ایرانیان جهان

آخرين مطالب

برگزاری جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد در کیش منطقه آزاد کیش

برگزاری جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد در کیش
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - جزیره کیش که هر ساله در ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور میزبان مراسم جشن گلریزان است، امسال نیز با همکاری تمام خیرین، ادارت و نهادهای جزیره با محوریت دادگستری کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد، بعد از ظهر دوشنبه 29 فروردین با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، ائمه جمعه، برخی از مسوولان محلی، خیرین و سرمایه گذاران در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
علی مطهری زاده رئیس دادگستری کیش، گفت: ستاد دیه کشور با کمک های خیرین و مردم نو دوست کشورعزیز اسلامی تا کنون با آزاد سازی بیش از 60 هزار زندانی جرائم غیرعمد این افراد را به آغوش جامعه بازگردانده است.
مطهری زاده با بیان این که عموم مردم و سرمایه گذاران نقش بسزایی را در این مسیر خطیر ایفا می کنند، افزود: ستاد دیه پس از جمع آوری کمک ها و با انجام تحقیقات لازم و احراز استحقاق زندانیان به صورت اعطای تسهیلات و کمک بدون بازگشت در زمینه آزادی محکومین مالی گام های موثری برداشته است.
وی، خاطر نشان کرد: این اقدام ارزشمند ضمن داشتن آثار مثبت و آزادی فرد محکوم شده و جلب رضایت شاکی، کاهش اثرات بسیار منفی حبس برای خود فرد، اجتماع و دولت را به دنبال دارد.
رئیس دادگستری کیش، خاطر نشان کرد: در سنوات گذشته در کیش شاهد برگزاری جشن گلریزان بودیم ولی به خاطر شیوع بیماری کرونا وقفه کوتاهی برای میزبانی این جشن در راستای مسوولیت های اجتماعی ایجاد شد که خوشبختانه با همت عموم مردم امروز شاهد برگزاری این جشن بزرگ هستیم.
علی مطهری زاده رئیس دادگستری کیش در این مراسم با بیان این که در بیست و هفتمین روز از ماه مبارک رمضان میزبان مراسم گلریزان در این منطقه هستیم، اظهار داشت: حدود 40 میلیارد ریال در جشن گلریزان کیش با اولویت آزاد سازی زندانیان غیر عمد حوزه قضایی این منطقه جمع آوری شده و به این امر مهم و خدا پسندانه اختصاص یافته است.
مطهری زاده، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی و در راستای سیاست های دستگاه قضائیه شاهد کاهش حبس و مساعدت در خصوص جرائم غیر عمد هستیم.
وی محکومیت جرائم غیر عمد جزیره کیش را بیش از صد میلیارد ریال عنوان کرد و بیان داشت: در حال حاضر آمار دقیقی از آنها در دسترس نیست ولی مبلغی که جمع آوری شده حدود نیمی از آن میزان محکومیت ها را پوشش خواهد داد.
مطهری زاده در پایان سخنان خود از سازمان منطقه آزاد کیش، تمام دستگاهای اجرای مستقر در جزیره، خیرین و سرمایه گذارانی که با مشارکت خود در این مراسم دادگستری کیش را یاری می کنند، قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/909884/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد

پوتین: ممنوعیت کمک‌های بشردوستانه، وضعیت نوار غزه را بدتر می‌کند

سفیر آمریکا: نوه 4 ساله من از جروزالم‌پست قابل اعتمادتر است

رأی‌الیوم: ترامپ با غافلگیری‌های بزرگ به منطقه می‌آید

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

روزنامه‌نگار صهیونیست: نتانیاهو شکست خورده و اسرائیل را به فاجعه دیگری می‌کشاند