ایرانیان جهان

آخرين مطالب

لزوم استفاده از فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه های کشور اخبار ایران

لزوم استفاده از فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه های کشور
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تین نیوز
عضو هیئت مدیره و راهبر معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: پیرو دستور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی می بایست در حداقل زمان ممکن برنامه جامع و استراتژی سرمایه گذاری شرکت فرودگاه ها آماده و در قالب کتابچه فرصت های سرمایه گذاری رونمایی شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی هادی یوسف پورآذری عضو هیئت مدیره و راهبر معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: پیرو دستور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی می بایست در حداقل زمان ممکن برنامه جامع و استراتژی سرمایه گذاری شرکت فرودگاه ها آماده و در قالب کتابچه فرصت های سرمایه گذاری رونمایی شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
یوسف پورآذری در پیش جلسه اولویت های سرمایه گذاری شرکت فرودگاه ها که با حضور مرادی عضو هیئت مدیره و راهبر فرودگاه مهرآباد، تابع جماعت معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی، گلیج معاون عملیات فرودگاهی، نیکبخت معاون عملیات هوانوردی و پوست فروشان سرپرست دفتر بازرگانی و سرمایه گذاری شرکت فرودگاه ها برگزار شد، اظهار کرد: کشور با وجود تحریم و شرایط دشوار اقتصادی، دارای ظرفیت های سرمایه گذاری بسیاری است که باید به آن ها توجه شود.
وی با اشاره به توافق از سرگیری روابط سیاسی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عربی گفت: این اتفاق را باید به فال نیک گرفت و منتظر گشایش های مطلوبی در مباحث اقتصادی بود.
عضو هیئت مدیره و راهبر معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها گفت: برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی از همین امروز باید برنامه ریزی و بسته جامعی را طراحی کرد.
پورآذری با بیان اینکه نوع پروژه های اقتصادی باید مشخص و مدون باشد، گفت: باید برنامه فعالیت های اقتصادی به صورت روشن به سرمایه گذارانی که علاقه مند به همکاری هستند، ارائه شود.
وی ضمن تاکید بر اهمیت وجود پیوست رسانه ای در پروژه های مختلف به خصوص پروژه های اقتصادی گفت: پیوست رسانه ای و کمپین گسترده تبلیغات به منظور شناساندن فرصت های سرمایه گذاری شرکت به سرمایه گذاران توسط روابط عمومی از سال آینده باید فعال تر شود.
عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه ها همچنین گفت: ایجاد مسیرهای جدید درآمدی از طریق توسعه روابط جدید با کشورها و جذب سرمایه گذاری خارجی در جلوگیری از تحریم های صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور به دلیل وجود سرمایه های خارجی در ایران و درگیر شدن منافع آنها مهم است
پورآذری؛ برگزاری همایش های بین المللی سرمایه گذاری و استفاده حداکثری از ظرفیت سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری را از دیگر فرصت ها در این راستا خواند.
دفترچه چند زبانه سرمایه گذاری طراحی شود عضو هیات مدیره و راهبر فرودگاه مهرآباد در ادامه این جلسه گفت: در حال حاضر فرصت های مطلوبی جهت سرمایه گذاری در فرودگاه ها وجود دارد و باید طبق برنامه مورد استفاده قرار بگیرد.
ابراهیم مرادی اظهار کرد: برای موفقیت در جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و استفاده حداکثری از فضای فرودگاه ها، می بایست از مشاوران خبره استفاده کرد.
وی با بیان اینکه باید مطمئن ترین نقشه های راه از مشاوران امور اقتصادی و سرمایه گذاری دریافت شود، گفت: می بایست یک دفترچه جامع و چند زبانه جهت ارائه به سرمایه گذاران خارجی طراحی و آماده شود.
فرودگاه باید محیطی امن برای سرمایه گذاران باشد معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در این نشست گفت: فرودگاه باید به محیط امن تری برای سرمایه گذاران تبدیل شود.
فرشید گلیج اظهار کرد: با برداشتن موانع از سر راه سرمایه گذاران باید به استقبال استفاده حداکثری از ظرفیت های نهفته در فرودگاه ها برویم.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی های مطلوبی در خصوص احداث هتل و CIP انجام شده است، خاطرنشان کرد: پورتال شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران باید برای سال آینده برنامه ویژه ای جهت معرفی این شرکت مادر تخصصی داشته باشد.
ظرفیت متخصصان هوانوردی مغفول مانده است! مسعود نیکبخت معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها گفت: کشورهای حاشیه خلیج فارس دارای مراکز آکادمیک هستند اما متخصصان ایرانی با وجود علم و توان بالای خود، آنطور که باید مورد استفاده قرار نگرفته اند.
نیکبخت با بیان اینکه سرمایه گذاری تنها متمرکز بر عملیات فرودگاهی نیست، اظهار کرد: امروز متخصصان هوانوردی ایران می توانند، در صورت وجود سرمایه گذار حتی به تدریس علوم و تجارب خود بپردازند.
وی گفت: هرچه جهت معرفی شرکت قدم برداریم در واقع برای امنیت ایران قدم برداشته ایم چراکه استقبال پروازهای خارجی و افزایش ترافیک هوایی امنیت آسمان را بیش از پیش تضمین می کند.
همچنین امیرحسین تابع جماعت، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها گفت: در تمام حوزه های این شرکت فضای کافی برای سرمایه گذاری وجود دارد؛ این موضوع تنها منحصر به عملیات فرودگاهی نیست.
انعقاد 46 قرارداد سرمایه گذاری در 26 سال اخیر سرپرست دفتر بازرگانی و سرمایه گذاری شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ضمن ارائه گزارش درخصوص قراردادهای سرمایه گذاری در این شرکت گفت: از سال 1375 تاکنون 46 قرارداد سرمایه گذاری در شرکت فرودگاه ها منعقد شده که 33 مورد از قراردادهای سرمایه به پایان رسیده و 13 مورد در حال بهره برداری است.
وی ضمن برشمردن اهداف سرمایه گذاری در شرکت فرودگاه ها گفت: تخصیص بهینه منابع و سازماندهی مناسب، تسهیل در بهره برداری از فرصت ها، پاسخگویی به محیط در حال تغییر، تبادل اطلاعات با سرمایه گذاران، اطمینان از عملکرد واحدهای مختلف در راستای اهداف شرکت و ارزیابی نحوه اجرا در طول زمان از جمله این اهداف است.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ سرپرست دفتر بازرگانی و سرمایه گذاری با اشاره به اقدامات لازم برای جذب سرمایه گذار خارجی گفت: هماهنگی با وابستگان بازرگانی وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها، برگزاری همایش های بین المللی سرمایه گذاری و بازاریابی، استفاده از ظرفیت های صندوق بین المللی پول و بانک توسعه آسیا و نیز ارائه بسته فرصت های سرمایه گذاری از جمله این اقدامات است.
به گفته وی در پروژه های زیرساختی می توان در حوزه های احداث فرودگاه، آشیانه تعمیر و نگهداری شرکت های هواپیمایی، کترینگ، سوله خدمات هندلینگ، اپرون، هوانوردی عمومی و احداث ترمینال با مشارکت بخش خصوصی اقدام کرد و در پروژه های تجاری نیز سرمایه گذاران می توانند در بخش های پارکینگ طبقاتی، جایگاه تشریفات اختصاصی، جایگاه سوخت و خدمات خودرویی، هتل، هایپر مارکت و مراکز تفریحی فعالیت کنند.
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/640049/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

طالبان: استفاده نامشروع از شبکه‌های اجتماعی جرم است

توافق موقت تعرفه‌ای آمریکا و چین باعث جهش بازار ارزهای دیجیتال شد

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

«زلنسکی» توافقنامه مشارکت اقتصادی با آمریکا را امضا کرد

جولانی به بغداد نمی‌رود

حماس: عیدان الکساندر را آزاد کردیم

انفجار مهمات در اندونزی جان 13 نفر را گرفت

ادعای ترامپ:جنگ هسته‌ای بین هند و پاکستان را متوقف کردیم؛ سفر به خاورمیانه تاریخی خواهد بود

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

ترامپ: اروپا «بدتر از چین» است/ منتظر اتفاقات خوب بین روسیه و اوکراین هستم

ترامپ: در خصوص ایران تحولات بسیار خوبی درحال رخ دادن است

گزینه‌ای جنجالی برای ریاست MI6 ؛ یک زن برای اولین بار رئیس سازمان جاسوسی انگلیس می‌شود

تماس فوری مصر با ویتکاف درباره ایران

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا