جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴
خاورمیانه‌

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری مطرح‌کرد؛

وحدت و انسجام مردم عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست/ تاکید بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل

وحدت و انسجام مردم عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست/ تاکید بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل
ایرانیان جهان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری از شهدای حمله اخیر رژیم اشغالگر صهیونیست وحدت و انسجام مردم عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست دانست و بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری از شهدای حمله اخیر رژیم اشغالگر صهیونیست وحدت و انسجام مردم عامل شکست رژیم سفاک صهیونیست دانست و بر روایتگری جنایات رژیم غاصب اسراییل تاکید کرد.

به گزارش ایثار، مهندس اوحدی در دیدار با خانواده شهیدان مظاهری با اشاره به عیادت از کیان قاسمیان، کودک 4 ساله مجروح که پدر، مادر و برادر 2 ماهه‌اش رایان در حمله ددمنشانه رژیم اشغالگر صهیونیست به شهادت رسیدند، گفت: یکی از وظایف ما روایتگری این جنایات است. 
معاون رئیس جمهور با اشاره به شهادت مظلومانه شهدای کربلا، امام حسین (ع) و یاران ایشان، گفت: یاد شهدای کربلا باعث آرامش انسان‌ها است. خداوند عظمتی در حضرت زینب (س) قرار داد و ایشان اسوه صبر شدند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شهدای مظلوم غزه بدون برگزاری مراسم تشییع خاکسپاری شدند، تصریح‌کرد: کثیف‌ترین و جلادترین انسان‌های روی زمین نتانیاهو و ترامپ هستند و شهدای حمله ترویستی اخیر توسط شقی‌ترین انسان‌ها به شهادت رسیدند و این شهدا از جایگاه و مرتبه ویژه برخوردار هستند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به شهدای منا و آیه‌ای از قرآن که آمده است، هیچ انسانی در عالم خلقت نمی‌داند در کدام مکان و زمان لحظه مرگ او فرا می رسد و با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی پس‌ از سال‌ها حضور در سوریه و مقابله با داعش در نهایت به دست شقی‌ترین انسان‌ (ترامپ جنایتکار) به شهادت رسید، گفت: امروز دشمن از همه ظرفیت‌های خود استفاده کرد اما با وجود ریزپرنده‌ها، موشک، تروریسم رسانه‌ای و استفاده از بیش از 200 شبکه رسانه‌ای، به دلیل وحدت و انسجام مردم نتوانست هیچ غلطتی بکند و حمله به تاسیسات هسته‌ای ما اوج استیصال نتانیاهو بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه و عظمتی که فرزندان شهدا کسب کرده اند و اهمیت روایتگری جنایات حمله تروریستی رژیم اشغالگر صهیونیست، خاطرنشان‌کرد: شهدا زنده هستند و پدر مادر شهدا همان طور که در این دنیا نسبت به شما فرزندان‌شان دغدغه داشتند، در عالم معنا دست آنها بازتر است و دغدغه بیشتری نسبت فرزندان خود دارند و امیدوارم خدا صبر و قرار به شما عنایت کند.
انتهای پیام/


نظرات شما