چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴
آسیا و اقیانوسیه

سفر زارع‌پور به جاکارتا | مسئولیت کمیسیون مشترک اقتصادی اندونزی با وزارت ارتباطات است

سفر زارع‌پور به جاکارتا | مسئولیت کمیسیون مشترک اقتصادی اندونزی با وزارت ارتباطات است
ایرانیان جهان -
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری آنلاین، وزیر ارتباطات نوشت: «برای استفاده از ظرفیت همه وزارتخانه‌ها در توسعه روابط اقتصادی با کشورهای جهان، مسئولیت "کمیسیون مشترک اقتصادی" کشورهای مختلف با تصویب هیات وزیران بین اعضای دولت تقسیم شده و مسئولیت کشورهای اندونزی، مالزی و فیلیپین با وزارت ارتباطات است.»
زارع‌پور افزود: «با توجه به سفر هفته جاری ریاست محترم جمهور به اندونزی، از هفته‌ها و حتی ماه‌ها قبل، با تلاش وزارت امور خارجه، دستگاه‌های اجرایی مختلف و همکارانم در بخش بین‌الملل وزارتخانه، اسناد همکاری لازم برای توسعه روابط با این کشور تهیه شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
من هم از یکشنبه برای نهایی کردن این اسناد و فراهم کردن مقدمات اجرای آنها به اندونزی سفر کرده‌ام.»
او ادامه داد: «دیدار با تجار و بازرگانان این کشور، ملاقات با مسئولان و وزرای ذیربط و جلسات کاری مختلف برای هماهنگی سفر ریاست محترم جمهور از جمله برنامه‌های این سفر است. انشاءالله با سفر ریاست محترم جمهور و امضای چندین سند همکاری مسیر توسعه تعاملات اقتصادی، علمی، فرهنگی، تجاری و صنعتی بین دو کشور هموار خواهد شد.»
کد خبر 762470 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات اندونزی سید ابراهیم رئیسی


نظرات شما