ایرانیان جهان

آخرين مطالب

توافق انصارالله و دولت مستعفی یمن برای تبادل 887 اسیر خاورمیانه‌

توافق انصارالله و دولت مستعفی یمن برای تبادل 887 اسیر
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / پس از گذشت 10 روز از آغاز مذاکرات در برن، پایتخت سوئیس، جنبش انصارالله و دولت مستعفی یمن امروز دوشنبه قراردادی برای تبادل 887 اسیر از جمله 706 اسیر یمنی در مقابل 181 سعودی و سودانی امضا کردند.
خبرنگار سایت خبری المیادین در ژنو گزارش داد که طرف‌های یمنی در برن قراردادی را برای تبادل اسرا و بازداشت شدگان امضا کردند. این قرارداد شامل 887 زندانی از دو طرف از جمله سربازان سعودی و سودانی و فرماندهان نظامی است.
در همین راستا، عبدالقادر المرتضی، رئیس کمیته اسیران در دولت صنعا اعلام کرد، توافق شد که 706 اسیر یمنی در ازای آزادی 181 اسیر سعودی و سودانی آزاد شوند.
وی افزود، این قرارداد سه هفته دیگر اجرایی می‌شود تا یک دور دیگر از مذاکرات پس از ماه رمضان برای تکمیل اجرای مفاد مابقی قرارداد انجام شود.
بازار

ایرانیان جهان

دقایقی پیش هم محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله و رئیس هیات مذاکره کننده یمن در توییتی نوشت: بر اساس توافق سوئد و پس از چندین دور مذاکرات پیرامون پرونده اسیران، مذاکرات جاری در ژنو تحت نظارت سازمان ملل به سمت دستیابی به یک توافق بشردوستانه پیش می‌رود که بر اساس آن 700 زندانی اعم از زنان و غیرنظامیان در ازای آزادی 15 اسیر جنگی سعودی، سه سودانی و دیگر اسیران آزاد می‌شوند.
پیش از این توئیت هم خبرنگار المیادین در ژنو از احتمال انعقاد قرارداد تبادل گسترده اسیران یمنی طی ساعات آینده خبر داد و گفت، مذاکرات طرف های یمنی (دولت صنعا - دولت مستعفی یمن وابسته به ائتلاف سعودی) که از 11 مارس در نزدیکی برن، پایتخت سوئیس در حال انجام است، به پیشرفت چشم‌گیری دست یافته است.
منابع مشابه شرکت کننده در این مذاکرات هم اعلام کردند که برخی از مسائل فنی هنوز حل نشده است و طرفین در ساعات آینده به دنبال راه حل هستند.
این منابع خاطرنشان کردند که این قرارداد علاوه بر غیرنظامیان شامل فرماندهان نظامی و خبرنگاران نیز می‌شود.
گفتنی است مذاکرات یمن از 10 روز پیش در یکی از روستاهای سوئیس در برن و تحت نظارت سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی آغاز شد و افسران سعودی در آن شرکت داشتند.
اواخر مارس 2022، توافقنامه‌ای تحت نظارت سازمان ملل متحد برای تبادل بیش از 2200 زندانی از هر دو طرف امضا شد، اما روند آزادی آنها در میان اتهامات متقابل نسبت به ممانعت از انجام این کار، متوقف شد و ماه اوت این مذاکرات به حالت تعلیق درآمد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/648458/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد

پوتین: ممنوعیت کمک‌های بشردوستانه، وضعیت نوار غزه را بدتر می‌کند

سفیر آمریکا: نوه 4 ساله من از جروزالم‌پست قابل اعتمادتر است

رأی‌الیوم: ترامپ با غافلگیری‌های بزرگ به منطقه می‌آید

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست