ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دمشق: آمریکایی‌ها هزاران بشکه نفت ما را سرقت می‌کنند خاورمیانه‌

دمشق: آمریکایی‌ها هزاران بشکه نفت ما را سرقت می‌کنند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس /وزارت امور خارجه سوریه ضمن محکومیت سیاستهای عوامفریبانه غرب که با نقاب انسان‌دوستانه صورت می‌گیرد، تأکید کرد که آمریکاییها هیچ اهمیتی برای نیاز زلزله‌زدگان سوریه به منابع انرژی خود قائل نیستند.
وزارت امور خارجه سوریه بعد از ظهر امروز دوشنبه برگزاری نشست موسوم به یاری کنندگان زلزله‌زدگان سوریه و ترکیه را که بدون هماهنگی با دولت این کشور برگزار شده بود، محکوم کرد.
سوریه با بیان اینکه این کشور دچار فاجعه شده بود و باید برای حضور در این نشست، از آن دعوت به عمل می‌آمد، ادامه داد: کسانی که این نشست را برگزار کردند، از شرکت مهمترین فعالان انسانی که متعلق به نهادهای غیر دولتی سوریه هم هستند، جلوگیری کردند.
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) ضمن نقل بیانیه این نهاد، گزارش داد، این روش برگزارکنندگان و سیاسی کردن یک اقدام انسان‌دوستانه، خود را در ادامه یافتن تحریمهای غیر قانونی، غیر انسانی و غیر اخلاقی علیه ملت سوریه نشان داده است.
بازار

ایرانیان جهان

دمشق با بیان اینکه نیروهای آمریکایی به صورت غیر قانونی در حال سرقت هزاران بشکه نفت سوریه و قاچاق آن هستند، تصریح کرد، این نیروها هیچ اهمیتی برای نیاز زلزله‌زدگان به این منابع انرژی قائل نیستند.
وزارت خارجه سوریه خاطر نشان کرد، پیام مردم سوریه به برگزار کنندگان این نشست این است که بهبود حداقلی وضعیت انسانی و معیشتی زلزله‌زدگان، مستلزوم وجود اراده سیاسی صادقانه و رفع فوری و غیر مشروط سیاست مجازات جمعی علیه این ملت است.
در کنار دزدی نفتی سوریه، سرویس اطلاعات خارجی روسیه به تازگی اعلام کرد که آمریکا به استفاده از گروه‌های تروریستی تحت کنترل خود در سوریه برای تضعیف مواضع دولت قانونی این کشور ادامه می‌دهد. 
این نهاد افزود ایالات متحده قصد دارد ده‌ها خودروی مجهز به مسلسل و موشک سنگین را به تروریست‌ها در سوریه منتقل کند.
این نهاد دولتی روسیه در ادامه با بیان این که همکاری نزدیک آمریکا با تروریست‌ها از جمله داعش نشان‌دهنده تروریسم دولتی است، اعلام کرد واشنگتن قصد دارد تیپ‌هایی از تروریست‌ها در سوریه تشکیل دهد تا درگیری‌ها در جنوب غربی، مرکز این کشور و شرق فرات را تحریک کند.
طبق این هشدار، آمریکا در حال هماهنگ کردن عملیات‌های خرابکارانه داعش از پایگاه نظامی خود در التنف در حمص سوریه است. به گفته سرویس اطلاعات خارجی روسیه، ایالات متحده قصد دارد از تروریست‌ها در سوریه برای ربودن نظامیان روسیه و ایران استفاده کند. 
اخیراً «مت گیتز» نماینده جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا که لایحه خروج نظامیان آمریکایی از سوریه را ارائه داده بود، تصریح کرد که تروریستهای تحت حمایت مالی واشنگتن برای جنگ علیه دولت سوریه، پرچم داعش را در دست داشتند.
اعضای مجلس نمایندگان آمریکا اخیراً قطعنامه پیشنهادی که دولت این کشور را به خارج کردن نظامیان آمریکایی از سوریه در بازه 180 روزه ملزم می‌کرد، رد کردند تا همچنان به اشغالگری در شمال و شرق سوریه و همچنین سرقت نفت و منابع طبیعی این کشور ادامه دهند.
این طرح در حالی در مجلس نمایندگان آمریکا رد شد که پیش از این، وزارت خارجه سوریه ضمن محکومیت سفر غیرقانونی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به شمال شرق این کشور تأکید کرد آمریکا فورا از نقض آشکار و هدفمند حقوق بین‌الملل دست بردارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/650000/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ویدئویی جنجالی از مکرون

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای