ایرانیان جهان

آخرين مطالب

طرح سنای آمریکا برای در پیش گرفتن استراتژی فشار بر عربستان ایالات متحده آمریکا

طرح سنای آمریکا برای در پیش گرفتن استراتژی فشار بر عربستان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / دو عضو مجلس سنای آمریکا پیش‌نویس قانونی را مطرح کردند که ممکن است دولت جو بایدن را وادار به تدوین گزارشی از کارنامه حقوق بشر عربستان و چه بسا ارزیابی مجدد کمک‌های امنیتی آمریکا به عربستان کند.
به نقل از عربی 21، کریس مورفی، از اعضای دموکرات و مایک لی، از اعضای جمهوری خواه سنا بر اساس بندی از قانون کمک خارجی، پیش‌نویس قانونی را ارائه کردند که به کنگره اجازه رای گیری برای درخواست اطلاعاتی پیرامون اقدامات حقوق بشری در یک کشور معینی را می‌دهد.
اگر این پیش‌نویس مورد موافقت قرار بگیرد، دولت آمریکا می‌بایست گزارشی را طی 30 روز ارائه کند یا به صورت خودکار تمامی کمک‌های امنیتی به آن کشور را متوقف کند.
بازار

ایرانیان جهان

بر اساس قانون، بعد از آنکه این گزارش دریافت شد، کنگره می‌تواند قانون مشترکی از سوی مجلس نمایندگان و مجلس سنا تصویب کند تا به کمک امنیتی به آن کشور پایان داده یا آن را محدود کند و یا اینکه اجازه ادامه آن را بدهد.
مورفی که ریاست کمیسیون فرعی خاورمیانه در کمیته روابط خارجه سنا را برعهده دارد، گفت که این نخستین تلاش برای به کارگیری از این بند قانونی است.
تحلیلگران می‌گویند که هنوز زود است که چگونگی پاسخ به این پیش‌نویس ارزیابی شود؛ اما آنها ابراز امیدواری کردند که به بررسی گسترده‌ای درمورد حقوق بشر بینجامد.
واشنگتن، ریاض را شریک مهمی در خاورمیانه به حساب می‌آورد. این در حالی است که بسیاری از قانونگذاران از مشارکت ریاض در جنگ علیه یمن انتقاد می‌کنند، چراکه یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان است و ریاض مرتکب نقض‌های حقوقی همچون اعدام زندانیان سیاسی شده است.
در سال گذشته، درخواست‌هایی برای تعلیق همکاری با عربستان از جمله توقف بیشتر فروش تسلیحات مطرح شد. همچنین اتهام‌هایی علیه عربستان مبنی بر این امر مطرح است که بعد از اعلام ائتلاف اوپک پلاس و کاهش تولید نفت، به ادامه یافتن جنگ روسیه در اوکراین کمک کرد.
عربستان خریدار اصلی تسلیحات آمریکا و تجهیزات هوایی است.
مورفی که همواره منتقد جنگ در یمن و کارنامه حقوق بشری ریاض بوده است، از بایدن به دلیل ارزیابی مجدد روابط قدردانی کرد؛ اما او گفت که کشور نیازمند تلاش‌های بیشتر است.
مورفی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: زمانی که به آن دیکتاتورهای متوحش نزدیک می‌شویم که به برخی از وقیحانه‌ترین اقدامات سرکوب گرانه و وحشیانه علیه دموکراسی و آزادی بیان پیوسته‌اند، این امر به شدت به تلاش‌های ما برای نجات دموکراسی جهانی آسیب می‌زند.
وی افزود: سرکوب سیاسی مساله‌ای بسیار مهم برای دولت عربستان است و چین از اقدامات عربستان برای سرکوب مخالفان سیاسی حمایت خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/626230/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

رژیم صهیونیستی عملیات گسترده در غزه را به پس از سفر ترامپ موکول کرد

سخنان جنجالی «نتانیاهو» در یک نشست غیر علنی

مسکو: نقشه‌های اروپا با «شکست کامل» به پایان رسید

هشدار درباره استفاده امنیتی و جاسوسی "اسرائیل" از کمک‌های غزه

«ترامپ» وارد ریاض شد

طلای جهانی آرام گرفت

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

دولت غزه: جامعه جهانی جلوی ترور خبرنگاران در غزه را بگیرد

نخست وزیر هند: ما باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهیم کرد

آمار شهدای خبرنگار غزه به 215 تن رسید

ویتکاف: بدون تایید پوتین صلحی در کار نیست

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

قانونگذار روس: انگلیس مانع صلح هند و پاکستان می‌شود

تاکید سه‌باره «زلنسکی» بر آمادگی‌اش برای دیدار با «پوتین»

وزیر خارجه پاکستان: مسأله آب کشمیر، آتش‌بس با هند را تهدید می‌کند

وزارت خارجه عراق: انحلال پ‎‌‎ک‌ک، بهانه را از کشورهای متجاوز به عراق سلب می‌کند

اردوغان: امیدواریم گفت‌وگوهای اوکراین در استانبول بیهوده نباشد

ترامپ: شاید خودم به استانبول بروم!

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

ترامپ: اتحادیه اروپا بدتر از چین است

اسرائیل در حمله به غزه یک خبرنگار را شهید کرد

وعده روسیه برای تلافی تعطیلی سرکنسولگری خود در لهستان

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

جاسوسی کابینه «نتانیاهو» از دولت «ترامپ»

پایان عملیات نظامی در طرابلس

هند حمله به تاسیسات هسته‌ای پاکستان را رد کرد

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

نظرسنجی جالب از مردم غزه و کرانه باختری درباره حماس

محکومیت شش بلغارستانی به بهانه جاسوسی برای روسیه

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است