ایرانیان جهان

آخرين مطالب

لزوم حفاظت از اکوسیستم ارزشمند تالاب گمیشان و خلیج گرگان اخبار ایران

لزوم حفاظت از اکوسیستم ارزشمند تالاب گمیشان و خلیج گرگان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا/گلستان دستیار وزیر امور خارجه در مسائل دریای خزر و نماینده ایران در گروه کاری مقامات عالی رتبه این دریا با سفر به گلستان از زیرساخت‌های شیلاتی و اقتصادی در این استان بازدید کرد.
دکتر علیرضا جهانگیری، دستیار وزیر امور خارجه در مسائل دریای خزر در جریان سفر دو روزه به استان گلستان، عصر امروز دوشنبه 29 آبان ماه 1402 از زیرساخت‌های شیلاتی در استان گلستان در شهرستان گمیشان بازدید و اظهار کرد: اقدامات و تلاش‌های اداره کل شیلات گلستان در زمینه توسعه پرورش میگو و سایر گونه‌های آبزی در استان قابل تقدیر است.
نماینده ایران در گروه کاری مقامات عالی رتبه دریای خزر با بیان اینکه توسعه فعالیت‌های اقتصادی دریا محور از قبیل، پرورش ماهیان خاویاری، پرورش میگو و سایر آبزیان در گلستان بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: این استان به عنوان یکی از سه استان شمالی کشور، ظرفیت مناسبی برای توسعه زیرساخت‌های این بخش در دریای خزر دارد.
وی با اشاره به اینکه باید با حمایت از سرمایه گذاران، زمینه اشتغالزایی و توسعه اقتصادی استان بیش از پیش فراهم شود، خاطرنشان کرد: اگر به شکل اصولی در این حوزه سرمایه گذاری شود، قطعاً علاوه بر تأمین نیاز غذایی کشور، مقدمات صادرات و ارزآوری بیشتر فراهم می‌شود.
وی ضمن بازدید و بررسی وضعیت تالاب گمیشان، خلیج گرگان و سواحل دریای خزر در گلستان، بر لزوم حفاظت از اکوسیستم ارزشمند این مناطق تأکید کرد و گفت: آنچه به عنوان تولیدات آبزی مطرح است یکی از با ارزش‌ترین جیره‌های غذایی برای بشر بوده و باید زیرساخت‌ها بیش از این تقویت شود.
دکتر اسماعیل جباری، مدیرکل شیلات گلستان در این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های منحصربه فرد استان در زمینه آبزی پروری خصوصاً فعالیت‌های دریامحور، تصریح کرد: در حاضر تمامی فعالیت‌های آبزی پروری از جمله پرورش میگو، پرورش ماهیان خاویاری، پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی، پرورش زالو و جلبک، تکثیر و پرورش ماهیان تزئینی و سایر گونه‌ها در استان انجام می‌شود.
به گزارش ایسنا، دستیار وزیر امور خارجه در مسائل دریای خزر و نماینده ایران در گروه کاری مقامات عالی رتبه این دریا امروز به همراه مدیران اجرایی استان گلستان، از پاسگاه کومه یک، مجتمع پرورش میگوی گمیشان، تالاب گمیشان، دهانه گرگانرود، بندر خواجه نفس و همچنین اسکله آشوراده و عملیات لایروبی خلیج گرگان و دیگر پروژه‌های عمرانی و اقتصادی استان گلستان بازدید کرد.
دکتر علیرضا جهانگیری، روز سه شنبه 30 آبان ماه با فعالان اقتصادی استان گلستان در سالن اجلاس اتاق بازرگانی گرگان دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1085957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

پاپ آمریکایی

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد