ایرانیان جهان

آخرين مطالب

صدور پنج هزار و 710 مجوز مشاغل خانگی در ایلام وزارت رفاه

صدور پنج هزار و 710 مجوز مشاغل خانگی در ایلام
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام گفت: پنج هزار و 710 مجوز مشاغل خانگی در این استان طی یک سال اخیر صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام، نورالدین الیاسی اظهار داشت: همچنین 11 مجوز برای مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، 2 مجوز فضای کاری مشترک، پنج مجوز شتاب دهنده ، سه مجوز کافه کارآفرینی و پنج مجوز برای فعالیت مراکز مشاوره شغلی و کاریابی های غیر دولتی داخلی در استان طی دولت سیزدهم و سال جاری صادر شده است.
وی به فعالیت‌های بخش تعاون و نگاه ویژه دولت سیزدهم به این بخش مهم اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: این دولت توجه زیادی به فعال کردن این بخش برای جبران عقب ماندگی ها گذشته شد و با تشکیل و احیای مجدد تعاونی ها از طریق پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و کمک های بلاعوض و نیز جلسات رفع موانع بانکی و ... نقش تعاون در اقتصاد و ایجاد اشتغال کشور پر رنگ شد.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ایلام تاکید کرد: 43 تعاونی سال جاری در بخش های تولید، توزیع، مصرف، مسکن و بازرگانی، خدمات و کشاورزی در استان تشکیل شده است که 25 طرح تعاونی با اشتغالزایی 367 نفر در دهه فجر افتتاح و بهره برداری شدند.
الیاسی تخصیص 31 میلیارد تومان برای تعاونی های ایجادی، توسعه ای و ... از محل تفاهم نامه سه جانبه خط ویژه اعتباری 2000 میلیارد تومانی دولت ، پرداخت یک میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 2 درصد برای 16 تعاونی، تصویب یک میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد چهار درصد ویژه تعاونی های زنان برای 17 تعاونی و 85 میلیون تومان کمک بلاعوض به 10 تعاونی فرش دست بافت، سه دهک درآمدی و زنان سرپرست خانوار، انعقاد هفت تفاهم نامه مشترک همکاری با دستگاه‌های اجرایی، موسسات و نهادها، صادرات 2 میلیون دلاری اتحادیه تعاونی های مرزنشینان استان، 21 هزار و 400 نفر ساعت آموزش رایگان حقوقی و مدیریتی به صورت حضوری و مجازی برای اعضای تعاونی ها و ... را از جمله اقدامات دیگر این اداره کل در بخش تعاون طی سال 1401 عنوان کرد.
وی یادآور شد: تشکیل 14 کانون یاریگران کار و تولید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در کارگاه ها و تشکیل خانه های بهداشت کارگری، برگزاری 12 کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب ها و مبارزه با مواد مخدر، راهنمایی، پاسخگویی و بررسی اعتراضات هفت هزار و 136 نفر متقاضی یارانه و جاماندگان از طرح عادلانه سازی یارانه ها، اجرای دستورالعمل مقابله با فقر مطلق و شناسایی و ثبت نام 2 هزار و 937 نفر از نیازمندان در سامانه حامی، برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی ویژه جامعه کار و تولید استان و تجلیل از نفرات برتر، برگزاری چهاردهمین دوره کارآفرینان برتر، انتخاب و معرفی نفرات برتر سی و چهارمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید استان، اجرای بیش 20 میز ارتباطات مردمی در مساجد و مصلی ها و 3 مورد شرکت در برنامه تلفنی سامد، برگزاری 14 مسابقه ورزشی و اعزام 8 تیم کارگری به مسابقات کشوری و ... از دیگر خدمات و فعالیت‌ها این حوزه بوده است.
25 بهمن 1401 11:42
کد خبر : 299,460
کلیدواژه ها: ایلام, مشاغل خانگی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/358783/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

آمریکا برنامه حمایت از پناهجویان را لغو کرد

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه

حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حمله هوایی به یک موتور سیکلت در لبنان

ادامه حملات به مناطق مختلف نوار غزه/ ساکنان غزه با قحطی و گرسنگی روبه‌رو هستند

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

وزیر صهیونیست: ترامپ یک شبه مواضعش را تغییر می‌دهد

اسرائیل خواهان لغو حکم بازداشت نتانیاهو شد

حماس: ترور «حسن اصلیح» جنایتی جنگی است

شرط و شروط زلنسکی پیش از نشست استانبول

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

استقبال رسمی از ترامپ در کاخ پادشاهی عربستان

احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان

پیشنهاد دبیر کل پیشین ناتو برای تشکیل ائتلافی جهت تحریک ترامپ

حماس: آزادی الکساندر نتیجه مذاکرات بود نه فشار نظامی؛ نتانیاهو اسرائیلی‌ها را گمراه می‌کند

گفتگوی سه نفره ایلان ماسک، ترامپ و بن سلمان

سخنگوی دولت در واکنش به اعتراض نانوایان: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

40 درصد سود پیش‌بینی‌شده با سرمایه‌گذاری در صنعت برق و انرژی کشور با مجوز رسمی

صمصامی: تفکر اقتصادی مدنی‌زاده از همتی تندتر است

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سکوت آلمان در برابر ارسال احتمالی موشک‌های تاروس به اوکراین

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه

آلمان روسیه را تهدید کرد

قدردانی پاکستان از «حمایت‌های بی‌دریغ» ترکیه

وداع با خبرنگاری که یحیی سنوار بر گونه او بوسه زد

زندانی شدن 6 نفر در انگلیس به جرم جاسوسی برای روسیه

تشییع پیکر حسن اصلیح در غزه

ادای سوگند نخست‌وزیر «استرالیا» برای دور دوم نخست وزیری

«به دست آوردن منابع مالی کلان»؛ هدف ترامپ از تور منطقه‌ای

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود