ایرانیان جهان

آخرين مطالب

واکنش آمریکا به درخواست روسیه برای تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار نورداستریم ایالات متحده آمریکا

واکنش آمریکا به درخواست روسیه برای تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار نورداستریم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: انفجار در خطوط لوله نورد استریم در خاک ایالات متحده رخ نداده است، بنابراین واشنگتن فکر می‌کند که برای کشورهایی که قلمروشان درگیر بوده است، مناسب‌تر است در مورد آن تحقیق کنند.
به گزارش راشاتودی، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: "من این را به شرکای خود واگذار می‌کنم که این انفجارها در قلمرو آنها - در خاک آنها - اتفاق افتاده است."
پرایس از اظهار نظر درباره درخواست روسیه برای تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف تحقیق بین المللی در مورد انفجارهای سپتامبر 2022 که به خطوط لوله دریای بالتیک آسیب رسانده، خودداری کرد و گفت: من آنچه را که قبلاً گفته‌ایم تکرار می‌کنم: آنچه از مسکو شنیده‌ایم، آنچه از کرملین شنیده‌ایم، دروغی بیش نیست. این یک اطلاعات نادرست محض است که ایالات متحده پشت آنچه در نورد استریم 2 رخ داد، یا انفجارهای نورد استریم بوده. این پیامی است که ما در مواجهه با این دروغ‌هایی که توسط مقامات روسی طوطی‌وار تکرار می‌شود، به طور پیوسته منتقل کرده‌ایم و در صورت نیاز، به هر شکلی که باشد، دوباره آن را [به شکلی] منتقل خواهیم کرد.» "
سیمور هرش، گزارشگر تحقیقی، روزنامه‌نگار برنده جایزه پولیتزر افشا کرده که بریتانیا و ایالات متحده از تخریب این خط لوله "منفعت" بردند، اما از متهم کردن مستقیم واشنگتن خودداری کرده، او توضیح داد که غواصان آمریکایی چگونه مواد منفجره را کار گذاشته‌اند و یک هواپیمای نروژی سیگنال انفجار را داده است.
کاخ سفید داستان هرش را رد کرد و آن را «تخیلی کاملاً نادرست و کامل» خواند.
هرش در مصاحبه ای با روزنامه آلمانی برلینر سایتونگ بر ادعای خود ایستاد و گفت که تخریب خطوط لوله به این دلیل اتفاق افتاده است که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده "ترجیح می‌دهد آلمان متوقف شود تا اینکه آلمان احتمالاً حمایت از اوکراین را متوقف کند."
در همین حال، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل، در پاسخ به سوالی درباره تحقیقات احتمالی سازمان ملل در مورد خرابکاری در جریان نورد استریم گفت که این سازمان جهانی باید «دستوری داشته باشد، که ما به وضوح نداریم».
دانمارک که انفجارها در آب های آن اتفاق افتاد، یکی از اعضای ناتو است. هم این کشور و هم سوئد - که تلاش می کند به بلوک تحت رهبری ایالات متحده بپیوندد - حتی از پاسخ به درخواست روسیه برای تحقیق خودداری کرده‌اند. دبیرکل فعلی ناتو نخست وزیر سابق نروژ است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/359863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

دولت غزه: جامعه جهانی جلوی ترور خبرنگاران در غزه را بگیرد

نخست وزیر هند: ما باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهیم کرد

آمار شهدای خبرنگار غزه به 215 تن رسید

ویتکاف: بدون تایید پوتین صلحی در کار نیست

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

قانونگذار روس: انگلیس مانع صلح هند و پاکستان می‌شود

تاکید سه‌باره «زلنسکی» بر آمادگی‌اش برای دیدار با «پوتین»

وزیر خارجه پاکستان: مسأله آب کشمیر، آتش‌بس با هند را تهدید می‌کند

وزارت خارجه عراق: انحلال پ‎‌‎ک‌ک، بهانه را از کشورهای متجاوز به عراق سلب می‌کند

اردوغان: امیدواریم گفت‌وگوهای اوکراین در استانبول بیهوده نباشد

ترامپ: شاید خودم به استانبول بروم!

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

ترامپ: اتحادیه اروپا بدتر از چین است

اسرائیل در حمله به غزه یک خبرنگار را شهید کرد

وعده روسیه برای تلافی تعطیلی سرکنسولگری خود در لهستان

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

جاسوسی کابینه «نتانیاهو» از دولت «ترامپ»

پایان عملیات نظامی در طرابلس

هند حمله به تاسیسات هسته‌ای پاکستان را رد کرد

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

نظرسنجی جالب از مردم غزه و کرانه باختری درباره حماس

محکومیت شش بلغارستانی به بهانه جاسوسی برای روسیه

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد