ایرانیان جهان

آخرين مطالب

افزایش تعداد بیمه شدگان در استان ایلام وزارت رفاه

افزایش تعداد بیمه شدگان در استان ایلام
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرکل تامین اجتماعی ایلام با اشاره به افزایش تعداد بیمه شدگان در استان ایلام از بدهی حدود 580 میلیارد تومانی دستگاه‌های دولتی به بیمه تامین اجتماعی بدهی دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام، «علی اشرف تابانیروز» در نشست با اصحاب رسانه های استان اظهار کرد: بیشترین بدهی این سازمان مربوط به شهرداری های استان است که می طلبد این دستگاه ها بدهی خود را پرداخت کنند.
وی افزود: با توجه به‌ اینکه سازمان تامین اجتماعی یک نهاد عمومی است و هیچگونه بودجه دولتی را در اختیار ندارد، خوشبختانه از طریق پرداخت حق بیمه ها درآمدهای حاصل از سرمایه گذاری توانسته به اهداف خود برسد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام تاکید کرد: این سازمان در کل استان 3100 نفر معادل 52 درصد جمعیت استان را شامل 110 هزار بیمه شده، 158 هزار نفر بیمه شده اصلی و 700 نفر بازنشته را تحت پوشش بیمه ای خود قرار داده است.
تابانی ادامه داد: استان ایلام دارای هشت شعبه مستقل است. همچنین2 بخش فعال در شهرستان های چوار و بدره دایر شده که به بیمه شدگان خدمات رسانی خواهند کرد.
وی به کارگاهای فعال این حوزه اشاره کرد و گفت: تعداد کارگاه‌های فعال در استان هشت هزار و 250 مورد است که فعال هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی ایلام بیان کرد: تعدد بیمه شدگان استان 77 درصد در استان است که نسبت به سال گذشته 5/7 درصد رشد داشته است.
تابانی خاطرنشان کرد: ماهانه 130 میلیارد تومان به صورت ماهانه حقوق بازنشستگان پرداخت خواهد شد.
وی یادآور شد: بر اساس ارزیابی‌ها از سازمان تامین اجتماعی این مرکز در استان ایلام با توجه به اینکه سال گدشته در رتبه 15 کشوری بوده است امسال با تلاش همکاران توانسته به رتبه سوم ارتقا پیدا کند.
ارائه بیش از یک میلیون خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی ایلام
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام نیز در این‌نشست گفت: طی 9 ماهه سال جاری یک میلیون و 130 هزار و 316 ویزیت و خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی در این استان ارائه شد.
مهریار سلیمانی اظهار کرد: همچنین در این مدت 519 هزار و 325 ویزیت در درمانگاه شماره 2، درمانگاه دهلران، دی کلینیک میلاد و بیمارستان شهدای زاگرس شهر ایلام انجام شده که از این تعداد 465 هزار و 322 مربوط به ویزیت عمومی، 44 هزار و 336 ویزیت متخصص و 9 هزار 667 ویزیت مامایی است.
وی افزود: همچنین در مدت یاد شده 33 هزار و 435 خدمات دندانپزشکی و 10 هزار و 290 کلینیک دیابت و فشار خون در این مراکز انجام شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه 422 هزار و 662 نسخ داروخانه ای انجام و 39 هزار و 741 بیمار نیز به آزمایشگاه های این مراکز مراجعه کرده اند.
سلیمانی خاطرنشان کرد: همچنین سه هزار و 354 بیمار در سه مرکز دی کلینیک میلاد، درمانگاه شماره 2، درمانگاه دهلران و بیمارستان شهدای زاگرس بستری شده است.
اجرای طرح دارویار در ایلام
وی از اجرای طرح دارویار در ایلام خبر داد و گفت: در این طرح با انتقال یارانه دارو از طریق بیمه‌ها به مردم، پوشش بیمه‌ای داروها افزایش یافته، اقلام بیشتری از داروها را زیر چتر بیمه‌ها برده و در عین حال قیمت دارو به سمت واقعی شدن سوق داده می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام اضافه کرد: با اجرای این طرح “پرداختی از جیب بیمار” نه تنها افزایش نخواهد یافت، بلکه در برخی اقلام قیمت کاهش خواهد یافت.
تکریم ارباب رجوع، اولویت مهم مدیریت درمان ایلام
وی گفت: تکریم ارباب رجوع و رضایت مندی بیمار اولویت برنامه های این مدیریت است و همواره این مهم به همکاران تاکید و توصیه می شود.
سلیمانی خاطرنشان کرد: مدیریت درمان ایلام در سال های 91 و 92 در بحث تکریم ارباب رجوع در جشنواره شهید رجایی و کشوری حائز رتبه برتر شده است.
24 بهمن 1401 11:56
کد خبر : 299,468
کلیدواژه ها: تامین اجتماعی بیمه, تامین اجتماعی, نشست خبری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/358347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

آمریکا برنامه حمایت از پناهجویان را لغو کرد

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه

حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حمله هوایی به یک موتور سیکلت در لبنان

ادامه حملات به مناطق مختلف نوار غزه/ ساکنان غزه با قحطی و گرسنگی روبه‌رو هستند

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

وزیر صهیونیست: ترامپ یک شبه مواضعش را تغییر می‌دهد

اسرائیل خواهان لغو حکم بازداشت نتانیاهو شد

حماس: ترور «حسن اصلیح» جنایتی جنگی است

شرط و شروط زلنسکی پیش از نشست استانبول

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

استقبال رسمی از ترامپ در کاخ پادشاهی عربستان

احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان

پیشنهاد دبیر کل پیشین ناتو برای تشکیل ائتلافی جهت تحریک ترامپ

حماس: آزادی الکساندر نتیجه مذاکرات بود نه فشار نظامی؛ نتانیاهو اسرائیلی‌ها را گمراه می‌کند

گفتگوی سه نفره ایلان ماسک، ترامپ و بن سلمان

سخنگوی دولت در واکنش به اعتراض نانوایان: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

40 درصد سود پیش‌بینی‌شده با سرمایه‌گذاری در صنعت برق و انرژی کشور با مجوز رسمی

صمصامی: تفکر اقتصادی مدنی‌زاده از همتی تندتر است

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سکوت آلمان در برابر ارسال احتمالی موشک‌های تاروس به اوکراین

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه

آلمان روسیه را تهدید کرد

قدردانی پاکستان از «حمایت‌های بی‌دریغ» ترکیه

وداع با خبرنگاری که یحیی سنوار بر گونه او بوسه زد

زندانی شدن 6 نفر در انگلیس به جرم جاسوسی برای روسیه

تشییع پیکر حسن اصلیح در غزه

ادای سوگند نخست‌وزیر «استرالیا» برای دور دوم نخست وزیری

«به دست آوردن منابع مالی کلان»؛ هدف ترامپ از تور منطقه‌ای

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود