سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵
خواندنی ها

افسر صهیونیست: اسرائیلی‌ها سیدحسن نصرالله را بیشتر از رهبران خود باور داشتند

افسر صهیونیست: اسرائیلی‌ها سیدحسن نصرالله را بیشتر از رهبران خود باور داشتند
ایرانیان جهان - ایسنا/یک افسر ذخیره رژیم صهیونیستی با اشاره به تأثیرگذاری شهید سید حسن نصرالله بر محاسبات امنیتی این رژیم، اذعان کرد که تهدیدهای حزب‌الله در طول سال‌ها بدون ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /یک افسر ذخیره رژیم صهیونیستی با اشاره به تأثیرگذاری شهید سید حسن نصرالله بر محاسبات امنیتی این رژیم، اذعان کرد که تهدیدهای حزب‌الله در طول سال‌ها بدون آنکه نیاز به استفاده از تمام توان موشکی این جنبش باشد، موجب ایجاد هراس و بازدارندگی در میان صهیونیست‌ها شده است.
رونین ایتسیک، سرهنگ ذخیره رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه هفت این رژیم گفت که حزب‌الله برای تأثیرگذاری بر محاسبات امنیتی رژیم صهیونیستی، لزوماً نیازی به استفاده از همه توان موشکی خود نداشت و گاهی تنها یک سخنرانی، تهدیدی غیرمستقیم یا یادآوری وجود صدها هزار موشک و راکت در جبهه شمال سرزمین‌های اشغالی کافی بود تا این رژیم به حالت آماده‌باش درآید و تصمیمات خود را بازنگری کند.
وی افزود که شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل سابق حزب‌الله در شکل‌گیری این معادله بازدارندگی نقش محوری داشت و توانست قدرت موشکی این جنبش را به عاملی برای فشار مستمر بر تصمیمات رژیم صهیونیستی در جبهه شمال تبدیل کند.
ایتسیک گفت که نصرالله تنها رهبر حزب‌الله نبود، بلکه شخصیتی منطقه‌ای با نفوذ عمیق در میان مردم منطقه بود و قدرت او فقط از حزب‌الله ناشی نمی‌شد. به گفته وی، سید حسن نصرالله طی سال‌ها جامعه رژیم صهیونیستی را به‌دقت مطالعه کرده، گفتمان عمومی داخل آن را دنبال کرده و به‌خوبی دریافته بود که چگونه می‌توان ترس از حزب‌الله را به یک ابزار راهبردی تبدیل کرد.
این افسر ذخیره رژیم صهیونیستی اظهار کرد که شهید سید حسن نصرالله که از دهه ۱۹۸۰ میلادی به‌عنوان یک رهبر شکل گرفته بود، از نفوذ عمیق و دیدگاهی واقع‌گرایانه برخوردار بود؛ تا جایی که به بسیاری از صهیونیست‌ها سخنان نصرالله را بیشتر از سخنان مقامات خود باور می‌کردند.
وی افزود: نصرالله ضعف غیرعادی اسرائیل را تشخیص داده و با مهارت از آن بهره می‌گرفت. او توانست اقداماتی را هدایت کند که اجرای برخی عملیات مهم و مورد نیاز را برای اسرائیل دشوار می‌کرد و آن را به عقب‌نشینی یا احتیاط وامی‌داشت.
ایتسیک تأکید کرد صدها هزار موشک و راکت انباشته‌شده در لبنان، به‌مرور به تهدیدی تبدیل شد که بر تمامی تصمیمات رژیم صهیونیستی درباره جبهه شمالی سایه انداخت. نگرانی از گسترش درگیری، شلیک موشک به عمق سرزمین‌های اشغالی و تحمیل هزینه سنگین به جبهه داخلی، بخش جدایی‌ناپذیر این معادله بود.
او در این زمینه گفت: ما از صدها هزار موشک و راکت او می‌ترسیدیم و به این ترتیب، او در اینجا رعب و هراس ایجاد کرده بود.
این افسر ذخیره رژیم صهیونیستی در ادامه گفت در طول سال‌ها، مواردی وجود داشت که این رژیم تلاش می‌کرد درگیری‌ها را به گونه‌ای مدیریت کند که حزب‌الله از گسترش آن خودداری کند و در برخی عملیات‌ها در منطقه شمال، برای جلوگیری از تحریک حزب‌الله، اعلام می‌کردند که تعدادی از نظامیان زخمی شده‌اند تا این پیام را منتقل کنند که حزب‌الله به هدف خود دست یافته و نباید درگیری را ادامه دهد.
ایتسیک در اظهاراتی که نشان‌دهنده میزان نگرانی از واکنش حزب‌الله بود، گفت: «ما به دلیل ترس از این مرد (سید حسن نصرالله)، کارهایی باورنکردنی انجام دادیم.»
وی در ادامه تاکید کرد که سید حسن نصرالله طی سال‌ها تصویری از حزب‌الله به‌عنوان یک قدرت نظامی خطرناک ایجاد کرده بود که رژیم صهیونیستی ترجیح می‌داد آن را تحریک نکند.


نظرات شما