ایرانیان جهان

آخرين مطالب

همه گزینه‌ها روی میز است/ ممکن است به دارایی‌های ایران حمله کنیم! ایالات متحده آمریکا

همه گزینه‌ها روی میز است/ ممکن است به دارایی‌های ایران حمله کنیم!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش دولت بهار به نقل از ایسنا، شامگاه شنبه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دستور حمله هوایی به یمن را داد.
به گفته منابع آمریکایی، هدف از این حمله، مقابله با نیروهای مسلح یمن و دفاع از رژیم صهیونیستی بوده است. حملات آمریکا ده‌ها شهید، از جمله چندین کودک برجای گذاشته است.
اما، ترامپ در بیانیه رسمی خود، مدعی شد که این حملات برای دفاع از «نیروهای آمریکایی، خطوط کشتیرانی جهانی و مقابله با حوثی‌ها(انصار الله)» صورت گرفته است.
او در بیانیه منتشر شده خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با طرح این ادعا که ایران از نیروهای مسلح یمن حمایت می‌کند، تهدید کرد: «خطاب به ایران: حمایت از تروریست‌های حوثی باید فوراً پایان یابد! مردم آمریکا، رئیس جمهور آن‌ها را که یکی از بزرگترین مأموریت‌های تاریخ ریاست جمهوری را دریافت کرده یا خطوط کشتیرانی جهانی را تهدید نکنید. اگر چنین کردید، مراقب باشید، زیرا آمریکا شما را کاملاً مسئول خواهد دانست و ما در این مورد مهربان نخواهیم بود!»
اما پس از تهدیدات ترامپ، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز یکشنبه و در گفت‌وگو با شبکه «ای بی سی» آمریکا، به تکرار اظهارات ترامپ و تهدیدات او علیه ایران پرداخت.
در این گفت‌وگو، والتز در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و احتمال اقدام نظامی مستقیم علیه ایران، در اظهاراتی خصمانه مدعی شد: «همه گزینه‌ها روی میز است. اما ایران باید سخنان رئیس‌جمهور را کامل بشنود. میزان حمایت ایران از حوثی‌ها، حزب‌الله و دیگر گروه‌های ستیزه‌جو غیرقابل قبول است.»
او افزود: «تفاوت اینجاست که حوثی‌ها پدافندهای هوایی پیشرفته و موشک‌ها، پهپادها و موشک‌های بالستیک ضدکشتی دارند. آن‌ها چندین مرتبه به کشتی‌های آمریکایی، ناوشکن‌ها و کشتی‌های تجاری حمله کرده و چندین کشتی را غرق کرده‌اند.»
مشاور امنیت ملی آمریکا ادامه داد: ایران باید به‌وضوح پیام رئیس‌جمهور را درک کند، آمریکا ممکن است دارایی‌های ایران که در ارتباط با حمایت از حوثی‌ها باشد را هدف قرار دهد.
والتز مدعی شد: «مردم آمریکا باید متوجه شوند که دولت قبلی پاسخ‌های ضعیفی داده است اما ترامپ قدرتمند ظاهر شده است. ما حوثی‌ها و حامیان آن‌ها، یعنی ایران را پاسخگو خواهیم ساخت.»
والتز در پاسخ به سوالی درباره شکست آمریکا در برابر یمن مدعی شد: «این حملات، حملاتی گسترده بود که چندین رهبر انصارالله یمن را هدف قرار داد. هدف از این حملات، هدف قرار دادن رهبران حوثی‌ها و پاسخگوسازی ایران بود. این ایران است که منابع نیروهای حوثی‌ها را تأمین می‌کند.»
او ادعا کرد: «ایران به حوثی‌ها کمک کرده تا 2 مورد از مهم‌ترین خطوط تجاری دریایی را متوقف کند. 70 درصد کشتیرانی جهانی در حال دوری از جنوب آفریقاست. این مسئله درحال تخریب اقتصاد جهانی است. این مسئله برای ترامپ غیرقابل قبول است. این یک تلاش پایدار برای آزادسازی تجارت جهانی خواهد بود.»
پس از حملات تجاوزگرانه آمریکا و انگلیس به یمن، نیروهای مسلح یمن تصریح کردند که این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند.
یک منبع یمنی عالیرتبه گفت: تجاوز علیه یمن بدون پاسخ نمی‌ماند و یمن احتمالا به عنوان یک واکنش مستقیم به تجاوزات آمریکا و انگلیس به مراحل جدیدی در حمایت از غزه منتقل خواهد شد. به کشتی‌های اسرائیلی اجازه عبور از دامنه دریایی که نیروهای مسلح یمن تعیین کرده است، داده نمی‌شود. یک محاصره واقعی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود دارد.
این منبع در مصاحبه با المیادین تأکید کرد: هدف از تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن حمایت از رژیم صهیونیستی است. یمن مصمم به ادامه پایداری و عدم تسلیم در برابر حملات است. حملات آمریکا علیه یمن پیام واضحی از سوی دولت دونالد ترامپ به لابی صهیونیستی است مبنی بر اینکه آماده است تا با تمام ابزارهای ممکن از آن حمایت کند.
این منبع درباره اظهارات ترامپ علیه یمن و انصارالله گفت: این اظهارات پوچ و توخالی است. این اظهارات چه تأثیری می‌تواند بر اراده یمنی داشته باشد که وجود چهار ناو هواپیمابر آمریکایی با ده‌ها ناوشکن و هواپیما آن را نترسانده است.
والتز همچنین با زیرسوال بردن ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»
او در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات ترامپ علیه ایران و احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران با حمایت آمریکا ادعا کرد: «همه گزینه‌ها برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای روی میز است.»
والتز افزود: «این مسئله همه برنامه‌های ایران، یعنی برنامه موشکی، تأسیسات غنی‌سازی و تسلیحاتی ایران را شامل می‌شود. آن‌ها می‌توانند این تأسیسات را به نحوی که قابل راستی آزمایی باشد، تسلیم و رها کنند یا ایران می‌تواند با عواقب تصمیمات خود روبرو شود. در هر صورت نمی‌توانیم جهانی داشته باشیم که در آن ایران کشوری هسته‌ای باشد. نمی‌توانیم رقابتی هسته‌ای در منطقه شکل بگیرد.»
مشاور امنیت ملی کاخ سفید همچنین ادعا کرد: «رئیس جمهور آمریکا راه خروجی به ایران پیشنهاد کرده است. اما ترامپ مصمم است تا از این مسئله به هر نحوی جلوگیری کند. نمی‌توانیم اجازه دهیم دنیا توسط کشوری تندرو تهدید شود. ایران تهدیدی علیه اسرائیل و کشورهای منطقه است. آن‌ها نباید به توانایی حمله به آمریکا دست پیدا کنند.»
والتز در ادامه به مسئله اوکراین پرداخت.
او در پاسخ به سوالی درباره خواست روسیه برای آتش‌بس دائمی در اوکراین و زمان دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و ترامپ افزود: «من به همراه مارکو روبیو، وزیر امور خارجه (آمریکا) به جده سفر کردم. در این نشست درباره شرایط لازم برای رسیدن به صلح دائمی صحبت کردیم. به باور رئیس جمهور آمریکا نیز، این آتش‌بس باید دائمی باشد.»
والتز اظهار داشت: «به‌طور همزمان در حال مذاکره با روسیه هستیم. چیزی که از پوتین شنیده‌ایم این بود که او از آتش‌بس حمایت می‌کند. تیم امنیت ملی ترامپ درحال بررسی شروط پوتین است.»
او افزود: «این دیپلماسی رفت و برگشتی ادامه دارد. همانطور که دبیرکل ناتو اذعان کرد، فقط رئیس جمهور آمریکا می‌توانست این بن‌بست را از بین ببرد. اکنون درحال نزدیک‌تر کردن طرفین جنگ هستیم تا کشتار متوقف شود و به صلحی پایدار برسیم.»
مشاور امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به انتقادات شکل گرفته علیه دولت ترامپ و «تمایل او به روسیه» مدعی شد: «انتقادات وارده به این معناست که بسیاری خواستار جنگی بی‌پایان هستند. این جنگ چرخ گوشتی برای مردم، سرمایه‌های ملی و مهمات است.»
او در پاسخ به شرایط احتمالی صلح در اوکراین افزود: «این شرایط، شروط مذاکراتی است که حتی در سال 2022 وجود داشت. این توافق سرزمین‌های اوکراین، ضمانت‌های امنیتی و موقعیت اوکراین پیرامون ناتو را شامل خواهد شد.»
والتز تصریح کرد: «عضویت اوکراین در ناتو دور از ذهن است. بسیاری از کشورها نیز آگاهند که این مسئله دشوار است. مولفه‌های بسیاری وجود دارد و در تلاشیم تا طرفین را به میز مذاکرات بکشانیم و جنگ را متوقف کنیم.»
والتز همچنین در پاسخ به سوالی درباره انتقال اراضی تحت کنترل روسیه به اوکراین گفت: «باید از خودمان بپرسیم که آیا با توجه به منافع ملی خودمان، این مسئله واقع‌گرایانه است که تلاش کنیم تا همه روس‌ها را از مناطق تحت کنترلشان بیرون کنیم یا خیر. درباره این مسئله با همتایان اروپایی خود نیز صحبت کرده‌ایم.»
او افزود : «راهبرد دولت بایدن جنگ بی پایان بود. این جنگ می‌تواند به جنگ جهانی سوم منجر شود. می‌توانیم درباره خیر یا شر بودن مسائل صحبت کنیم، اما باید واقعیت‌های میدانی را نیز در نظر بگیریم. از طریق دیپلماسی تلاشمان را خواهیم کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377650/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری

تغییر موضع معاون ترامپ درباره جنگ هندوپاکستان

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

نخست وزیر پیشین اسرائیل: باید به جنگ غزه پایان دهیم

صهیونیست ها حتی به درختان فلسطینیان هم رحم نکردند!

ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم

مخاطرات ابلاغ وارداتی

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

رصد آیزنهاور با مهاجر 6