهمند هستند که پیش از انتخابات سال 2027 در شماری از کشورهای اروپایی، عملیات سرقت داراییهای روسیه را به انجام برسانند.»
مقامات اطلاعاتی روسیه افزودند: «در آینده ممکن است "پنجره فرصت مناسب" برای مصادره داراییهای روسیه بهسادگی بسته شود، اگر در نتیجه انتخابات دولتهایی تشکیل شوند که حمایت کمتری از حکومت کییف داشته باشند و با چشمانداز شعلهور شدن یک جنگ بزرگ در اروپا موافق نباشند. در این زمینه «غارتگران اموال دیگران» در اروپا بهویژه از انتخابات ریاستجمهوری فرانسه و انتخابات پارلمانی در اسپانیا، یونان و لهستان نگران هستند.»
هشدار روسیه درباره تضعیف اعتماد به نهادهای اروپایی به اتحادیه اروپا
دفتر مطبوعاتی سرویس اطلاعات خارجی روسیه همچنین هشدار داده که نخبگان حاکم کنونی اتحادیه اروپا باید درک کنند که تلاشهای آنها برای سرقت منابع مالی حاکمیتی روسیه به تضعیف اعتماد به نهادهای اروپایی منجر خواهد شد.
در این بیانیه با یادآوری اینکه در چنین شرایطی کشورهای جنوب جهانی دیگر حوزه صلاحیت حقوقی اروپا را «پناهگاهی امن» تلقی نخواهند کرد، اشاره شده است: «اروپا نیز بدون اتکا به دارندگان بزرگ خارجی اوراق بهادار اروپایی مانند چین، هند، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و سنگاپور قادر نخواهد بود ثبات نظام مالی خود را حفظ کند. بنابراین سارق در هر صورت مجازات خواهد شد.»