ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بنزین برای آمریکایی ها گران می شود ایالات متحده آمریکا

بنزین برای آمریکایی ها گران می شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ، تحلیلگران و فروشندگان سوخت می‌گویند مصرف‌کنندگان آمریکایی با تصمیم روز شنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه بر واردات نفت از کانادا و مکزیک، شاهد قیمت‌های بالاتری در پمپ بنزین‌ها خواهند بود.
افزایش احتمالی قیمت سوخت، منعکس‌کننده ماهیت دو گانه سیاست‌های تجاری حمایتگرانه ترامپ است که برای تقویت کسب و کار داخلی و فشار بر همسایگان آمریکا برای محدود کردن مهاجرت غیرقانونی و قاچاق مواد مخدر، طراحی شده‌اند اما برخلاف وعده‌های او برای مقابله با تورم هستند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
آمریکا، حدود چهار میلیون بشکه در روز نفت از کانادا وارد می‌کند که 70 درصد آن، توسط پالایشگاه‌های غرب میانه پالایش می‌شود. همچنین، بیش از 450 هزار بشکه در روز نفت از مکزیک به آمریکا وارد می‌شود که عمدتا برای پالایشگاه‌های متمرکز در منطقه گلف کاست است.
تعرفه بر این واردات، به معنای هزینه‌های بالاتر برای تولید سوخت‌های نهایی مانند بنزین است که عمده آن، به مصرف‌کنندگان آمریکایی منتقل می‌شود.
پاتریک دیهان، تحلیلگر شرکت «گازبادی»، در پستی در شبکه اجتماعی گفت: اگر نفت و محصولات پالایش شده، معاف نشوند، انتظار دارد قیمت سوخت رشد قابل ملاحظه‌ای پیدا کند. وی در مصاحبه تلفنی به رویترز گفت: هر چه تعرفه‌ها طولانی‌تر شود، ضربه به مصرف‌کنندگان بدتر خواهد شد.
انجمن تولیدکنندگان سوخت و پتروشیمی آمریکا که نماینده شرکت‌های پالایشی آمریکا است، روز شنبه ابراز امیدواری کرد که تعرفه‌ها قبل از اینکه برای مصرف‌کنندگان ملموس باشد، برداشته شوند.
مقامات کاخ سفید اعلام کردند ترامپ، روز شنبه، برای رسیدگی به وضعیت اضطراری ملی به دلیل ورود فنتانیل و بیگانگان غیرقانونی به آمریکا، دستور اعمال تعرفه 25 درصدی بر واردات کانادا و مکزیک و تعرفه 10 درصدی بر کالاها از چین را از روز سه‌شنبه، صادر کرد.
این مقامات به خبرنگاران گفتند که محصولات انرژی از کانادا، فقط 10 درصد عوارض دارند، اما تعرفه واردات انرژی از مکزیک، 25 درصد است.
به گفته مقامات، ترامپ ابتدا برای همه کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک، تعرفه 25 درصدی برنامه‌ریزی کرده بود، اما در تلاش برای کاهش تاثیر تعرفه‌ها بر قیمت انرژی، تعرفه نفت کانادا را کاهش داد.
این اقدام، تجارت نفت میان آمریکا و همسایگانش را مختل خواهد کرد. بسیاری از پالایشگاه‌های آمریکا به گونه‌ای طراحی شده‌اند که نوع نفت خام سنگین و متوسطی را که کانادا تولید می‌کند، پالایش کنند، و تولید نفت کانادا از تقاضای فعلی آن بیشتر است.
جان لافورج از موسسه سرمایه گذاری ولز فارگو، به رویترز گفت: یکی در اینجا به نوعی صدمه خواهد دید. نفت در آلبرتا گزینه چندانی ندارد و پالایشگاه‌های غرب میانه، گزینه‌های زیادی برای دریافت خوراک ندارند.
پالایشگاه‌های منطقه گلف کاست که برخلاف پالایشگاه‌های غرب میانه، به محموله‌های نفت وارداتی از راه دریا دسترسی دارند، احتمالا شرایط آسان‌تری برای یافتن جایگزین‌هایی برای نفت مکزیک خواهند داشت.
بر اساس گزارش گاردین، شرکت‌های فعال در بازار عمده‌فروشی سوخت می‌گویند چاره‌ای جز تحمیل هزینه‌های اضافی به مصرف‌کنندگان ندارند، به‌ خصوص که افزایش حاشیه‌های سود سوخت در دوران پساکرونا، در بحبوحه عرضه بیش از حد و رشد ضعیف تقاضا، از بین رفته است.
منبع:ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1350567/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار مکرون به ترامپ درباره اعمال تعرفه

مستر پرزیدنت،اگر جرات داری ساختار خاورمیانه را تغییر بده!؛اما، چه کسی گفته است که این یک پروژه عالی است؟

ترامپ: متعهد به خرید و مالکیت غزه هستم! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بی اعتمادی ایران به آمریکا زمانی ترمیم می شود که آنها نسبت به تحریم های ظالمانه تجدید نظر کنند

اعلام آمادگی زلنسکی برای پایان بخشیدن به جنگ اوکراین

تعرفه 25 درصدی ترامپ بر واردات این دو محصول

موضع حدادعادل درباره مذاکره با آمریکا: چه چیزی او را راضی می‌کند؟!

بازی خزنده عراق در اردوگاه متحدان آمریکا/ پشت پرده قراردادهای میلیارد دلاری فرانسه و انگلیس با السودانی؛ بغداد فصل تازه یارگیری را کلید زد؟

معدن سنگرود روی خط کم کاری مسئولان/صدها کارگر بعد از 10 سال هنوز بلاتکلیف هستند

علت سفید شدن موها در سن پایین چیست؟

بزرگترین تیراندازی‌ها در اروپا

ترامپ: متعهد به خرید و مالکیت بر غزه هستم

دیدار پادشاه اردن و ترامپ در کاخ سفید

اولین بیمار سرطانی در جهان متعلق به سه هزار سال قبل از میلاد است

تروریسم و حملات مسلحانه در اروپا

هدیه جنجال برانگیز نخست وزیر ژاپن به ترامپ خبرساز شد +عکس

آلمان: ایده آواره ساختن فلسطینیان از غزه وحشتناک است

نقد و بررسی بودجه 1404/ چه چیزی از لایحه حذف شد و چرا؟

مهاجرانی: 2 نوبت کالابرگ تا شب عید ارائه می شود

آغوش باز اتحادیه عرب برای الجولانی

هشدار ترسناک ترامپ برای حمله به ایران

ترامپ: متعهد به خرید و مالکیت غزه هستم!

گوجه‌فرنگی ایرانی در بصره؛ رقابتی که کشاورزان عراقی را خشمگین کرده است!

اقدامات فولاد مبارکه باعث افزایش سرمایه‌های اجتماعی در منطقه مبارکه شده است

اعلام حضور الجولانی در نشست اتحادیه عرب

پافشاری ترامپ بر خواست خود برای الحاق کانادا به آمریکا

ایران و عراق در آستانه یک توافق استثنایی

نزدیک‌ترین برخورد سوخو 57 روسی با اف 35 آمریکا

بیانیه تشکل‌ها و مراکز فرهنگی و دانشجویی لرستان در پی بیانات اخیر رهبر انقلاب

بیانیه تشکل‌ها و مراکز دانشجویی لرستان در پی بیانات اخیر رهبر انقلاب

ترامپ: به خاطر کانادا سالانه 200 میلیارد دلار ضرر می‌کنیم

اردوغان: هیچکس توانایی آواره کردن فلسطینیان از غزه را ندارد

ارائه دو نوبت کالابرگ تا شب عید

برترین تیم‌های ایرانی در جهان معرفی شدند

دلیل اصلی مشخص شد؛ چرا بایرن مونیخ از کیت اول خود در لیگ قهرمانان استفاده نمی‌کند؟

مذاکره و توافق با آمریکا در کلام شهید حاج قاسم سلیمانی + فیلم

حمایت مجدد نتانیاهو از طرح ترامپ برای کوچاندن اهالی غزه

واکنش جنجالی وزیر نفت به تحریم نفتی ترامپ علیه ایران

ایلان ماسک خواستار تعطیلی رادیوی اروپای آزاد و صدای آمریکا شد

دولت تا عید دو نوبت کالابرگ تخصیص می‌دهد + عکس

جهانگیری: تحقق آزادی، استقلال، عدالت و حاکمیت رأی آزادنه مردم از آرمان‌های انقلاب بود

ایلان ماسک به دنبال تعطیلی رادیو فردا و صدای آمریکا

رییس اتحادیه طلا: قیمت‌ها کاذب بالا رفته/ حباب سکه2برابر شد

دعوت بسیج اساتید برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

سردار جلالی: مذاکرات با آمریکا هیچ‌ نتیجه‌ای جز تحریم نداشت

دلار‌هایی که ترامپ از جیب اپوزیسیون قطع کرد + فیلم

حضور الجولانی به نمایندگی از سوریه در نشست سران عرب

شریعتمداری: آمریکا در همه مذاکرات سقف و محدودیتی تعیین کرده است/ماجرای تماس با همتی در زمان ریاست بانک مرکزی+فیلم

راز مرگ مرموز خبرنگار معروف کشف شد

شریعتمداری: آمریکا در همه مذاکرات محدودیتی را تعیین کرده است/ماجرای تماس با همتی در زمان ریاست بانک مرکزی+فیلم