ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تشدید نظارت بر ممنوعیت استفاده از مازوت در کارخانه سیمان تهران سازمان حفاظت محیط زیست

تشدید نظارت بر ممنوعیت استفاده از مازوت در کارخانه سیمان تهران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری اعلام کرد که واحدهای آلاینده‌ای نظیر سیمان تهران که در محدوده حوزه شهرستان ری قرار دارد، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نباید از گازوئیل و مازوت استفاده کنند و استفاده از این سوخت ممنوع است.

زهره عبادتی؛ رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه شهرستان ری به لحاظ جغرافیایی که در جنوب کلانشهر تهران قرار گرفته، تحت تأثیر عوامل متعدد آلایندگی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در فصل سرد سال قرار داریم، نظارت‌‌های مستمری بر روند فعالیت واحدهای آلاینده و همین طور سوختِ آنها از سوی محیط زیست انجام می‌شود.
وی با اشاره به قرارگیری در فصول سردِ سال گفت: هر ساله در فصول پاییز و زمستان شاهد پدیده وارونگی هوا هستیم که این مسئله در تشدید آلودگی هوا، به دلیل تعلیق ذرات معلق مؤثر است بنابراین باید اقدامات کنترلی و نظارتی بر روی واحدهای آلاینده تشدید شود.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری ادامه داد: یکی از مواردی که همواره از سوی محیط زیست مورد پایش و نظارت قرار می‌گیرد، سوخت کارخانه‌های سیمان و دیگر واحدهای آلاینده است زیرا همزمان با سرد شدن و افزایش مصرف گاز خانگی، شاهد افت گاز در این کارخانه‌ها هستیم.
عبادتی اضافه کرد: معمولاً در شرایطی که کارخانه‌ها و واحدهای آلاینده، در فصول سرد سال، برای ادامه فعالیت با افت فشار گاز مواجه می‌شوند، از سوخت بسیار مخرب "مازوت" به جای گاز استفاده می‌کنند که فوق‌العاده در آلودگی هوای شهرهای کشور نقش مؤثر دارد.
وی با بیان اینکه هرگونه تغییر در نوع سوخت کارخانه‌های آلاینده، به‌خصوص سیمان تهران تخلف زیست‌محیطی محسوب می‌شود، گفت: نظارت و بازرسی‌های مستمر از این واحدها تاکنون موجب شده که شاهد استفاده از سوخت مازوت در این کارخانه‌ها نباشیم اما در حین بازرسی‌ها اگر هرگونه تخلف زیست‌محیطی صورت گیرد، به طور جدی با آن برخورد می‌کنیم.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری، کارخانه‌های سیمان تهران و صنایع نفتی را جزو واحدهای آلاینده هوا در این شهرستان دانست و گفت: پایش و نظارت‌های مستمری بر روی سوخت این واحدها و نیز خروجی هوای آنها انجام می‌شود، زیرا وضعیت آلودگی هوای تهران نیز اجازه هیچگونه کوتاهی در این زمینه نمی‌دهد.
عبادتی همچنین تأکید کرد که واحدهای آلاینده‌ای نظیر سیمان تهران که در محدوده حوزه شهرستان ری قرار دارد، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نباید از گازوئیل و مازوت استفاده کنند و استفاده از این سوخت ممنوع است.
وی اضافه کرد: استفاده از سوخت مازوت یا گازوئیل توسط واحدهای آلاینده موجب می‌شود تا در فصلِ سرد سال پدیده وارونگی هوا غالب شده و شدت آلودگی‌ها نیز افزایش یابد، از طرف دیگر ذرات معلق تولید شده ناشی از سوخت مازوت و گازوئیل به بروز سرطان‌ها منجر می‌شود.
عبادتی همچنین از توافق اداره محیط زیست شهرستان ری با فرمانداری این شهرستان برای تأمین سوخت مورد نیاز صنایع بزرگ مقیاس برای تأمین سوخت گاز در فصول پاییز و زمستان خبر داد و گفت: طبق این توافق مقرر شده که سوخت گاز صنایع بزرگ‌مقیاس تأمین شود تا آنها مجبور به استفاده از مازوت و گازوئیل نباشند.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری با اشاره به جرائم متخلفان در صورت تخطی از آیین‌نامه‌های زیست‌محیطی خاطرنشان کرد: واحدهای متخلفی که الزامات زیست‌محیطی را رعایت نمی‌کنند، در وهله اول اخطاریه زیست‌محیطی دریافت کرده و در صورت عدم اقدام موثر، واحد پلمپ شده و از طریق مراجع قضایی تحت پیگیری حقوقی قرار می‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/200467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمایه‌گذاری بیش از 100 میلیون دلاری رکتون ژاپن در هند

10 بازیکن با بیشترین تاثیرگذاری در سه فصل اخیر لیگ قهرمانان اروپا؛ یک نفر بالاتر از مدعی توپ طلا

رکوردشکنی اینزاگی در لیگ قهرمانان اروپا

پاسخ فدراسیون فوتبال به اقدام عجیب در اعزام تیم ملی فوتسال به چین – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بازیکنان خط خورده هم با تیم ملی به سفر رفتند؛ توجیه فدراسیون: این بازیکنان رفتند تا روحیه بدهند!

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا/ تیم شهرداری ورامین دوم شد

اعزام بازیکنان خط خورده تیم ملی فوتسال زنان به چین

ایران و آفریقا؛ از توافقات معدنی تا توسعه زیرساخت‌های مشترک

آنالیزور سابق استقلال راهی الاهلی خواهد شد

بابک زنجانی با طالبان؛ نخستین عکس از زنجانی در خارج از زندان منتشر شد

سرنوشت حقِ آب ایران از آب‌های مرزی

بابک زنجانی با طالبان! نخستین عکس از زنجانی در خارج از زندان منتشر شد

اظهارات نمایندگان مجلس درباره مذاکرات ایران و آمریکا/ نباید سفره مردم را به مذاکرات گره بزنیم/ آماده‌ایم تا توافق جامعی با حفظ حقوق مردم داشته باشیم

هشدار به ترامپ درباره توافق جدید با ایران | انتقاد شدید مایک پنس

آن روزها که برای عطاءالله مهاجرانی «محشر کبری شد»!

حمله به ترامپ از تریبون مجلس/ به آمریکایی‌ها امتیازات بی‌جا ندهید

پیشنهادهای مشاور اوباما به ترامپ درمورد ایران | فشارها علیه ایران را به افکار عمومی بکشانید | هدف آمریکا برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نباشد

قیمت نفت در آستانه سنگین‌ترین افت سه‌ سال اخیر

عراقچی: اقدامات آمریکا پیام منفی در گفتگوها دارد.

ترامپ: از فکر شکست دادن چین خوابم نمی‌برد

شهادت 35 فلسطینی دیگر در غزه/ شمار شهدا به 52 هزار و 400 نفر رسید

روایت رسوایی آمریکا در دریای سرخ/ شلیک یمن به قلب ترومن

آزمایش محرمانه آمریکا؛ «عقاب سیاه» آمد

طاقت خانواده‌های زندانیان اسرائیلی طاق شد

نظر جالب آمریکایی‌ها درباره اهداف جنجالی ترامپ

«جنبلاط» برای پایان درگیری‌ها در سوریه پادرمیانی کرد

سود بازرگانی انواع لاستیک سواری 20 درصد شد

تبدیل ارس به هاب لجستیک با اتصال به ریل

پیشرفت 70 درصدی مین روبی از راه آهن شلمچه - بصره

کمیته مشترک همکاری میان اتاق ایران و اتحادیه صنایع عراق تشکیل شود

کشف برنج‌های احتکاری 42 میلیارد ریالی در تهران

افزایش 17 درصدی ارزش ریالی کالای قاچاق در ایلام

تقویت همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان با تمرکز بر مناطق آزاد

کرمانشاه آماده جهش اقتصادی است

پیشنهاد تأسیس دفتر همکاری‌های اقتصادی زنان ایران و آفریقا

منطقه آزاد مشترک بین ایران و پاکستان ایجاد می‌شود.

2 جودوکار قمی در ترکیب تیم ملی برای کاپ آزاد اروپا

پوستر زیبای اینتر برای بازی بارسلونا؛ به یاد افسانه مشترک بین ما / عکس

جزئیات نشست دیپلماتیک ایران با انگلیس، فرانسه و آلمان درباره آینده توافق هسته‌ای | مذاکرات حساس ایران با تروئیکای اروپا

پهپاد سبک چینی نارنجک پرتاب می کند

اقدام عجیب در اعزام فوتسال بانوان به چین

واکنش فدراسیون فوتبال به اعزام 3 بازیکن خط‌خوره به چین

پاسخ فدراسیون فوتبال به اقدام عجیب در اعزام تیم ملی فوتسال به چین

حضور سفیر چین در کلاس زبان و ادبیات چینی دانشگاه شهید بهشتی

عکس لو رفته از بابک زنجانی در افغانستان جنجالی شد

دکترین سیاست خارجی ترامپ چیست؟

افزایش شیوع افسردگی در دهه گذشته در آمریکا

بمباران مجدد استان الجوف از سوی جنگنده های آمریکایی

کارنی، مشت آهنین کانادا در برابر رویای امپراتوری ترامپ

ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد