ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جام باشگاه‌های آسیا؛ رقبای تکواندوکاران ایران مشخص شدند آسیا و اقیانوسیه

جام باشگاه‌های آسیا؛ رقبای تکواندوکاران ایران مشخص شدند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش روز دوشنبه ایرنا، سیزدهمین دوره رقابت‌های تکواندو جام باشگاه‌های آسیا با حضور 149 تکواندوکار از کشورهای مختلف به مدت دو روز به میزبانی چین و در شهر ووشی برگزار می‌شود.
فردا سه‌شنبه و در روز نخست این رقابت‌ها، مبارزات اوزان 46-، 49-، 53- و 57- کیلوگرم بانوان و 74-، 80-، 87- و 87+ کیلوگرم مردان برگزار می‌شود.
بر همین اساس و در وزن 87- کیلوگرم مهران برخورداری دور نخست به دیدار «زو جیان وی» از چین می‌رود و در صورت برتری به مصاف «المبروک» از عربستان خواهد رفت. در قسمت پایین جدول، محمدحسین یزدانی در اولین دیدار، نور قازین از قزاقستان را پیش‌رو دارد. دو تکواندوکار کشورمان در صورت رسیدن به نیمه نهایی به مصاف هم خواهند رفت.
میرهاشم حسینی در وزن 80- کیلوگرم در اولین دیدار باید با کواندایک از قزاقستان پیکار کند و در صورت برتری به دیدار جسوربک جایسانوف تکواندوکار عنوان‌دار ازبکستانی (قهرمان جهان و المپیک) می‌رود. امیررضا صادقیان در همین وزن ابتدا اوساینادو از اندونزی را پیش‌رو دارد و در ادامه به مصاف برنده مبارزه تایلند و قزاقستان خواهد رفت.
در وزن 74- کیلوگرم، علی خوش‌روش در اولین دیدار باید به دیدار ژائو هایولان از چین برود و در صورت برتری، کاسیم خاجیف از ازبکستان را پیش‌رو دارد. امیرسینا بختیاری هم در اولین دیدار، الجواهیر نماینده عربستان را پیش‌رو دارد. دو تکواندوکار کشورمان در مرحله نیمه نهایی به مصاف هم خواهند رفت.
امیرمحمد رحمانی‌راد و سعید فتحی در وزن 87+ کیلوگرم در اولین دیدار به مصاف هم می‌روند.
در گروه بانوان و در وزن 46- کیلوگرم، سوگند شیری در اولین دیدار، ژائو ژنیان از چین را مقابل خود می‌بیند و در ادامه به مصاف برنده ازبکستان و اندونزی می‌رود. سعید نصیری در وزن 49- کیلوگرم ابتدا باید با عبدیکایرا از قزاقستان مبارزه کند و سپس به مصاف «ویندا» از اندونزی می‌رود. در آن سوی جدول، مهلا مؤمن‌زاده بعد از یک دور استراحت، برنده مبارزه عربستان و قزاقستان را پیش‌رو خواهد داشت.
ناهید کیانی در وزن 53- کیلوگرم در مبارزه نخست خود به مصاف ژانگ چولینگ از چین می‌رود و در ادامه باید با برنده ازبکستان و اندونزی پیکار کند. پرینان نوری هم ابتدا به مصاف دنیا ابوطالب تکواندوکار سرشناس عربستان می‌رود و در صورت برتری به دیدار برنده چین تایلند می‌رود.
در وزن 57- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده همانند جام ریاست فدراسیون جهانی، دور نخست زیاندینووا از ازبکستان را مقابل دارد و سپس به مصاف برنده مبارزه چین و تایلند می‌رود. کوثر اساسه در همین وزن ابتدا به مصاف عبدلویا از ازبکستان می‌رود و در صورت برتری باید با سنوستینووا از قزاقستان مبارزه کند.
شهرداری ورامین و رضا تیم، دو تیمی هستند که به‌عنوان نماینده ایران در این مسابقات حضور دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1424101/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز ملی خلیج فارس چه روزی است؟ علت نامگذاری 10 اردیبهشت به نام روز خلیج فارس چیست؟

انگلیسی محو پی‌اس‌جی: استثنائی‌ترین تیم اروپا!

اروپا قادر به اعزام نیرو به اوکراین نیست

بازی MMA One Championship بر پایه بلاک‌چین SUI: تجربه‌ای جدید برای iOS و Android

خط تولید معیوب آمریکا

دیدار محرمانه وزیر خارجه سوریه با مقامات آمریکایی در نیویورک

پوتین به دنبال صلح است/ از فکر شکست چین خوابم نمی‌برد

ماموریت سخت سکاندار کانادا

آشفته بازار ترامپیسم

ترابیان به رییس فیفا: آقای اینفانتینو حتی آمریکا هم نمی‌گوید «خلیج عربی»+ فیلم

قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه 1404/2/10

پس از نوسانات ناشی از جنگ تجاری، طلا آرام گرفت

کارهایی که در 100 روز کردم، در 100 سال گذشته انجام نشده بود| برای شکست چین، شب‌ها بیدارم

این سلاح ناو هواپیمابر را با یک حمله غرق می‌کند / فقط 20 دقیقه تا نابودی کامل

عواملی که رشد قیمت نفت را محدود می‌کند؛ کاهش ماهانه بی‌سابقه قیمت نفت

معرفی «قاتلِ پاپ» در آمریکا غوغا به پا کرد

بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره تحریم‌های جدید علیه سپاه

کابوس تل‌آویو

سرمقاله کیهان/ دو خطا از یک تجربه تلخ

آمریکا: فعلا خبری از عادی سازی روابط میان واشنگتن و دمشق نیست

هرتزوگ: نزاع‌های داخلی وضعیت امنیتی اسرائیل را تضعیف می‌کند

قالیباف: مجلس ارزیابی عملکرد مدیران و نظارت را وظیفه خود می‌داند/ کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

بهبود بازار کار در ترکیه

تعرفه‌های ترامپ تولید چین را زمین‌گیر کرد

سرمایه‌گذاری 10 هزار میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه در پروژه‌های شهری

3 سیگنال آغازگر جهش بیت‌کوین

تعرفه های ترامپ اقتصاد جهان را به خطر انداخت

تثبیت مقررات؛ شرط سرمایه‌گذاری

کشف پرادو قاچاق در یک نمایشگاه خودرو در بلوار مرزداران

قیمت طلای جهانی امروز 10 اردیبهشت / طلا در جا زد

توسعه فرصت‌های اقتصادی زنان در اولویت است

کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

پیدا و پنهان مذاکرات هسته‌ای

سرمقاله ایران/ جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی

تأکید کیم جونگ‌‌اون بر تسریع تجهیز هسته‌ای نیروی دریایی

درگیری‌های دمشق 16 کشته برجای گذاشت

هشدار جدی به پرمصرف‌ها؛ قبض‌های سنگینی در راه است

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟

بالا آمدن آب سد سیمره کابوس کشاورزان عرب رودبار استان ایلام

ثروتمندترین شاهزاده عرب در فهرست میلیاردرهای جهان در سال 2025

مجارستان، بالاخره مقابل اوکراین کوتاه آمد؟

انریکه: می‌توانیم به فینال صعود کنیم/ در بازی برگشت هم اذیت می‌شویم

تأمین سریع دارو در حادثه بندرعباس حتی از چین

اعزام هیأتی از طالبان به کازان

قیمت جهانی طلا چند شد؟

همه همدردی کردند جز این 4 دولت خبیث!

نخستین دیدار وزیر خارجه سوریه با مقامات ارشد آمریکا در نیویورک

وسوسه‌های مالی آمریکا برای کشاندن روسیه و اوکراین به صلح

خطوط قرمز در مذاکرات با آمریکا؛ اقدامات عملی مهم‌تر از توافقات روی کاغذ

ترامپ: دوست دارم پاپ شوم! + فیلم