ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رهاورد سفر رئیس جمهور به استان بوشهر امضای 760 میلیارد تومان تفاهم‌نامه است اخبار ایران

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ایرنا، علی باستین روز جمعه در جمع خبرنگاران یکی از برنامه‌های مهم دور دوم سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در اسفند ماه 1401 را انعقاد تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف دانست و اظهار کرد: این میزان سرمایه‌گذاری در این استان بیانگر وجود شرایط اقتصادی و اشتغال‌زایی و استقبال مطلوب از سوی سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: تفاهم‌نامه‌های منعقد شده در بخش‌های صنعت، صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی، طرح‌های گردشگری و صنایع تولیدی و اقتصادی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر یادآور شد: در همین ارتباط کمیته راهبری عملیاتی شدن تفاهم‌نامه‌های منعقد شده استان بوشهر در دور دوم سفر رئیس جمهور تشکیل شده است.
وی ادامه داد: برای اجرایی شدن این تفاهم‌نامه‌ها تکالیف لازم دستگاه‌های اجرایی تعیین و در استانداری بوشهر نیز یک نفر برای پیگیری طرح‌ها تعیین شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر اضافه کرد: مهمترین رکن عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه‌ها این است که برای تامین زمین، صدور مجوز و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز هر یک از طرح‌ها در راستای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط اقدامات لازم انجام می‌شود.
باستین اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تلاش می‌شود در یک افق پنج ساله به هدف‌های مورد نظر برای راه‌اندازی این واحدهای صنعتی و اقتصادی دست یابیم.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه با صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور وابسته به وزارت صمت گفت: این تفاهم‌نامه در راستای حمایت از صنایع دانش بنیان و پیشرفته در بخش‌های مختلف اقتصادی و با هدف روان‌سازی تولید در این صنایع و واحدهای پیشرفته و تامین سرمایه در گردش و ثابت تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی منعقد شده است.
باستین بیان کرد: این تفاهم‌نامه نسبت به ضوابط بانکی دارای شرایط بهتر است و زمینه تسهیل تولید در این صنایع و واحدهای پیشرفته فراهم می‌کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با بیان اینکه بسیاری از صنایع تولیدی استان نوپا و دانش‌بنیان هستند تصریح کرد: با توجه به نرخ سود بانکی بالا در شرایط موجود و یا تامین وثیقه‌ها و ضمانت‌نامه مورد نیاز برای اخذ تسهیلات، واحدهای یاد شده با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و ظرفیت صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور می‌تواند شرایط مطلوبی برای شرکت‌های تولیدی تسهیل و حمایت کند.
باستین بیان کرد: امید است این مجموعه با کمک به واحدهای تولیدی استان مشکلات آنان را برطرف کند تا فصل جدیدی برای تحقیقات و حمایت از صنایع پیشرفته فراهم کند و در این راستا اداره کل صمت استان بوشهر واحدهای صنعتی که می‌تواند از مزیت صندوق حمایت از صنایع پیشرفته استفاده کنند شناسایی و معرفی می‌کند.
وی بیان کرد: این استان با توجه به داشتن ظرفیت‌های مختلف قطب توسعه اقتصادی کشور و اکنون 6.5 درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به استان بوشهر است.
استان‌ها بوشهر 0 نفر مونا عیدان برچسب‌ها بوشهر دانش بنیان صمت دولت سیزدهم

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1028678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

روایت پزشک غزه از نقص عضو هفتگی نوزادان

الجزایر 2 جاسوس فرانسوی را اخراج کرد

لغو و تعلیق پروازها به مقصد اراضی اشغالی ادامه دارد

منابع صهیونیست: 2 روز آینده در مذاکرات تبادل اسرا تعیین‌کننده خواهد بود

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد

اعدام 5 جاسوس اسرائیل در غزه

گزارش واشنگتن‌پست از موارد متعددی که ترامپ از آنها اطلاعی ندارد!

خداحافظی متفاوت مکرون و زلنسکی

جوزپ بورل: ما نصف بمب‌های غزه را تأمین می‌کنیم

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

ترامپ: هفته بزرگی در پیش است

حدود 1500 تن از مردم غزه بینایی خود را از دست داده‌اند

یک زن رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس خواهد شد

نتانیاهو از بازگرداندن جسد یک سرباز اسرائیلی از سوریه خبر داد

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

ژنرال صهیونیست: صحنه فرار گردشگران از ساحل تل‌آویو یعنی پیروز نشده‌ایم

هشدار کارشناس اسرائیلی درباره اضمحلال ساختار رژیم صهیونیستی

تداوم مذاکرات تجاری میان چین و آمریکا

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: اسرائیل دشمن نیست

100 کشته و مفقود در حادثه وقوع سیل شرق کنگو

پوتین: کی‌یف پیشنهاد آتش‌بس ما را بی‌پاسخ گذاشت

موج بزرگ خودکشی نظامیان صهیونیست در راه است

ترامپ در تدارک فتح کنگره

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری