ایرانیان جهان

آخرين مطالب

شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه ساعاتی پس از متولد شدن فرزندش خواندنی ها

شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه ساعاتی پس از متولد شدن فرزندش
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / منابع خبری امروز (چهارشنبه) از شهادت یک خبرنگار فلسطینی دیگر در نتیجه حملات رژیم اشغالگر در مرکز شهر غزه خبر دادند.
منابع خبری اعلام کردند، «یحیی صبیح» خبرنگار فلسطینی در نتیجه بمباران چهارراه «پالمیرا» در مرکز شهر غزه توسط اشغالگران صهیونیست به شهادت رسید.

ایرانیان جهان

یحیی صبیح
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما» منابع همچنین تاکید کردند که این خبرنگار تنها پس از گذشت پنج ساعت از متولد شدن فرزندش به شهادت رسید.

ایرانیان جهان

یحیی صبیح
پیشتر نیز یک منبع خبری از شهادت «نور عبدو» خبرنگار فلسطینی در بمباران مدرسه «الکرامه» در محله «التفاح» توسط اشغالگران خبر داده بود.
از سوی دیگر، دفتر رسانه‌ای دولتی غزه اعلام کرد که پس از شهادت «یحیی صبیح» شمار شهدای خبرنگار از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به 214 نفر رسیده است.
دفتر رسانه‌ای دولتی غزه در ادامه با الفاظ شدیداللحنی هدف قرار دادن، کشتار و ترور سیستماتیک خبرنگاران فلسطینی توسط اشغالگران صهیونیست را محکوم کرده و از اتحادیه بین‌المللی روزنامه‌نگاران، اتحادیه خبرنگاران عرب و همه نهادهای روزنامه‌نگاری در سرتاسر کشورهای جهان خواست که این جنایات سیستماتیک علیه روزنامه‌نگاران و کارکنان در بخش رسانه‌های فلسطینی در نوار غزه را محکوم کنند.
این دفتر همچنین رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا و کشورهای مشارکت‌کننده در جنایت نسل‌کشی در غزه مانند انگلیس، آلمان و فرانسه را مسؤول کامل ارتکاب این جنایت شنیع دانست.
دفتر رسانه‌ای دولتی غزه همچنین از جامعه بین‌المللی، سازمان‌های مرتبط با فعالیت روزنامه‌نگاری و رسانه‌ای در سرتاسر کشورهای جهان خواست که جنایات اشغالگران را محکوم کرده، مانع ارتکاب جنایت‌های آنها شوند و در دادگاه‌های بین‌المللی به خاطر جنایات بی‌وقفه‌شان آنها را بازخواست کنند.
این دفتر در پایان تاکید کرد: ما همچنین خواستار این هستیم که برای توقف جنایت نسل‌کشی، حفاظت از روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه در نوار غزه و نیز توقف جنایت کشتار و ترور آنها، فشارهای جدی و مؤثری بر اشغالگران اعمال کنند.
ترور خبرنگاران و اهالی رسانه از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تاکنون، در چارچوب جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه تیم‌های غیرنظامی، با هدف کتمان واقعیت و ممانعت از افشای جنایات این رژیم در جهان قرار دارد.
با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.
به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.
پس از 2 ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ 18 مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، 33 زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود 1800 اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.
با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1431274/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

اخبار مثبت از مذاکرات امروز ایران - آمریکا در عمان: این توافق صورت گرفت

پایان دور چهارم مذاکرات هسته‌ای اعلام شد

ان‌بی‌سی: اختلاف بر سر ایران و غزه روابط ترامپ و نتانیاهو را متشنج کرده است

خبر فوری آسوشیتدپرس بعد از پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار