ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بورل خواستار گسترش حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین شد اروپا

بورل خواستار گسترش حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تکرار اتهامات علیه روسیه و نادیده گرفتن علت بروز جنگ در اوکراین، خواستار گسترش و سرعت‌بخشیدن به حمایت‌های تسلیحاتی از جبهه کی‌یف شد.
جوسپ بورل روز سه شنبه با انتشار یادداشتی که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شد، ادعا کرد: رئیس جمهوری روسیه یک سال پس از آغاز جنگ تجاوزکارانه خود علیه اوکراین، آشکارا علاقه ای به صلح ندارد. او از هیچ یک از اهداف جنگ امپریالیستی خود دست برنداشته است.
وی اضافه کرد: روسیه به تخریب سیستماتیک زیرساخت های غیرنظامی اوکراین ادامه می دهد و همچنان به دنبال فتح کل دونباس است. از 24 فوریه 2022، پوتین نشان داده است که جان انسان ها برای او بی ارزش هستند، چه اوکراینی باشند و چه روسی.
بورل جنگ اوکراین را یک نبرد فرسایشی نامید و افزود: در حال حاضر یک جنگ توپخانه ای جریان دارد. در این جنگ فرسایشی، روزانه از مهمات زیادی استفاده می شود و اوضاع در هفته های آینده بحرانی خواهد شد.
بازار

ایرانیان جهان

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: در مقابل، مسئولان اوکراین خواستار تحویل فوری و گسترده خمپاره، تجهیزات دفاع هوایی، تانک‌ها و دیگر انواع تجهیزات نظامی بسیار مورد نیاز شده است.
بورل افزود: در پی درخواست رئیس جمهوری اوکراین، رهبران اتحادیه اروپا در نشست 9 و 10 فوریه، ایده ارائه شده توسط استونی برای تهیه مشترک مهمات در حمایت از اوکراین را مورد بحث قرار دادند. از آن زمان، ما سخت تلاش کردیم تا یک پیشنهاد ملموس ارائه کنیم.
وی اظهار داشت: ما ابتدا در نشست شورای روابط خارجی خود در 20 فوریه این موضوع را مورد بحث قرار داده ایم. همچنین در نشست سه جانبه خود با وزیر امور خارجه اوکراین و دبیر کل ناتو در 21 فوریه در این مورد تبادل نظر کردیم.
بورل با بیان اینکه «زمان بسیار مهم است و ما باید مهمات توپخانه بیشتری به اوکراین ارسال کنیم» افزود: در آخرین نشست غیررسمی وزرای دفاع اتحادیه اروپا در استکهلم که چهارشنبه گذشته برگزار شد، وزیر دفاع اوکراین این پیام را با صدای بلند و واضح تکرار کرد که «نیروهای مسلح اوکراین فوری به حمایت نظامی بیشتر و به ویژه مهمات توپخانه نیاز دارند.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه سه راهکار در همین چارچوب ارایه شده است، نخستین رویکرد را اطمینان از تحویل فوری مهمات توپخانه به نیروهای مسلح اوکراین از ذخایر موجود کشورهای عضو، یا از سفارشات معلق اعلام داشت و افزود: در این زمینه من پیشنهاد می کنم با استفاده از تسهیلات صلح اروپا (EPF) یک میلیارد یورو برای بازپرداخت این مهمات اختصاص یابد.
وی دومین راهکار را تجمیع تقاضا در اروپا و تسریع در تهیه مهمات برای پر کردن ذخایر کشورهای عضو و اطمینان از حمایت طولانی مدت از اوکراین دانست و گفت: با خرید مشترک می توانیم قیمت واحد و زمان تحویل را کاهش دهیم. من پیشنهاد کرده ام که یک میلیارد یورو اضافی از طریق تسهیلات صلح اروپا (EPF) برای بازپرداخت مهمات که کشورهای عضو با هم برای تحویل به اوکراین تهیه خواهند کرد، تخصیص یابد.
بورل سوم راهکار را حمایت از افزایش سریع قابلیت های تولیدی صنایع دفاعی اروپا برشمرد و اظهار داشت: در شرایط ژئوپلیتیک کنونی، این برای کمک به اوکراین ضروری است، اما فراتر از آن، برای جبران کسری قابل توجه ظرفیت‌های صنعت دفاعی ما که در 30 سال گذشته انباشته شده است.
وی عنوان کرد که در نشست استکهلم، همه مشارکت کنندگان بر ضرورت حرکت به جلو توافق کردند. «با این حال باید روی برخی مسائل کار کرد. قصد دارم تا در نشست بعدی وزرای خارجه در 20 مارس، درباره یک بسته حمایتی از اوکراین به توافق برسیم.»
بورل با بیان اینکه «خرید تسلیحات مشترک موضوع پیچیده‌ای است زیرا رویکردی کاملاً جدید در اروپا بشمار می‌رود» افزود:‌ در سال 2021، ما نشان دادیم که می‌توانیم با خرید مشترک واکسن‌هایی علیه کووید-19، یک بحران جدی اروپا را حل کنیم. تفاوت های قابل توجهی بین این دو وضعیت وجود دارد. در مورد واکسن‌ها، قبل از اینکه بتوانیم آنها را با هم بخریم، ابتدا باید تحقیقاتی را برای توسعه آنها تأمین مالی کنیم. در مورد مهمات فقط باید ظرفیت های صنعتی را اضافه کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/609877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ درباره حکم تتلو

«جزئیات جدید» گفت‌وگوهای مستقیم میان حماس و دولت آمریکا

حمله یمن با موشک هایپرسونیک به فرودگاه بن گوریون

سازمان ملل: اسرائیل فوراً کمک‌های بشردوستانه را وارد غزه کند

اتحادیه اروپا بسته هفدهم تحریم‌ها علیه روسیه را تصویب کرد

بازگشت صدای گلوله و بمب به پایتخت لیبی

حمله موشکی جهاد اسلامی به شهرک‌های صهیونیستی غلاف غزه

هجوم مستاجران به خانه‌های نقلی

اظهارات سخنگوی دولت؛ از رفع فیلترینگ تا پنل‌های خورشیدی در ادارات

دومین پیش نشست کنگره یا یادواره ملی شهدای بهزیستی برگزار شد

انتقاد «کیهان» از روحانی: چطور باور کردید که «آقا اجازه»‌‌ها نظر آمریکا را وتو می‌کنند؟!

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و غرب آسیا

تصویر بزرگ از تور ترامپ در خلیج فارس

دیپلمات عرب: مخالف طرح اسرائیل درباره کمک‌رسانی در غزه هستیم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی تحت تدابیر شدید امنیتی

بازدید ترامپ از منطقه تاریخی الطُریف همراه با بن‌ سلمان

واکنش حماس به بمباران وحشیانه بیمارستان اروپایی غزه

انتظار تاثیر 1500 مگاواتی کاهش مصرف برق با تغییر ساعت ادارات

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رالی اتریوم آغاز شد

طلای جهانی پس رفت

گزارش صداوسیما از میراث آبی رئیس جمهورِ شهید

واردات پرابهام لوازم جانبی موبایل در سال 1403

ظهوریان: به خاطر تخلفات بسیار کوچک‌تر از بانک آینده افراد را اعدام کردیم؛ چرا با مالکان این بانک کاری ندارند؟

آیا بروکر اوبکس فارکس مطمئن است؟ بررسی + مزایا و معایب

حد نصاب معاملات دولتی 1404 ابلاغ شد

سرمقاله هم میهن/ نه خانی آمده نه خانی رفته

تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی مجدد یمنی‌ها

ترامپ، ویتکاف را به مذاکرات استانبول می‌فرستد

رهبر جمهوری شوروی سابق: تا 2028 عضو اتحادیه اروپا می‌شویم

ادعای صهیونیست‌ها: یک مسئول ارشد حزب الله لبنان را ترور کردیم

رقابت نابرابر نیروی کار ایرانی با اتباع افغانستانی

واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی "بابک زنجانی"

سرمقاله سازندگی/ بی‌برنامه و شتاب‌زده

غلط‌های زیادی ترامپ در ریاض

ترامپ در واکنش به هدیه لوکس قطر: تنها یک احمق آن را قبول نمیکند!

علت التهابات بازار شکر چیست؟

دومین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا

تشکیل دولت جدید کانادا

فرار تعداد زیادی از زندانیان زندان «الجدیده» در پایتخت لیبی

پایان ضرب‌الاجل پرداخت مطالبات گندمکاران

بابک زنجانی به صف خرید سایپا پیوست

سرمقاله خراسان/ توصیه‌ای به جناب آقای روحانی

ترامپ:تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد

شادی سوری ها در پی اعلام لغو تحریم ها توسط ترامپ؛ لیر سوریه 33 درصد تقویت شد

بن‌سلمان راننده و راهنمای گردشگری ترامپ شد!

تبعات حذف ارز ترجیحی گوشت

اخراج دیپلمات هندی از پاکستان

بامداد خونین غزه، 42 شهید و ده‌ها زخمی طی چند ساعت

ادعای عجیب 50 هزار مگاوات برق خوشیدی