ایرانیان جهان - محسن نقوی با اشاره به تلاش اسلامآباد برای آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا، از همکاری نزدیک قطر با پاکستان برای جلوگیری از تشدید درگیریها قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان در سخنرانی خود در مجمع امنیت جهانی در دوحه گفت پاکستان تمام تلاش خود را برای آوردن ایران و آمریکا به پای میز مذاکره به کار گرفت.
او با اشاره به سفر خود به تهران و دیدار با مقامهای ارشد ایرانی اظهار کرد: لحظاتی بود که اوضاع به شدت متشنج شده بود، اما ما هرگز تسلیم نشدیم.
وزیر کشور پاکستان همچنین از تلاشهای دیپلماتیک قطر در جریان جنگ تمجید کرد و گفت دوحه و اسلامآباد برای جلوگیری از تشدید بیشتر درگیریها همکاری نزدیکی داشتند.
نقوی افزود نخستوزیر قطر و فرمانده ارتش پاکستان در جریان مذاکرات صلح در سوئیس، بیش از ۱۶ ساعت بدون وقفه برای پیشبرد گفتوگوها تلاش کردند.
او همچنین به توافق دفاعی مشترک میان پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه اشاره کرد و آن را نمونهای از تعهد اسلامآباد به امنیت منطقهای دانست.
وزیر کشور پاکستان در این باره گفت: این پیمانی برای دفاع است، نه برای جنگ.