ایرانیان جهان

آخرين مطالب

با حضور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون;

67 طرح‌ تعاونی پهنه شمال‌غرب کشور افتتاح شد وزارت رفاه

67 طرح‌ تعاونی پهنه شمال‌غرب کشور افتتاح شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ​ طرح‌های تعاونی همزمان با هفته تعاون در پهنه شمال‌غرب کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی ، این طرح‌ها در آذربایجان‌شرقی، با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
26 طرح افتتاح‌شده در استان آذربایجان‌شرقی برای بیش از 773 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
«محمود کریمی‌بیرانوند» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین افتتاحیه این طرح‌ها گفت: امروز شاهد افتتاح طرح‌های تعاونی پهنه شمال‌غرب کشور شامل استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و گیلان هستیم.
وی تعداد طرح‌های مورد افتتاح را 69 طرح تولیدی، خدماتی و مسکن عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاری طرح‌ها 1255 میلیارد تومان و میزان تسهیلات ارائه‌شده به این طرح‌ها 77 میلیارد تومان بوده است.
معاون وزیر تعاون، با اشاره به مشارکت قابل توجه مردم در تأمین منابع مالی طرح‌ها گفت: سهم مشارکت مردمی در تأمین منابع مالی شهرها 1178 هزار میلیارد تومان معادل 94 درصد است.
کریمی‌بیرانوند با اشاره به سهم شرکت‌های تعاونی مورد افتتاح در پهنه شمال‌غرب کشور در برخی از شاخص‌های کلیدی اظهار کرد: تعداد تعاونی مورد افتتاح در هفته تعاون 19 درصد از کل طرح‌ها، میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌های تعاونی مورد افتتاح در هفته تعاون 20 درصد از کل طرح‌ها، میزان اشتغال جدید ایجادی 14 درصد از کل طرح‌ها و تعداد اشتغال‌زایی جدید طرح‌ها در پهنه شمال‌غرب کشور 1163 از کل طرح‌ها است.
وی گفت: امروز در استان آذربایجان‌شرقی 26 طرح با تعداد اعضای 771 نفری و اشتغال 191 نفری و سرمایه‌گذاری 1268 میلیارد ریالی مورد افتتاح قرار می‌گیرد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون ادامه داد: در استان آذربایجان‌غربی 4 طرح با تعداد اعضای 664 نفری، اشتغال 127 نفری و سرمایه‌گذاری 1080 میلیارد ریالی، استان اردبیل با 2 طرح و تعداد اعضای 14 نفری و اشتغال 27 نفری و سرمایه‌گذاری 290 میلیارد ریالی، استان زنجان 3 طرح با تعداد اعضای 318 نفری اشتغال 203 نفری و سرمایه‌گذاری 1861 میلیارد ریالی و استان گیلان با 32 طرح با تعداد اعضای 1057 نفری و اشتغال 615 نفری و سرمایه‌گذاری 5680 میلیارد ریال در این آیین مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.
کاهش نرخ بیکاری به 9 درصد
کریمی‌بیرانوند همچنین در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان از راه‌اندازی سامانه نظام جامع اطلاع‌‌رسانی بازار کار خبر داد و گفت: با راه‌اندازی سامانه نظام جامع اطلاع‌‌رسانی بازار کار، تجزیه‌ و تحلیل شغلی تمام مردم ایران انجام و اطلاعات لازم برای شناسایی کارجویان اعم از دانش‌آموختگان و سایر افراد جویای کار فراهم می‌شود.
وی افزود: در این سامانه 18 هزار کاربر دستگاه‌های اجرایی فعالیت می‌کنند که به‌نوعی لشکر اشتغال دولت محسوب می‌شوند.
در این مراسم از 11 تعاونی برتر استان آذربایجان‌شرقی در بخش‌های مختلف تجلیل و لوح تقدیر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استاندار و معاونت هماهنگی اقتصادی استانداری اهداء شد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه خود به استان آذربایجان‌شرقی از مجموعه توانمندی‌های تعاونی خدمات درمانی بهبود تبریز نیز بازدید کرد.
9 شهریور 1402 13:32
کد خبر : 320,340
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1059896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری

تغییر موضع معاون ترامپ درباره جنگ هندوپاکستان

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

نخست وزیر پیشین اسرائیل: باید به جنگ غزه پایان دهیم

صهیونیست ها حتی به درختان فلسطینیان هم رحم نکردند!

ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

مخاطرات ابلاغ وارداتی

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

رصد آیزنهاور با مهاجر 6