ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ: با پوتین، زلنسکی و ناتو درباره جنگ اوکراین گفت‌‎وگو خواهم کرد خواندنی ها

ترامپ: با پوتین، زلنسکی و ناتو درباره جنگ اوکراین گفت‌‎وگو خواهم کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که قصد دارد روز دوشنبه به وقت محلی در تماس‌های تلفنی جداگانهd با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین و رهبران ناتو گفت و گو و برای برقراری آتش‌بس در جنگ اوکراین تلاش کند.
 دونالد ترامپ روز شنبه به وقت محلی در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال نوشت که تماس‌های تلفنی وی با پوتین روز دوشنبه ساعت 10 صبح آغاز می‌شود و بر «متوقف کردن حمام خون که به طور متوسط بیش از 5000 سرباز روسی و اوکراینی را در هفته می‌کشد و تجارت» تمرکز خواهد داشت.
ترامپ افزود: «امیدوارم روز سازنده‌ای باشد، آتش‌بس برقرار شود و این جنگ بسیار خشونت‌آمیز، جنگی که هرگز نباید اتفاق می‌افتاد، پایان یابد.»
تماس‌های ترامپ چند روز پس از آن انجام خواهد شد که روسیه و اوکراین، اولین مذاکرات مستقیم خود را پس از چند سال جنگ برگزار کردند.
این مذاکرات روز جمعه تنها دو ساعت در استانبول ترکیه طول کشید و روسیه موضع سختگیرانه‌ای اتخاذ کرد و دو طرف تنها در مورد تبادل زندانیان به توافق مشخصی رسیدند، که نشان می‌دهد دو کشور هنوز در مورد پایان دادن به درگیری اختلاف نظر زیادی دارند.
بازار
پوتین هفته گذشته گفت: این روسیه نبود که مذاکرات سال 2022 (1401) را قطع کرد بلکه کی‌یف بود. با این حال، ما پیشنهاد می‌دهیم که کی‌یف بدون هیچ پیش شرطی مذاکرات مستقیم را از سر بگیرد.
بر اساس این پیشنهاد روز گذشته (جمعه) نمایندگانی از مسکو و کی یف با حضور در استانبول در ارتباط با برقراری آتش بس و حل و فصل مناقشه اوکراین، گفت و گو کردند. در این نشست که تقریبا بی نتیجه ماند، طرفین بر سر تبادل یک هزار اسیر جنگی از هر طرف به توافق رسیدند.
ولادیمیر مدینسکی دستیار رئیس جمهور روسیه و رئیس هیات روسی در استانبول، اظهار داشت که کشورش از نتیجه این دیدار راضی است.
در صورتی که این تبادل به‌طور کامل اجرا شود، بزرگ‌ترین مبادله اسرا از زمان آغاز تهاجم نظامی روسیه به اوکراین در اسفند 1400 (فوریه 2022) خواهد بود؛ اقدامی که می‌تواند نشانه‌ای از پیشرفت در زمینه مسائل انسانی میان دو کشورِ درگیر تلقی شود.
جزئیات بیشتری از زمان و مکان اجرای این تبادل اعلام نشده، اما منابع مطلع می‌گویند گفت‌وگوها در استانبول در فضایی مثبت برگزار شده و دو طرف با میانجی‌گری ترکیه به توافقی اولیه رسیده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1439517/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توهین ترامپ به اروپایی‌ها: ما نبودیم زبان‌تان آلمانی و ژاپنی شده بود (زیرنویس فارسی)

پایان 7 سال رسوب پالرمو در مجمع تشخیص

مصیبت ناترازی

مشکل حسن روحانی بود؟

کنوانسیون پالرمو چیست و نپیوستن ایران به آن چه تبعاتی داشت؟

آیا ترامپ آماده است خط قرمز جمهوری‌خواهان را زیر پا بگذارد؟

درخواست ترامپ برای دیدار مستقیم با پوتین

چرا امروز مذاکره با آمریکا برای ایران سخت شده است؟

گزارش المنار درباره بازداشت جاسوس موساد در لبنان

حماس: طرف اسرائیلی در مذاکرات جدیت ندارد

ترامپ کدام مصاحبه را بازنشر کرد؟

دیپلمات پیشین: آیا کنسرسیوم غنی‌سازی راه‌حل است؟

خودکشی رزیدنت‌ها 6 برابر بیشتر از جمعیت عمومی

پهپاد ایرانی‌ام آرزوست!

جنجال در آمریکا؛ ترامپ توسط مدیر سابق «اف‌بی‌آی» تهدید به قتل شد

امضای حاشیه‌ساز

«گاردین» رسانه‌ها را از مقصران انتخاب «ترامپ» دانست

تحلیلگر صهیونیست: رفتار اخیر ترامپ برای نجات اسرائیل است

رسانه آمریکایی: ترامپ در سفر به خاورمیانه، اعراب را به تل‌آویو ترجیح داد

هشدار درباره کلاهبرداری بزرگ ترامپ با ارز دیجیتال

کارگران قرارداد موقت بعد از 4 سال چگونه دائمی شوند؟

پیش بینی قیمت دلار 28 اردیبهشت 1404

رشد کم‌جان بورس در سایه بلاتکلیفی مذاکرات و قطعی برق صنایع

وعدۀ وزارت نیرو: 4000 مگاوات برق جدید در راه است

کارشناس انرژی: تلفات انرژی از 1.35 به 1.5 میلیون بشکه در روز رسیده است

نان گران، گلایه پرتکرار پایتخت‌نشین‌ها

کاهش قیمت عجیب شاهین؛ این مدل 130 میلیون ارزان شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 اردیبهشت 1404

برگزاری سوگواره شعر سید الشهداء خدمت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یارانش/ رونمایی از مستند پرواز تا خورشید

جزئیات طرح جدید مذاکرات دوحه برای آتش بس در غزه

جبهه یمن یکی از پیچیده‌‌ترین جبهه‌ها برای اسرائیل است

هشدار مقام روس: مذاکرات ناموفق، شرایط جنگی را بدتر می‌کند

ترامپ: با پوتین، زلنسکی و ناتو درباره جنگ اوکراین گفت‌‎وگو خواهم کرد

احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات روسیه و اوکراین در «واتیکان» قوت گرفت

کرملین تماس آتی پوتین و ترامپ را تایید کرد

بازداشت دومین مظنون آتش‌افروزی در املاک نخست‌وزیر انگلیس

ثبت سفارش برای واردات 37 هزارتن حبوبات آغاز شد

7 میلیون مستاجر در کشور وجود دارد

هرس بودجه؛ اگر بودجه را بازنویسی کنیم، چه چیز‌هایی را باید خط بزنیم؟

رئیس اسبق اتحادیه طلا : ورود طلا به کانال 4 میلیونی در صورت توافق

فروش ویژه سایپا خردادماه 1404

اول من

دیپلماسی چهارراه استانبول

شرق گزارش داد: زنان، زیر ذره‌بین

سریال خودکشی دانش‌آموزان

بمباران 68 مرکز و تکیه توزیع غذا

خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو «فرشته مرگ» است

تهدید خانواده‌های اسرای صهیونیست سرنگونی کابینه نتانیاهو

آتش سوزی‌های گسترده سرتاسر فلسطین اشغالی را فرا گرفته است

قیمت خرید حمایتی گوشت گوساله اعلام شد