ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بشار اسد: افزایش شمار پایگاه های نظامی روسیه در سوریه، شاید در آینده ضروری باشد اروپا

بشار اسد:  افزایش شمار پایگاه های نظامی روسیه در سوریه، شاید در آینده ضروری باشد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رئیس جمهور سوریه تصریح کرد: معتقدیم گسترش حضور روسیه در سوریه، امری خوب است که به این ایده خدمت می کند، ممکن است حضور روسیه در سوریه در آینده ضروری باشد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر: بشار اسد در گفتگو با یک رسانه روس به شرط خود برای دیدار با همتای ترکیه ای اشاره کرد و به بحث پایگاههای روسیه در سوریه هم پرداخت.
بشار اسد رئیس جمهور سوریه درباره احتمال دیدارش با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اظهار نظر کرد.
وی در گفتگویی با رسانه روسی اسپوتنیک، دیدار با همتای ترکیه ای خود را منوط به خروج نظامیان ترکیه از اراضی سوریه و دست برداشتن آنکارا از حمایت تروریستها دانست.
بشار اسد گفت: درباره دیدار با اردوغان این منوط به رسیدن به مرحله ای است که ترکیه به شکل آشکار، آماده خروج کامل از اراضی سوریه باشد و از حمایت تروریستها دست بکشد و اوضاع را مطابق شرایط قبل از جنگ سوریه برگرداند.
رئیس جمهور سوریه افزود: تنها در این صورت است که امکان دیدار من و اردوغان وجود خواهد داشت و غیر از آن این دیدار ارزشی ندارد و چرا باید دیدار کنیم اگر نتایج نهایی درباره جنگ سوریه نداشته باشد؟ ارزش این نشست اگر به نتایج نهایی درباره جنگ سوریه نرسد برای چیست و چرا باید آنرا انجام دهیم؟
بشار اسد همچنین گفت: سوریه به طرف روسی اعتماد دارد که نقش میانجی برای تسهیل ارتباطات را انجام می دهد اما طبق اصول سیاست روسیه که احترام به قانون بین المللی و احترام به حاکمیت کشورها و ریشه کنی تروریسم و تمامیت ارضی سوریه و حاکمیت سوریه و خروج نیروهای خارجی غیرقانونی از اراضی سوریه است.
وی ادامه داد: هر تحولی ممکن است که روند جنگ را به سمت پایان این جنگ با بازپسگیری کامل حقوق سوریه و پس گرفتن اراضی اشغالی و نیز بسط حاکمیت کامل سوریه، سوق دهد. این کاری است که روسیه با همکاری سوریه انجام می دهد.
همچنین رئیس جمهور سوریه تاکید کرد که افزایش شمار پایگاه های نظامی روسیه در اراضی سوریه، شاید در آینده ضروری باشد زیرا حضور روسیه در سوریه با توازن قوی در جهان مرتبط است.
وی افزود: نگاه به پایگاه های نظامی نباید با موضوع مبارزه با تروریسم مرتبط باشد، مبارزه با تروریسم اکنون وجود دارد اما موقتی خواهد بود و حضور نظامی روسیه در هیچ کشوری موقتی نخواهد بود، ما از توازن بین المللی سخن می گوییم، حضور روسیه در سوریه، اهمیتی با توازن قوی در جهان دارد.
رئیس جمهور سوریه تصریح کرد: معتقدیم گسترش حضور روسیه در سوریه، امری خوب است که به این ایده خدمت می کند، ممکن است حضور روسیه در سوریه در آینده ضروری باشد.
بشار اسد در ادامه اعلام کرد که کشورهای بزرگ امروز نمی توانند از خود در مرزهایشان دفاع کنند بلکه باید از خارج از مرزها از طریق متحدانی که دارند یا از طریق پایگاه های نظامی از خود دفاع و ایفای نقش کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا می توانید تأیید کنید که آمریکا به آموزش تروریست ها در پایگاه های خود مانند پایگاه التنف که به طور غیرقانونی در خاک سوریه قرار دارند، ادامه می دهد؟ گفت: ما با گروه های تروریستی نزدیک منطقه التنف در رویارویی مستقیم هستیم و البته از طریق این درگیری ها و افرادی که دستگیر می شوند، می دانیم که از کجا آمده اند.
بشار اسد افزود: التنف پایگاهی کامل از تروریستها است و هدف دیگری ندارد. آمریکا از حضورش در قلب این منطقه صحرایی چه سودی می برد؟ شکی نیست که آمریکا پادگان هایی برای تروریست ها دارد که ده ها هزار نفر با خانواده هایشان در آن حضور دارند و هر از چند گاهی این افراد را برای انجام حملات علیه ارتش سوریه به منظور ایجاد تشتت در ساختار تشکیلات (نظامی) سوریه به مناطق مختلف می فرستد. ما از این موضوع مطمئن هستیم و شواهد عملی وجود دارد.
رئیس جمهور سوریه در پاسخ به این سوال خبرنگار اسپوتنیک که آیا اطلاعاتی در مورد انتقال شبه نظامیان از آنجا (التنف) به اوکراین وجود دارد؟ گفت: در این مورد ما مدرک نداریم اما این چیزی است که انتظار می رود زیرا آمریکا تروریست ها را از جایی به جای دیگر منتقل می کند؛ علاوه بر این که خود تروریست ها به طور عادی حرکت می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/621477/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ درباره حکم تتلو

«جزئیات جدید» گفت‌وگوهای مستقیم میان حماس و دولت آمریکا

حمله یمن با موشک هایپرسونیک به فرودگاه بن گوریون

سازمان ملل: اسرائیل فوراً کمک‌های بشردوستانه را وارد غزه کند

اتحادیه اروپا بسته هفدهم تحریم‌ها علیه روسیه را تصویب کرد

بازگشت صدای گلوله و بمب به پایتخت لیبی

حمله موشکی جهاد اسلامی به شهرک‌های صهیونیستی غلاف غزه

هجوم مستاجران به خانه‌های نقلی

اظهارات سخنگوی دولت؛ از رفع فیلترینگ تا پنل‌های خورشیدی در ادارات

دومین پیش نشست کنگره یا یادواره ملی شهدای بهزیستی برگزار شد

انتقاد «کیهان» از روحانی: چطور باور کردید که «آقا اجازه»‌‌ها نظر آمریکا را وتو می‌کنند؟!

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و غرب آسیا

تصویر بزرگ از تور ترامپ در خلیج فارس

دیپلمات عرب: مخالف طرح اسرائیل درباره کمک‌رسانی در غزه هستیم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی تحت تدابیر شدید امنیتی

بازدید ترامپ از منطقه تاریخی الطُریف همراه با بن‌ سلمان

واکنش حماس به بمباران وحشیانه بیمارستان اروپایی غزه

انتظار تاثیر 1500 مگاواتی کاهش مصرف برق با تغییر ساعت ادارات

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان؛ رالی اتریوم آغاز شد

طلای جهانی پس رفت

گزارش صداوسیما از میراث آبی رئیس جمهورِ شهید

واردات پرابهام لوازم جانبی موبایل در سال 1403

ظهوریان: به خاطر تخلفات بسیار کوچک‌تر از بانک آینده افراد را اعدام کردیم؛ چرا با مالکان این بانک کاری ندارند؟

آیا بروکر اوبکس فارکس مطمئن است؟ بررسی + مزایا و معایب

حد نصاب معاملات دولتی 1404 ابلاغ شد

سرمقاله هم میهن/ نه خانی آمده نه خانی رفته

تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی مجدد یمنی‌ها

ترامپ، ویتکاف را به مذاکرات استانبول می‌فرستد

رهبر جمهوری شوروی سابق: تا 2028 عضو اتحادیه اروپا می‌شویم

ادعای صهیونیست‌ها: یک مسئول ارشد حزب الله لبنان را ترور کردیم

رقابت نابرابر نیروی کار ایرانی با اتباع افغانستانی

واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی "بابک زنجانی"

سرمقاله سازندگی/ بی‌برنامه و شتاب‌زده

غلط‌های زیادی ترامپ در ریاض

ترامپ در واکنش به هدیه لوکس قطر: تنها یک احمق آن را قبول نمیکند!

علت التهابات بازار شکر چیست؟

دومین عرضه اولیه امسال کشف قیمت شد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا

تشکیل دولت جدید کانادا

فرار تعداد زیادی از زندانیان زندان «الجدیده» در پایتخت لیبی

پایان ضرب‌الاجل پرداخت مطالبات گندمکاران

بابک زنجانی به صف خرید سایپا پیوست

سرمقاله خراسان/ توصیه‌ای به جناب آقای روحانی

ترامپ:تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد

شادی سوری ها در پی اعلام لغو تحریم ها توسط ترامپ؛ لیر سوریه 33 درصد تقویت شد

بن‌سلمان راننده و راهنمای گردشگری ترامپ شد!

تبعات حذف ارز ترجیحی گوشت

اخراج دیپلمات هندی از پاکستان

بامداد خونین غزه، 42 شهید و ده‌ها زخمی طی چند ساعت

ادعای عجیب 50 هزار مگاوات برق خوشیدی