پنجشنبه ۴ تير ۱۴۰۵
قاره آمریکا

پیروزی آبلاردو د لا اسپریا در انتخابات ریاست‌جمهوری کلمبیا

پیروزی آبلاردو د لا اسپریا در انتخابات ریاست‌جمهوری کلمبیا
ایرانیان جهان - ایسنا /شورای ملی انتخابات کلمبیا روز چهارشنبه به‌طور رسمی اعلام کرد که «آبلاردو د لا اسپریا» نامزد جناح راست پس از پایان شمارش آرا به عنوان رئیس‌جمهور منتخب این ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /شورای ملی انتخابات کلمبیا روز چهارشنبه به‌طور رسمی اعلام کرد که «آبلاردو د لا اسپریا» نامزد جناح راست پس از پایان شمارش آرا به عنوان رئیس‌جمهور منتخب این کشور برای دوره ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ برگزیده شده است.
به نوشته شینهوا، پیش‌تر در روز چهارشنبه، «ایوان سپدا» نامزد ائتلاف چپ‌گرای «پیمان تاریخی» در جریان یک پخش زنده شکست خود را پذیرفته بود.
دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری کلمبیا روز یکشنبه برگزار شد و در آن د لا اسپریا با سپدا رقابت کرد.
نتایج اولیه که شامگاه یکشنبه توسط اداره ملی ثبت احوال کلمبیا منتشر شد، نشان می‌داد که د لا اسپریا با حدود یک درصد اختلاف از سپدا پیش افتاده است.
بر اساس نظام انتخاباتی کلمبیا، شمارش آرا در دو مرحله انجام می‌شود. پس از روز رای‌گیری، ابتدا یک شمارش اولیه توسط یک شرکت فنی طرف قرارداد اداره ملی ثبت احوال انجام می‌شود اما این نتایج اعتبار قانونی ندارند.
سپس مرحله شمارش و بررسی رسمی آرا تحت نظارت قضات و مقامات انتخاباتی کلمبیا انجام می‌شود. این مرحله از نظر قانونی ملاک نهایی محسوب شده و نتیجه رسمی انتخابات را تعیین می‌کند.
رسانه‌های محلی گزارش دادند که بررسی و شمارش رسمی آرا روز چهارشنبه به پایان رسیده و اختلاف آن با نتایج اولیه بسیار اندک بوده است.


نظرات شما