ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از تشدید تنش‌ها و اختلافات اجتماعی و سیاسی خواندنی ها

نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از تشدید تنش‌ها و اختلافات اجتماعی و سیاسی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی در مصاحبه ویژه خود با شبکه هفت تلویزیون این رژیم به مناسبت روز تأسیس رژیم جعلی اسرائیل (یوم النکبه) نسبت به پیامدهای افزایش اختلافات و تنش‌های داخلی هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری روز چهارشنبه خبرگزاری ایرنا، گفت‌وگوی ویژه شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی با اسحاق هرتزوگ که امروز منتشر شد، حاکی از نگرانی جدی وی نسبت به افزایش شکاف و دوقطبی در جامعه رژیم صهیونیستی است.
بر اساس این گزارش، رئیس رژیم صهیونیستی نسبت به افزایش پیامدهای بحران‌های داخلی هشدار داد و مسئله اختلافات را عامل تضعیف امنیت داخلی عنوان کرد. وی در ادامه با ابراز نگرانی جدی از این وضعیت از همه مقامات صهیونیستی خواست که تمام تلاش خود را برای دستیابی به اجماع داخلی انجام دهند و به توافق برسند.
هرتزوگ با تأکید لزوم وحدت بین جامعه صهیونیستی، در خصوص تناقض در اهداف جنگ مانند شکست حماس و یا آزادی اسرا اظهار کرد: بحث آزادی و بازگرداندن اسیران مهم‌ترین موضوع است و همه مردم خواستار آزادی آنها هستند. وی در لفافه افزود که رژیم اسرئیل با تداوم جنگ برای تغییر واقعیت در غزه با چالش‌های مهم و بزرگی مواجه است و نمی‌تواند به راحتی دیدگاه جمعیت دو میلیونی ساکنان غزه را تغییر دهد.
 اظهارات هرتزوگ در حالی است که اختلافات و تنش‌ها در رژیم صهیونیستی بر سر موضوع توقف یا ادامه جنگ به بالاترین حد خود رسیده است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل منافع شخصی و نیز حمایت احزاب مذهبی و راستگرای افراطی در کابینه در پی تشدید دامنه جنگ در غزه است. آنها معتقد هستند که با تداوم و تشدید جنگ در کنار توقف کمک‌های انسانی به غزه می‌توانند ساکنان غزه را تحت فشار قرار داده و منجر به شورش آنها علیه مقاومت غزه و حذف جنبش حماس شوند.
بازار
بتصلئل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که آزادی اسیران هدف رژیم اسرائیل در جنگ غزه نیست، بلکه نابودی حماس مهم‌ترین اولویت مقامات صهیونیستی است.
با این حال، اقدامات و اظهارات مقامات سیاسی برای تداوم و گسترش جنگ خشم طیف‌های وسیعی از جامعه صهیونیستی به ویژه دستگاه‌های نظامی امنیتی و خانواده‌های اسرا را بر انگیخته است.
در حالی نتانیاهو و اطرافیان وی بر طبل گسترش جنگ می‌کوبند که طومار اعتراضی نظامیان صهیونیستی به ویژه خلبان‌ها و سربازهای ذخیره علیه نتانیاهو سر خط خبرهای این رژیم قرار گرفته است.
علاوه بر این، ارتش رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی اعتراف کرده است که با کمبود شدید نیروی نظامی مواجه است و سنگینی بار جنگ بر دوش سربازان ذخیره افتاده و آنها را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
همچنین یهودیان ارتدوکس حریدی نیز با حمایت وزرای مذهبی و افراطی کابینه بر خلاف حکم ویژه دادگاه قضایی این رژیم مبنی بر لزوم جذب آنها در ارتش و اعزام به جنگ به شدت مقاومت می‌کنند و اخیرا تظاهرات‌ها و تجمعات مختلفی را علیه سربازی اجباری برگزار کرده‌اند.
از سوی دیگر جامعه رژیم صهیونیستی در کنار خانواده‌های اسرا تقریبا در راستای اعتراضات خود علیه سیاستهای نتانیاهو هر روز برای تظاهرات و تجمعات به خیابان‌ها می‌آیند. آنها خواستار آزادی یکباره اسرای صهیونیستی در ازای توافق کامل با حماس حتی به قیمت توقف سریع جنگ در غزه هستند.
انتظار می‌رود، افزایش شکاف و دو قطبی در جامعه صهیونیستی در خصوص موضوع تداوم جنگ در کنار نتیجه کمیته تحقیقات در خصوص شکست رژیم صهیوینستی در عملیات طوفان الاقصی نتانیاهو را با چالش‌های مهمی در آینده مواجه کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1426253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

ردپای بزرگ سرمایه‌گذاران آمریکایی؛ نگاهی به مالکان تمامی باشگاه‌های 5 لیگ بزرگ اروپا

هواوی با تراشه هوش مصنوعی جدید خود جای خالی انویدیا را در چین پر می‌کند

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به فاصله یک روز

تحریم‌های نفتی جدید آمریکا علیه ایران

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

روسیه، فرانسه را مسخره کرد؛ بازدارندگی‌تان مثل چترهای کاغذی است

افزایش 80درصدی سوء تغذیه در میان کودکان غزه

انفجار موتورسیکلت‌ بمب‌گذاری شده در تل‌آویو

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید