ایرانیان جهان

آخرين مطالب

واکنش وزارت خارجه آمریکا به خبر ارسال پیام واشنگتن به تهران: برجام ماهها است که در دستور کار قرار ندارد ایالات متحده آمریکا

واکنش وزارت خارجه آمریکا به خبر ارسال پیام واشنگتن به تهران: برجام ماهها است که در دستور کار قرار ندارد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درباره اینکه آیا واشنگتن پیامی به ایران ارسال کرده است، گفت: ماهها است که برجام در دستور کار قرار ندارد، ایرانی ها در ماه سپتامبر زمانی که یک توافق مورد تایید همه طرفها روی میز بود، فرصت احیای برجام را از بین بردند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا: معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از ارائه پاسخی شفاف و صریح درباره موضوع ارسال پیام از سوی کشورش به ایران درباره برجام خودداری کرد.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر 9 بهمن ماه در در نشست خبری با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با بیان اینکه حامل پیام‌های آمریکا برای ایران هستیم، گفت: از دیدگاه ما فرصت مناسب برای حل مشکلات مربوط به توافق هسته‌ای وجود دارد.
ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درباره اینکه آیا واشنگتن پیامی به ایران ارسال کرده است، گفت: ماهها است که برجام در دستور کار قرار ندارد، ایرانی ها در ماه سپتامبر زمانی که یک توافق مورد تایید همه طرفها روی میز بود، فرصت احیای برجام را از بین بردند.
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در تداوم ادعاهای واشنگتن مدعی شد: از آن زمان تاکنون هدف ما حمایت از مردم ایران و مقابله با روابط نظامی درحال گسترش ایران و روسیه بوده است.
خبرنگاری از ودانت پاتل پرسید، آیا آمریکا پیامی به ایران ارسال کرده است؟ وی پاسخ داد که همانطور که گفتم، ماههاست برجام در دستور کار و تمرکز ما نیست.
پاتل در عین حال تصریح کرد که سیاست دولت آمریکا این است که ایران هیچگاه نباید به سلاح هسته ای دست یابد و همچنان معتقدیم دیپلماسی بهترین مکانیسم است.
رابرت مالی (راب مالی) مذاکره کننده ارشد هسته ای این کشور روز سه شنبه به وقت محلی همزمان با سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور به تل آویو افزود: امروز ما به شکلی بی‌سابقه با شرکای خود در اروپا و کشورهای دیگر، در تمام جنبه‌های سیاست خود در مقابل ایران متحد هستیم.
راب مالی 11 بهمن ماه در گفت‌وگو با برنامه هارد تاک شبکه بی‌بی‌سی نیز مدعی شد: «دیپلماسی هرگز به پایان نمی‌رسد حتی در شرایطی که ما سرگرم اقدامات دیگر هستیم شامل تحریم، اعمال فشار، مقابله با اقدامات ایران در منطقه و بسیج کردن جامعه جهانی. مذاکرات غیرمستقیمی را با ایران داشتیم و علنا اعلام کردیم که آماده‌ایم مذاکرات غیرمستقیم را ادامه دهیم. اما در عین حال برای توقف اقدامات خشونت آمیز ایران و یا محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران تردید نخواهیم کرد. بنابراین موضوع بر سر دیپلماسی یا سایر گزینه‌ها نیست؛ موضوعات با همدیگر پیگیری می‌شوند.»
وی اذعان کرد: «دو سال پیش که ما (دمکرات‌ها) روی کار آمدیم به دلیل تصمیم نسنجیده دولت قبل برای خروج از توافقی که کار می‌کرد شرایط خطرناکی را تحویل گرفتیم».

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/353934/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

وزیر صهیونیست: ترامپ یک شبه مواضعش را تغییر می‌دهد

اسرائیل خواهان لغو حکم بازداشت نتانیاهو شد

حماس: ترور «حسن اصلیح» جنایتی جنگی است

شرط و شروط زلنسکی پیش از نشست استانبول

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

استقبال رسمی از ترامپ در کاخ پادشاهی عربستان

احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان

پیشنهاد دبیر کل پیشین ناتو برای تشکیل ائتلافی جهت تحریک ترامپ

حماس: آزادی الکساندر نتیجه مذاکرات بود نه فشار نظامی؛ نتانیاهو اسرائیلی‌ها را گمراه می‌کند

گفتگوی سه نفره ایلان ماسک، ترامپ و بن سلمان

سخنگوی دولت در واکنش به اعتراض نانوایان: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

40 درصد سود پیش‌بینی‌شده با سرمایه‌گذاری در صنعت برق و انرژی کشور با مجوز رسمی

صمصامی: تفکر اقتصادی مدنی‌زاده از همتی تندتر است

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سکوت آلمان در برابر ارسال احتمالی موشک‌های تاروس به اوکراین

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه

آلمان روسیه را تهدید کرد

قدردانی پاکستان از «حمایت‌های بی‌دریغ» ترکیه

وداع با خبرنگاری که یحیی سنوار بر گونه او بوسه زد

زندانی شدن 6 نفر در انگلیس به جرم جاسوسی برای روسیه

تشییع پیکر حسن اصلیح در غزه

ادای سوگند نخست‌وزیر «استرالیا» برای دور دوم نخست وزیری

«به دست آوردن منابع مالی کلان»؛ هدف ترامپ از تور منطقه‌ای

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود

بورس رکورد جدید زد

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

جزئیات تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

مردم غزه برای پختن غذا مجبور به سوزاندن کفش و لباس هستند

دستاوردهای سه‌گانه حماس در مذاکرات مستقیم با آمریکا

درگیری‌های مسلحانه در طرابلس لیبی و کشته شدن یک فرمانده ارشد امنیتی

استقبال بن‌ سلمان از ترامپ در فرودگاه ملک خالد

پذیرایی از رئیس جمهور آمریکا با سنت قدیمی عربستانی؛ ترامپ قهوه گرفت اما نخورد!

آنکارا: اطلاعی از سفر ترامپ به استانبول برای مشارکت در مذاکرات صلح اوکراین نداریم

انتقاد مادورو از جنگ‌طلبی سران کشورهای غربی

اذعان رسانه آمریکایی بر دیپلماسی قلدرمآبانه ترامپ در خاورمیانه

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی