ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تمدید و صدور 3400 کارت کار در حوزه اتباع خارجی مجاز در استان البرز وزارت رفاه

تمدید و صدور 3400 کارت کار در حوزه اتباع خارجی مجاز در استان البرز
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز از تمدید و صدور حدود 3400 کارت در حوزه اتباع خارجی مجاز از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه سال جاری در بخش اشتغال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز، عبدالله دارایی با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه سال جاری در حدود 3400 کارت در حوزه اتباع خارجی مجاز صادر و تمدیدشده است که عموماً مربوط به اتباع با وضعیت کارت تبدیل وضعیتی یا گذرنامه خانواری بوده است که این اقدام در امتداد صدور کارت‌هایی بوده که از اواخر سال گذشته آغاز شده است.
وی گفت: فرایند فراخوان صدور کارت آمایشی‌ها در آینده نزدیک آغاز خواهد شد، از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه از طریق بازرسی‌هایی که توسط بازرسان کار در سراسر استان صورت پذیرفته است و همچنین از طریق بازرسی‌هایی که به صورت گشت مشترک و طرح‌های ویژه با حضور نمایندگان استانداری فرمانداری‌ها و همینطور نمایندگان فراجا و این اداره کل صورت پذیرفته تعداد 305 کارفرمای متخلف شناسایی که سرجمع در این واحدها 753 نفر اتباع خارجی غیر مجاز شناسایی و مشمول جرایم مطابق قانون کار شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز افزود: از تعداد 305 نفر کارفرمای متخلف در به کارگیری اتباع خارجی غیر مجاز، با توجه به فرایندهای پیش‌بینی شده در قانون تعداد 42 کارفرما به مراجع قضایی معرفی شدند و به ازای هر روز به کارگیری هر نفر اتباع خارجی غیر مجاز به میزان 880 هزار تومان جریمه تعیین و از سوی کارفرمایان متخلف باید به حساب خزانه واریز شود.
عبدالله دارایی خاطرنشان کرد: آن دسته از کارفرمایانی که تمایل به استفاده از نیروی اتباع خارجی دارند، باید از میان افرادی که علاوه بر کارت آمایش، دارای کارت کار صادره از وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی باشند تا اجازه فعالیت در واحدهای تولیدی، صنعتی و صنفی شوند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز اظهارکرد: بعضی از صنوف همانند صنایع غذایی چه در بخش تولیدی و چه در بخش صنفی به صورت کلی از به کارگیری اتباع خارجی منع شده و حق حضور و کار در این نوع صنایع و صنف را ندارند.
وی گفت: در حوزه اتباع خارجی افراد ذکور 18 تا 60 سال پس از دریافت مجوزهای لازم، اجازه کار در جمهوری اسلامی ایران را داشته و چنانچه کارفرمایان نسبت به کارگیری غیر مجاز این افراد اقدام کنند، مشمول جرایم سنگین خواهند شد.
دارایی افزود: گاه مشاهده می‌شود برخی واحدهای صنفی مثل بستنی فروشی‌ها، رستوران‌ها و واحدهای مرتبط به مواد غذایی از اتباع خارجی استفاده می‌کنند که به محض مشاهده بدون هرگونه چشم پوشی به مرجع قضایی معرفی خواهند شد.
27 شهریور 1402 11:11
روابط عمومی اداره کل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز |
کد خبر : 321,592
اجتماعی
کلیدواژه ها: تمدید و صدور 3400 کارت کار,اتباع خارجی مجاز,استان البرز
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1066355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری

تغییر موضع معاون ترامپ درباره جنگ هندوپاکستان

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

نخست وزیر پیشین اسرائیل: باید به جنگ غزه پایان دهیم

صهیونیست ها حتی به درختان فلسطینیان هم رحم نکردند!

ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

مخاطرات ابلاغ وارداتی

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

رصد آیزنهاور با مهاجر 6