ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترس وزیرخارجه آمریکا از افزایش فشار بر واشنگتن با ادامه جنگ غزه ایالات متحده آمریکا

ترس وزیرخارجه آمریکا از افزایش فشار بر واشنگتن با ادامه جنگ غزه
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / وزیر خارجه آمریکا به اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفته است که طولانی شدن جنگ در غزه فشارها را افزایش خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پایگاه خبری عبری زبان والا به نقل از مسئولان اسرائیلی تاکید کرد که «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا به اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفته است که طولانی شدن جنگ در غزه فشارها بر این رژیم و آمریکا را افزایش خواهد داد.
در واقع: بلینکن خواستار توقف عملیات نظامی تل آویو در غزه نشد، اما از افزایش فشار بین المللی در صورت طولانی شدن جنگ ابراز نگرانی کرد.
وبگاه آمریکایی آکسیوس نیز به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده است که رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل به بلینکن اطلاع داده است که عملیات نظامی در غزه ممکن است بیش از چند هفته طول بکشد.
بازار
همچنین شبکه 13 اسرائیل به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده که گالانت به بلینکن گفته است که عملیات نظامی ممکن است ماه‌ها طول بکشد نه هفته‌ها. گالانت وزیر صهیونیستی به بلینکن گفته است که این جنگ ماه‌ها طول می‌کشد، که بلینکن پاسخ داده است: «فکر نمی‌کنم شما ماه‌ها فرصت داشته باشید.»
وزیرخارجه آمریکا در حال حاضر در اراضی اشغالی فلسطین به سرمی‌برد و ساعاتی پیش نیز منابع خبری گزارش داده بودند که بلینکن با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرده است. وزارت امور خارجه آمریکا هم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز پنجشنبه در رام الله با هم دیدار کردند.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که «دو طرف در این دیدار در رابطه با طولانی کردن آتش‌بس موقت در غزه و تسریع در روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه گفتگو کردند.»
در این بیانیه همچنین ادعا شده است که «بلینکن خشونت و حملات شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینیان در کرانه باختری را محکوم و بر ضرورت مجازات آن‌ها تاکید کرد.»
وزیر امور خارجه آمریکا پیش از دیدار با محمود عباس با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرده بود. وی پس از دیدار با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم هم دیدار و با آنها درباره تحولات تجاوز به غزه رایزنی کرده بود.
در همین حال، «الی کوهن» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت که در دیدار با بلینکن به او اطلاع داده است که مقامات اسرائیلی برای ادامه جنگ در غزه تا نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و بازگشت همه اسرای اسرائیلی آمادگی دارند.
سفر وزیر امور خارجه آمریکا به تل آویو که بامداد امروز پنج‌شنبه انجام شد، ششمین سفر به اراضی اشغالی از آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر تا کنون به شمار می‌رود.
پیش از این یک مقام آمریکایی گفته بود که بلینکن ضمن سفر به کرانه باختری و امارات عربی متحده، درباره ورود کمک‌های بیشتر به نوار غزه و آزادی اسرای صهیونیست گفت‌وگو می‌کند. همزمان در روزهای گذشته نیز وبگاه آکسیوس گزارش داده بود که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نسبت به عملیات احتمالی در جنوب غزه ابراز نگرانی کرده و گفته است که آماربالای غیرنظامیان در جنگ اخیر فشار زیادی بر واشنگتن تحمیل کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1089258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

جنایت هولناک دیگر از رژیم صهیونیستی؛ شهادت 15 فلسطینی در بمباران یک مدرسه

خشم مقامات هندی از اقدام «ترامپ»

تراژدی نوزادان ناقص‌الخلقه در غزه؛ کودکی که بدون مغز متولد شد

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

شهادت 15 فلسطینی در حمله اسرائیل به یک مدرسه

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ویدئویی جنجالی از مکرون

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده