ایرانیان جهان

آخرين مطالب

گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در قرقیزستان + تصاویر آسیا

گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در قرقیزستان + تصاویر
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، مراسم جشن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار شد.
«آوازبیک آتاخانوف» معاون وزیر امور خارجه قرقیزستان به عنوان میهمان ویژه، مقامات نهادهای مختلف قرقیزستان، سفرای کشورهای روسیه، ژاپن، پاکستان و دیپلمات های مقیم، فرهنگیان، اصحاب رسانه و تجار و صاحبان شرکت‌ها به همراه جمعی از ایرانیان حضور داشتند.
«غلامحسین یادگاری» سفیر کشورمان در قرقیزستان با خیرمقدم به میهمانان و تبریک چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: چهل و پنج سال پیش در فوریه 1979 ملت بزرگ و آگاه ایران پس از 15 سال مبارزه مستمر تحت هدایت پیشوای بزرگ خود امام خمینی(ره) و با هدف استقلال و رهایی از سیطره استعمارگران خارجی با وحدت و همدلی علیه رژیم ظالمانه پهلوی و نظام سلطنت قیام کرده و به آن پایان دادند. چند ماه بعد از آن نیز همه‌پرسی عمومی در ایران برگزار شد و مردم از تغییر حکومت از سلطنتی به جمهوری حمایت و به تشکیل جمهوری اسلامی ایران رای موافق دادند.
یادگاری افزود: در چهل و پنج سال گذشته جمهوری اسلامی ایران مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده است. با توجه به اینکه آرمان مشخص جمهوری اسلامی ایران حرکت به سوی الگوی نوینی از سیاست خارجی مستقل و عدم وابستگی به مراکز قدرت جهانی، اعتقاد به برابری ملت‌ها در عرصه بین‌المللی، رفع وابستگی‌ها با تکیه بر توانمندی‌های داخلی بوده است، لذا شاهد بودیم موانع بسیار زیادی از سوی برخی قدرت‌های خارجی در مسیر حرکت این نظام به سمت آرمان‌های خود ایجاد شد.
سفیر کشورمان در بیشکک تاکید کرد: برخی از موانع ایجاد شد. در مسیر حرکت نظام جمهوری اسلامی، حمله حکومت وقت عراق به ایران و تحمیل 8سال جنگ به کشور، تحریم‌های بی‌سابقه اقتصادی، علمی و محروم کردن جوانان ایرانی به خصوص در زمینه هسته‌ای، ترور بیش از صد تن از مقامات ارشد و متفکران، ترور تعداد زیادی از مقامات ارشد نظامی همچون شهید صیاد شیرازی و شهید سلیمانی، عملیات‌های کور تروریستی علیه مردم جهت ناامن سازی کشور و تشویق و تلاش های متعدد برای ایجاد شورش های خیابانی قابل ذکر است.
در ادامه نیز آتاخانوف با تبریک به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: می‌خواهم اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دوستی دیرینه مردم قرقیزستان و ایران و همچنین نبود هیچ گونه اختلاف بین کشورهایمان را خاطرنشان کنم.
در سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک میان قرقیزستان و جمهوری اسلامی ایران، همکاری بین کشورهایمان با توسعه تدریجی در همه سطوح مبتنی بر احترام متقابل و در نظر گرفتن منافع یکدیگر مشخص شده است. سال 2023 همکاری‌های قرقیزستان و ایران یک سال مثمر ثمر را پشت سر گذاشته است. 
وی افزود: در حوزه سیاسی ملاقات دوجانبه «سادیر جباراف» رئیس جمهور قرقیزستان با «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران در چارچوب هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در تاریخ 19 سپتامبر سال 2023 در شهر نیویورک و همچنین ملاقات «محمد مخبر» معاون اول ریاست جمهوری اسلامی ایران با «عاقل بیک جباراف» نخست وزیر قرقیزستان در چارچوب حضور در نشست شورای نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای مورخ 25 الی 27 اکتبر سال 2023 در شهر بیشکک را یادآور می‌شوم.
آتاخانوف گفت: همچنین خانم «آیگل جاپاروا» بانو اول قرقیزستان در نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در زمینه‌های علم و فرهنگ مورخ 18 الی 21 ژانویه سال 2023 در شهر تهران شرکت و ملاقات‌های دوجانبه انجام داد. علاوه بر آن، در سال 2023 سیزدهمین نشست کمیسیون مشترک بین دولتی قرقیزستان و ایران و رایزنی‌های سیاسی دوره‌ای قرقیزستان و ایران در سطح معاونان وزرای امور خارجه در تاریخ 1 فوریه سال جاری برگزار شد. همچنین قرقیزستان و ایران در چارچوب سازمان‌های بین‌المللی ضمن حمایت متقابل از یکدیگر همکاری نزدیک دارند.
آتاخانف تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو سازمان‌های معتبر جهان، در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به دستاوردهای بزرگی دست یافته و در عرصه بین‌الملل جایگاه شایسته‌ای را دارد. ضمنا، عضویت کامل ایران در سازمان همکاری شانگهای و انعقاد موافقتنامه تجارت آزاد کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. معتقدیم که ایران به عنوان عضو سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا در تحکیم دوستی و همکاری با سایر کشورها سهم به سزایی دارد.
قرقیزستان در تعمیق مشارکت و تقویت مناسبات با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌های همکاری از جمله سیاسی، تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، فرهنگی و بشردوستانه بسیار علاقه مند است. قویا اعتقاد دارم که روابط دوستی و صمیمی که بین دو کشور برقرار است و شرایط خوبی برای گسترش بیش از پیش مناسبات ایجاد می‌کند.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

پایان پیام/ح

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1110851/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقدی بر موضع عراقچی؛ رسانه‌ها یار کمکی هستند یا مزاحم؟

غارت در آمریکا، فداکاری در ایران | حل معمای بنزین | اژدهایان تهران به دام افتادند | مهم‌ترین فقدان پرسپولیس در این فصل

بیانیه وزارت خارجه آمریکا:واشنگتن شبکه تهیه سدیم‌پرکلرات و دی‌اکتیل سباکات از چین به ایران را هدف قرار داد

مشاور ترامپ: اوکراین یکی از فاسدترین کشور‌های جهان بوده و هست

49 حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن

آمریکا قصد دارد صد میلیارد دلار تسلیحات به عربستان بفروشد

اروپا در بازی قدرت آمریکا و چین شانسی ندارد

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

اختلافات جدی آمریکا و اسرائیل بر سر توافق با ایران

کیهان: شعار انتخاباتی پزشکیان، توفق با جهان است اما لزومی ندارد عراقچی در مذاکرات به آن عمل کند

پشت‌پرده سناریوی آمریکا برای عادی‌سازی روابط سوریه و اسرائیل/ ابعاد استفاده واشنگتن از ابزار تحریم‌ علیه دمشق

عبدالناصر همتی سفیر ایران در روسیه می‌شود/ رحمانی فضلی به پکن می‌رود/ کاظم جلالی معاون اقتصادی عراقچی خواهد شد

مرگبارترین حادثه صنعتی در تاریخ آمریکا!

بمباران استان الجوف یمن توسط جنگنده های آمریکایی

مذاکرات ایران و آمریکا، فرصتی برای تأمین منافع ملی

ترامپ: شعار من اول آمریکا است نه چین/من پاول را برای انجام پست‌ترین کارهای خانه هم استخدام نمی‌کنم!

آرسنال قهرمانی نیست / بزرگ‌تریم امتحان‌مان را پس داده‌ایم | اخبار ورزشی

اسرائیل برای حمله به ایران اعلام آمادگی کرد

مذاکرات به خوبی پیش می‌رود

رویترز: مقامات آمریکایی با وزیر خارجه سوریه در نیویورک دیدار می کنند

عمان گره‌گشای مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا می‌شود؟

تلاش آمریکا برای میانجیگری میان هند و پاکستان

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

احساسات ما چی میگن؟!

برنامه شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا؛ جدال با تایلند در گام نخست – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آمریکا: زمان برای رسیدن به توافق با ایران محدود است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

کاستاکورتا: اینتر در اروپا تیمی متفاوت است و اختلاف زیادی با بارسلونا ندارد

چرا با کاهش نرخ دلار سفره مردم بزرگ نشد؟

کسب 9 مدال طلا، نقره و برنز تکواندوکاران ایران در جام باشگاه‌های آسیا – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برنامه فولاد در لیگ قهرمانان والیبال آسیا | اخبار ورزشی

آیا ورق در بازار خودرو بر می گردد؟

ادامه خاموشی های گسترده در اروپا

برای اولین بار در تاریخ؛ پاری سن ژرمن موفق به پیروزی برابر آرسنال شد

خلاصه بازی آرسنال 0-1 پاری سن ژرمن (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

عثمان دمبله، آقای گل سال 2025 و چهارمین گلزن برتر فصل جاری در 5 لیگ برتر اروپا

غول تولید آلومینیوم در آستانه افول

مذاکرات میان آمریکا و تهران به توافق منتهی خواهد شد/ ضرب‌الاجل 60 روزه ترامپ تمدید خواهد شد

هشدار آمریکا به اوکراین و روسیه برای عقب نشینی از مذاکرات صلح

تحت تأثیر پیشرفت ایران قرار گرفتم.

تفاهم اولیه برای صادرات به دو کشور آفریقایی

روسیه و اوکراین پیشنهادهای «مشخص» ارائه دهند

ترامپ از تعرفه های خودرو کوتاه آمد

آمریکا: زمان برای رسیدن به توافق با ایران محدود است

عثمان دمبله در کنار کیلیان امباپه؛ بیشترین مشارکت گل برای پاری سن ژرمن در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا

پیروزی طلایی پاریس در لندن / در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

مهمان ویژه‌ آرسنال: اسطوره به امارات برگشت! (عکس)

رقبای تکواندوکاران ایران در روز دوم جام باشگاه های آسیا مشخص شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

روبیو: روسیه و اوکراین پیشنهادهای «مشخص» ارائه دهند

دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران