سه شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴
خواندنی ها

«فرد متقلب» خود را وزیر خارجه آمریکا جا زد

«فرد متقلب» خود را وزیر خارجه آمریکا جا زد
ایرانیان جهان - فارس / طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، یک فرد متقلب با استفاده از هوش مصنوعی خود را مارکو روبیو جا زد و با وزیر خارجه سه کشور و برخی مقامات آمریکایی تماس‌هایی ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، یک فرد متقلب با استفاده از هوش مصنوعی خود را مارکو روبیو جا زد و با وزیر خارجه سه کشور و برخی مقامات آمریکایی تماس‌هایی برقرار کرد.
این خبر را واشنگتن پست به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی و یک سند وزارت خارجه این کشور منتشر کرد. طبق گزارش این رسانه آمریکایی، یک فرد متقلب که وانمود می‌کرد وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ است، با ارسال پیام‌های صوتی و متنی که صدا و سبک نوشتاری روبیو را با استفاده از هوش مصنوعی تقلید می‌کرد، با وزرای امور خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یک عضو کنگره این کشور تماس گرفت. بر اساس سندی که دفتر روبیو به کارمندان وزارت خارجه آمریکا ارسال کرده است، مقامات آمریکایی نمی‌دانند چه کسی پشت این سلسله تلاش‌های جعل هویت است، اما معتقدند که مجرم احتمالاً در تلاش است تا «با هدف دسترسی به اطلاعات» در کار مقامات ارشد دولتی اخلال ایجاد کند. در این سند که تاریخ آن سوم جولای (دوازدهم تیر) است، آمده که این فرد کلاهبردار با استفاده از برنامه پیام‌رسان سیگنال (که دولت ترامپ به طور گسترده از آن استفاده می‌کند)، «با سه وزیر امور خارجه، یک فرماندار ایالات متحده و یک عضو کنگره ایالات متحده تماس گرفته است.»
بازار



این سند می‌گوید که این جعل هویت از اواسط ژوئن آغاز شد، زمانی که فرد کلاهبردار با استفاده از نام نمایشی «Marco.Rubio@state.gov» یک حساب کاربری سیگنال ایجاد کرد تا با دیپلمات‌ها و سیاستمداران خارجی و داخلی تماس بگیرد.در سند آمده است: «این بازیگر حداقل برای دو فرد هدف، پیام صوتی در سیگنال گذاشته و در یک مورد، یک پیام متنی ارسال کرده و از فرد دعوت کرده تا از طریق سیگنال با آنها ارتباط برقرار کند.» گفته شده که سایر پرسنل وزارت امور خارجه آمریکا نیز با استفاده از ایمیل، جعل هویت شده‌اند.وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد این سند، اعلام کرد که «تحقیقات کاملی انجام خواهد داد و به اجرای اقدامات حفاظتی برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقی در آینده ادامه خواهد داد.» به گزارش واشنگتن پست، مقامات از بحث در مورد محتوای پیام‌ها یا نام دیپلمات‌ها و مقاماتی که هدف قرار گرفته‌اند، خودداری کردند.

ایرانیان جهان

این خبر در حالی منتشر شده که روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که در ماه می، یک نفر تلفن رئیس کارکنان کاخ سفید سوزی وایلز را هک کرد و در حالی که وانمود می‌کرد وایلز است، شروع به برقراری تماس و دادن پیام به سناتورها، فرمانداران و مدیران تجاری کرد. این ماجرا باعث تحقیقات کاخ سفید و اف‌بی‌آی شده بود.هانی فرید، استاد دانشگاه کالیفرنیا برکلی که متخصص امور دیجیتال است، گفت عملیاتی از این نوع نیازی به یک عامل پیچیده ندارد، اما آنها اغلب موفق هستند چرا که مقامات دولتی می‌توانند در مورد امنیت داده‌ها بی‌احتیاط باشند. او گفت: «دقیقاً به همین دلیل است که نباید از سیگنال یا سایر کانال‌های ناامن برای امور رسمی دولتی استفاده کنید.»در ماه مارس، مشاور امنیت ملی وقت کاخ سفید مایکل والتز، سهواً یک روزنامه‌نگار را به یک چت گروهی سیگنال که در مورد برنامه‌های بسیار حساس حمله ایالات متحده به یمن بحث می‌کرد، اضافه کرد، حادثه‌ای که به برکناری والتز منجر شد و استفاده گسترده از این برنامه را برای جلسات گروه امنیت ملی محدود کرد. روبیو از آن زمان به عنوان مشاور امنیت ملی ترامپ منصوب شده است.

ایرانیان جهان

فرید هشدار داد: «شما فقط به 15 تا 20 ثانیه صدای شخص نیاز دارید که در مورد مارکو روبیو آسان است. شما آن را در هر تعداد سرویس آپلود می‌کنید، روی دکمه‌ای که می‌گوید "من اجازه استفاده از صدای این شخص را دارم" کلیک می‌کنید و سپس آنچه را که می‌خواهید او بگوید تایپ می‌کنید.» او گفت: «شما فقط به 15 تا 20 ثانیه صدای فرد نیاز دارید که در مورد مارکو روبیو آسان است. شما آن را در هر تعداد سرویس آپلود می‌کنید، روی دکمه‌ای که می‌گوید "من اجازه استفاده از صدای این فرد را دارم" کلیک می‌کنید و سپس آنچه را که می‌خواهید او بگوید تایپ می‌کنید. گذاشتن پیام‌های صوتی به ویژه مؤثر است زیرا تعاملی نیست.» واشنگتن پست نوشت: «مشخص نیست که آیا هیچ یک از مقامات به فرد جاعل (هویت وزیر خارجه آمریکما) پاسخ داده‌اند یا خیر.»در سند وزارت خارجه خطاب به مقامات وزارتخانه، از دیپلمات‌های آمریکا خواسته شده که «هرگونه تلاش برای جعل هویت» را به دفتر امنیت دیپلماتیک خبر دهند و از دیگر نهادهای آمریکایی خواسته شده که مرکز شکایات جرایم اینترنتی اف‌بی‌آی را مطلع کنند.اف‌بی‌آی پیش از این در ماه می، هشدار داد که «عوامل مخرب» در یک «کارزار پیام‌رسانی متنی و صوتی مخرب مداوم»، در حال جعل هویت مقامات ارشد آمریکایی هستند. طبق گفته اف‌بی‌آی، اتکای این کارزار به پیام‌های صوتی تولید شده توسط هوش مصنوعی و احتمالاً هدف آن «استخراج اطلاعات یا پول» بود.اف‌بی‌آی همچنین به مسئولان آمریکا گفت: «اگر پیامی دریافت کردید که ادعا می‌کرد از یک مقام ارشد آمریکایی است، آن را معتبر فرض نکنید.


نظرات شما