ایرانیان جهان

آخرين مطالب

لابی صهیونیستی در آمریکا: اختلافات در اسرائیل عمیق شده است خاورمیانه‌

لابی صهیونیستی در آمریکا: اختلافات در اسرائیل عمیق شده است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / یک لابی صهیونیستی در آمریکا از تعمیق اختلافات در درون رژیم صهیونیستی و بین سران صهیونیست بر سر تصیممات جنجالی کابینه راست افراطی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» بویژه لایحه تغییرات در قوانین قضایی این رژیم ابراز نگرانی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی24نیوز»، «جولی پلات» رئیس لابی صهیونیستی موسوم به «فدراسیون یهودیان آمریکای شمالی» در نشستی با حضور «یائیر لاپید» رهبر ائتلاف مخالفان در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی گفت: ما می دانیم که اختلافات در اسرائیل عمیق و چالش برانگیز است اما از همه طرف ها می خواهیم که دنبال راهی برای سازش باشند.
این لابی صهیونیستی، سازمانی مشتکل از 146 فدراسیون یهودی و 300 انجمن یهودی در ایالات متحده و کانادا است که سالانه 3 میلیارد دلار پول جمع آوری و برای بهبود وضعیت صهیونیستها در سراسر جهان هزینه می کند.
بازار

ایرانیان جهان

یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این نشست، خواستار حمایت این لابی صهیونیستی از دموکراسی مورد ادعای این رژیم شد.
شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی24نیوز»، صهیونیستهای ساکن آمریکای شمالی و دولت آمریکا را نیز مخالف لایحه تغییرات قضایی عنوان کرد که کابینه راست افراطی رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» خواهان تصویب آن در پارلمان است.
ماه گذشته نیز، هیاتی از این لابی صهیونیستی به سرزمین های اشغالی سفر کرد و خواستار توقف یا اصلاح لایحه تغییرات قضایی شد.
سرزمین های اشغالی شامگاه شنبه و دوشنبه شب نیز به روال گذشته صحنه تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو بود و ساکنان صهیونیستِ سرزمین های اشغالی برای چهاردهمین هفته متوالی به خیابان ها آمدند و علیه لایحه جنجالی تغییران قوانین نظام قضایی که آنها از آن به "کودتای" نتانیاهو نام می برند، اعتراض کردند.
پایگاه خبری صهیونیستی «واللا» تعداد شرکت کنندگان در تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در تل آویو را بیش از 145 هزار نفر اعلام کرد.
شهرک‌نشینان معترض بار دیگر مخالفت خود را با تعلیق فرآیند تصویب لایحه تغییرات قضایی اعلام کرده و خواستار توقف کامل آن شدند.
معترضان می‌گویند لایحه تغییرات قضایی ضربه سختی به دموکراسی مورد ادعای صهیونیستها وارد می‌کند، زیرا تأثیر دیوان عالی (بالاترین نهاد قضایی رژیم صهیونیستی) را بر روند تصویب "قوانین پایه" محدود می‌کند و به اعضای کنست اجازه می‌دهد که مصوبات آن را تعویق بیندازد.
اپوزیسیون رژیم صهیونیستی معتقد است که این لایحه به کابینه اجازه می‌دهد بر کمیته‌ای که قضات را منصوب می‌کند، سیطره یابد.
نتانیاهو مدعی است این طرح بر دموکراسی مورد ادعای صهیونیستها تاثیری نخواهد گذاشت و هدف آن بازگرداندن تعادل بین قوا (قانون‌گذاری، اجرایی و قضایی) است اما مخالفان این لایحه تاکید می کنند که نتانیاهو از طریق آن بدنبال فرار از محاکمه در سه پرونده کلاهبرداری، رشوه خواری و فساد مالی است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/847589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ویدئویی جنجالی از مکرون

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای