ایرانیان جهان - ایرنا / سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: پرداخت کمک هزینه اولاد بازماندگان واجد شرایط که در حقوق ماه قبل دچار مشکل شده بود، برقرار و در حقوق مهرماه به این افراد پرداخت شد.
سازمان تأمین اجتماعی با صدور اطلاعیهای در خصوص برخی تغییرات پرداخت کمک هزینه اولاد بازماندگان، اعلام کرد که در نتیجه بهروزرسانی هوشمند اطلاعات مربوط به پرونده اطلاعات بیمهشدگان و مستمریبگیران، پرداخت کمک هزینه اولاد به برخی از بازماندگان در ماه گذشته با توقف سیستمی مواجه شده بود.
در این اطلاعیه آمده است: پس از اصلاحات نرمافزاری و تکمیل اطلاعات و بررسیهای انجام شده؛ کمک هزینه اولاد برای آن دسته از بازماندگانی که شرایط دریافت را داشتند، برقرار و در فیش حقوقی مهر ماه آنها اعمال و به همراه مبلغ مربوط به شهریور، برای افراد واریز شده است.
براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی، آن دسته از بازماندگانی که نسبت به توقف پرداخت کمک هزینه اولاد اعتراض داشتند، درخواست رسیدگی خود را از طریق مرکز 1420 ثبت کردند و بعد از بررسیهای تخصصی، نتیجه رسیدگی و پاسخ نیز به صورت پیامک(از تلفن همراه) به آنها اطلاعرسانی شده است.
سازمان تامین اجتماعی تاکید کرده که تنها مرجع رسمی اطلاعرسانی در حوزه فعالیت های این سازمان، اداره کل روابط عمومی است و توصیه میشود افراد موضوعات را از طریق پایگاه خبری به سازمان نشانی Tamin.ir و یا کانالها و صفحات رسمی تامین اجتماعی در در شبکه های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media، دنبال کنند.
همچنین سامانه پاسخگویی تامین اجتماعی با شماره تلفن 1420 بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانهروزی پاسخگوی سوالات ذینفعان است.
در پی پرداخت حقوق و مستمری شهریور ماه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی، جمعی از بازماندگان اعلام کردند که «کمکهزینه اولاد» برای آنها حذف شده است، سازمان تامین اجتماعی هم اعلام کرد که به دلیل هوشمندسازی اطلاعات افراد و بروزرسانی استعلام از سایر مراجع و بروز تغییراتی در پرونده افراد، کمک هزینه اولاد برای فرزندان بالای 18 سال بازمانده، حذف شده است که پس از رفع ایرادات، اصلاحیه آن در مستمری مهر ماه لحاظ خواهد شد.
بازار ![]()