جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵
خواندنی ها

رهبر یک حزب عربی اسرائیل: احتمال تلاش نتانیاهو برای برهم زدن انتخابات وجود دارد

رهبر یک حزب عربی اسرائیل: احتمال تلاش نتانیاهو برای برهم زدن انتخابات وجود دارد
ایرانیان جهان - ایرنا/احمد الطیبی از رهبران فهرست مشترک عربی در اراضی اشغالی با تاکید بر اینکه هیچ جنگ جدیدی نمی‌تواند نتانیاهو را نجات دهد،گفت: احتمال تلاش نتانیاهو برای برهم ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا /احمد الطیبی از رهبران فهرست مشترک عربی در اراضی اشغالی با تاکید بر اینکه هیچ جنگ جدیدی نمی‌تواند نتانیاهو را نجات دهد،گفت: احتمال تلاش نتانیاهو برای برهم زدن انتخابات وجود دارد و جریان راست نیز اقدامات تحریک‌آمیز خود را آغاز کرده است.
به گزارش شبکه المیادین،احمد الطیبی بامداد جمعه با انتقاد از سیاست‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی تأکید کرد که این فهرست در دولت آینده مشارکت نخواهد کرد و خواستار رأی‌دهی گسترده برای کنار زدن دولت کنونی شد.
وی در گفت‌وگو با این شبکه اعلام کرد که موضع فهرست مشترک عربی روشن است و این فهرست در دولت آینده اسرائیل مشارکت نخواهد کرد.
الطیبی گفت نتانیاهو از موضوعات امنیتی به‌عنوان ابزاری برای تأثیرگذاری بر انتخابات استفاده می‌کند و به دنبال جنگ افروزی ابدی است.
الطیبی با تاکید بر اینکه هیچ جنگ جدیدی نمی‌تواند نتانیاهو را نجات دهد، افزود: احتمال تلاش نتانیاهو برای برهم زدن انتخابات وجود دارد و جریان راست نیز اقدامات تحریک‌آمیز خود را آغاز کرده است.
وی گفت نتانیاهو می‌خواهد حتی در صورت تشکیل دولت انتقالی نیز در سمت نخست‌وزیری باقی بماند.
این سیاستمدار همچنین تأکید کرد که یکی از مهم‌ترین مسائلی که خواستار حل آن هستند، معضل جرایم سازمان‌یافته در جامعه عربی است.
به گفته وی، آنها برنامه‌ای تفصیلی برای مقابله با این پدیده دارند و دولت باید سیاست‌های پلیس را تغییر دهد.
الطیبی همچنین خواستار توقف تخریب سازمان‌یافته خانه‌ها و لغو قوانین نژادپرستانه شد.
وی در ادامه از ساکنان سرزمین های اشغالی خواست با مشارکت گسترده در انتخابات، برای برکناری دولت کنونی اقدام کنند.
الطیبی همچنین خطاب به افرادی که قصد رأی دادن به فهرست مشترک عربی را ندارند، از آنها خواست به حزب فهرست «یکپارچه» رأی دهند.
اعراب ساکن اراضی اشغالی ۱۹۴۸ بیش از ۲۰ درصد ساکنان آن را تشکیل می‌دهند و انتظار می‌رود که نمایندگان عرب به ۱۲ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی کنست (پارلمان) دست یابند.
انتخابات کنست قرار است که ۵ آبان برگزار شود.


نظرات شما