ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پنتاگون به دنبال مجوز بایدن برای حمله به گروه‌های مقاومت در عراق ایالات متحده آمریکا

پنتاگون به دنبال مجوز بایدن برای حمله به گروه‌های مقاومت در عراق
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / منابع خبری مدعی شده‌اند وزارت دفاع آمریکا دنبال کسب مجوز از رئیس‌جمهور این کشور برای حمله به مواضع گروه‌های مقاومت در عراق است.
دو منبع آگاه به یک رسانه آمریکایی گفته‌اند پنتاگون در صدد کسب مجوز از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای حمله به مواضع گروه‌های مقاومت در عراق است.
یکی از این منابع که خواسته نامش مخفی بماند به پایگاه «دیلی‌کالر» گفته دولت بایدن در حال بررسی گزینه‌های خود برای پاسخ دادن به حملات راکتی اخیر علیه آمریکایی‌ها در عراق است.
منابع خبری عراقی روز دوشنبه از حملات راکتی به پایگاه عین الاسد -بزرگترین مرکز استقرار نظامیان تروریست آمریکایی در غرب عراق- خبر دادند.
کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» گزارش داد بیش از پنج راکت 122 میلیمتری، به مواضع حساسی در داخل این پایگاه اصابت کرده است. گزارش‌ها حکایت از آن داشت که پدافند هوایی آمریکا موفق به رهگیری راکتها نشد.
علاوه بر این، کانال تلگرامی «صابرین نیوز» روز گذشته (پنجشنبه) گزارش داد که یک کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در شهر «السماوه» در جنوب عراق هدف حمله قرار گرفته است.
منبع مورد استناد «دیلی‌کالر» تصریح کرده از زمان حمله تروریستی آمریکا در نزدیکی فرودگاه عراق در دی‌ماه سال 1398 که به شهادت سپهبد «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منجر شد پنتاگون، از اختیار حمله در عراق برخوردار شده اما انجام هر حمله منوط به صدور مجوز از سوی رئیس‌جمهور است.
دومین منبع گفته گزینه‌های پنتاگون و برنامه‌ریزی برای اجرای این عملیات از طریق شورای امنیت ملی آمریکا مورد رایزنی قرار خواهد گرفت.
این منبع گفته مقام‌های پنتاگون به زودی در صدد دریافت مجوز از بایدن برای انجام این حملات برخواهند آمد. او با وجود این، به زمان مشخصی برای انجام این کار اشاره نکرده است.
نخستین منبع گفته این جلسه روز جمعه برگزار خواهد شد، اما پایگاه «دیلی‌کالر» مستقلاً موفق به تأیید آن نشده است.
واشنگتن و بغداد، 7 آوریل 2021 در بیانیه مشترکی اعلام کردند به توافقی دوجانبه درباره تبدیل نقش نیروهای آمریکایی و ائتلاف در عراق به نقش مشورتی و آموزشی دست یافته‌اند. 
حدود سه هزار نظامی در قبال نیروهای ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه ادعایی با داعش در عراق حضور دارند که 2500 نفر آن‌ها آمریکایی هستند.
نمایندگان پارلمان عراق دو روز بعد از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن فرماندهان مقاومت، شهیدان «سپهبد حاج قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، جانشین فرمانده الحشد الشعبی عراق، به طرح خروج نظامیان خارجی از جمله آمریکایی‌ها از کشورشان رأی مثبت دادند.
بر اساس این مصوبه پارلمان عراق حضور نظامیان آمریکایی و غیرآمریکایی در این کشور غیرقانونی است و آنها باید هرچه سریعتر خاک عراق را ترک کنند. بسیاری از گروه‌های عراقی بر همین اساس، نیروهای آمریکایی حاضر در این کشور را اشغالگر می‌دانند و بر خروج فوری این نیروها از خاک کشورشان تاکید دارند و بارها از دولت خواسته‌اند تصمیم پارلمان را اجرایی کند.
شورای امنیت ملی آمریکا، پنتاگون و کاخ سفید به درخواست «دیلی‌کالر» برای اظهارنظر در خصوص این گزارش پاسخ نداده‌اند. این پایگاه نوشته هنوز مشخص نیست جو بایدن با درخواست پنتاگون برای انجام این عملیات در عراق موافقت کند.
وزارت دفاع آمریکا اسفندماه گذشته به دستور «جو بایدن» مواضع متعلق به گروه‌های مقاومت را در شرق سوریه بمباران کرد. 
این اقدام چند روز بعد از دو حمله راکتی به منافع نظامیان تروریست آمریکایی در عراق اتفاق افتاد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/250243/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

فرستاده ویژه ترامپ در حال مذاکرات غیرمستقیم با حماس است

نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم

آنروا: بحران انسانی در غزه فراتر از تصور است

ترامپ: اوکراین باید پیشنهاد پوتین برای مذاکره را بپذیرد

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

اخبار مثبت از مذاکرات امروز ایران - آمریکا در عمان: این توافق صورت گرفت

پایان دور چهارم مذاکرات هسته‌ای اعلام شد

ان‌بی‌سی: اختلاف بر سر ایران و غزه روابط ترامپ و نتانیاهو را متشنج کرده است

خبر فوری آسوشیتدپرس بعد از پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا