ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جزئیات غرق‌شدن جنگنده آمریکایی در حمله انصارالله خواندنی ها

جزئیات غرق‌شدن جنگنده آمریکایی در حمله انصارالله
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / گزارش‌ها حاکی از آن است که سانحه غرق‌شدن یک جنگنده آمریکایی در دریای سرخ، به‌دلیل حمله انصارالله یمن اتفاق افتاده است.
رسانه آمریکایی در مطلبی به جزئیات سقوط یک فروند جنگنده آمریکایی بر اثر حمله موشکی نیروهای انصارالله یمن پرداخت و گزارش داد که این سانحه در حین تلاش ناو آمریکایی برای فرار از حمله انصارالله روی داده است.
به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، در شامگاه دوشنبه، نیروی دریایی آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از «غرق شدن» یک فروند جنگنده «اف/ای-18 سوپر هورنت» خود در دریای سرخ خبر داد.
یک مقام آمریکایی اعلام کرد گزارش‌های اولیه از صحنه حادثه نشان می‌دهد که ناو هواپیمابر «ترومن» به‌منظور فرار از آتش نیروهای انصارالله یمن، تغییر مسیر شدید و ناگهانی داده و این موضوع موجب سقوط جنگنده به دریا شده است. ارتش یمن در روز دوشنبه یک حمله پهپادی و موشکی علیه این ناو هواپیمابر آمریکایی در دریای سرخ انجام دادند، ناوی که برای پیشبرد اهداف نظامی آمریکا در دریای سرخ مستقر شده و هدف آن مقابله با عملیات‌های ارتش یمن است.
در بیانیه نیروی دریایی آمده است: «جنگنده اف/ای-18ای در زمان یدک‌کشی در محفظه آشیانه دچار سانحه شد و گروه عملیات کنترل خود را از دست داد. هواپیما و یدک‌کش هر دو به دریا افتادند. خدمه عملیات یدک‌کشی بلافاصله اقدام به ترک محل کرده و از هواپیما دور شدند.»
یک مقام دیگر آمریکایی به شبکه سی‌ان‌ان گفت که هواپیما غرق شده است. ارزش هر فروند از این جنگنده بیش از 60 میلیون دلار برآورد می‌شود.
«کارل شوستر» ناخدای بازنشسته نیروی دریایی آمریکا به سی‌ان‌ان گفت که ناوهای هواپیمابر برای جلوگیری از حمله موشکی از تاکتیک «زیگزاگ» استفاده می‌کنند. او توضیح داد: «در این تاکتیک، کشتی یک‌سری چرخش‌های 30 تا 40 درجه‌ای انجام می‌دهد که هر کدام حدود 30 ثانیه طول می‌کشد. در هر چرخش، کشتی حدود 10 تا 15 درجه به سمت داخل متمایل می‌شود و موقعیت خود را حدود 100 تا 200 یارد نسبت به هدف احتمالی جابه‌جا می‌کند.»
ناو ترومن و گروه عملیاتی همراه آن در زمان وقوع حادثه در دریای سرخ مستقر بودند. نیروی دریایی آمریکا مدعی است که این گروه عملیاتی و اسکادران هوایی همراه آن همچنان «کاملاً آماده انجام مأموریت» هستند.
بازار



ناو ترومن در حال اجرای یک مانور سنگین
سوابق خسارات ناو آمریکایی
ناو ترومن پیش از این نیز بارها هدف حملات انصارالله قرار گرفته بود. این ناو در فوریه گذشته زمانی خبرساز شد که در نزدیکی مصر با یک کشتی تجاری برخورد کرد. همچنین در دسامبر گذشته، یک فروند جنگنده اف/ای-18 دیگر از ناو ترومن به اشتباه توسط ناو جنگی «یواس‌اس گتیزبرگ» هدف قرار گرفته و سرنگون شده بود.
دیگر کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا در منطقه نیز بارها هدف حملات انصارالله قرار گرفته‌اند. در اوایل سال 2024، یک ناوشکن آمریکایی مستقر در دریای سرخ مجبور شد از سامانه دفاع نزدیک «فالانکس»، که آخرین خط دفاعی در برابر حملات موشکی محسوب می‌شود استفاده کند؛ زیرا یک موشک کروز شلیک‌شده توسط انصارالله تا فاصله یک مایلی به کشتی نزدیک شده بود و تنها چند ثانیه مانده بود تا با آن اصابت کند.
هدف‌گیری کشتی‌های جنگی آمریکایی توسط انصارالله پس از آن آغاز شد که نیروی دریایی ایالات متحده برای جلوگیری از عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ، وارد عمل شد.
در هفته‌های اخیر، دولت ترامپ حملات هوایی علیه مواضع انصارالله در یمن را شدت بخشیده است که این اقدام با تهدیدات تلافی‌جویانه ارتش یمن روبه‌رو شده است. انصارالله در بیانیه‌ای پس از حملات هوایی آمریکا به بندر نفتی در غرب یمن که منجر به شهادت ده‌ها نفر شد، اعلام کرد: «تا زمانی که تجاوز اسرائیل به غزه متوقف شده و محاصره برداشته شود، یمن از ادامه عملیات حمایت از مردم فلسطین عقب‌نشینی نخواهد کرد.»
انصارالله همچنین اعلام کرده است که تجاوز آمریکا به یمن تنها به تشدید هدف‌گیری ادوات آمریکایی، درگیری و رویارویی بیشتر منجر خواهد شد.
شامگاه دوشنبه خبرگزاری یمنی سبأ گزارش داد که نیروی هوایی آمریکا سه حمله را به منطقه سفیان در شمال غرب یمن انجام داد. صبح سه‌شنبه نیز شبکه المسیره خبر داد 2 حمله به منطقه بنی حشیش در شمال شرق صنعا انجام شده است.
مناطق تحت کنترل ارتش یمن از 15 مارس شاهد حملات روزانه هستند. آمریکا با هدف متوقف کردن حملات ارتش یمن علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و خلیج عدن این عملیات را علیه انصارالله یمن انجام می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1425190/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانوان ایران قهرمان تکواندو باشگاه‌های آسیا شدند/ مردان روی سکوی نایب قهرمانی

کاپ قهرمانی آسیا در دست دختران تکواندو

چین، تحریم‌های اتحادیه اروپا را لغو می‌کند

شرایط کنونی بهترین زمان برای همکاری های دوجانبه است

عکس لو رفته از بابک زنجانی در افغانستان پس از زندان؛ جلسه با مقامات طالبان؟

آشفتگی بازار‌های مالی آمریکا با شروع دوباره دوره ترامپ

قیمت طلا امروز 10 اردیبهشت به مرز حساس قیمتی رسید

ستاره والیبال آمریکا ورودی بعدی لیگ ژاپن

بی‌تابی برای رونمایی از ورژن جدید آمریکا مقابل ایران

بری در دیدار مقامات ارشد ناظر بر آتش بس: آمریکا به تل آویو فشار بیاورد

مناقشه‌ای خطرناک در همسایگی ما که 4بازیگر اتمی دارد | چین گوش به زنگ و آمریکا در حال رصد تحولات | بمب اتم؛ مساله این است

واکنش روسیه به تهدید زلنسکی علیه رژه روز پیروزی

آتش‌سوزی گسترده در قدس اشغالی؛ تخلیه ساکنان کوه‌های اورشلیم

افشای جزئیات دیدار ترامپ و زلنسکی در واتیکان

هشدار تند ترامپ: اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

الشیبانی: سوریه جدید تهدیدی برای اسرائیل نیست

سرمایه گذاری در طرح های دونگی با پیش‌بینی سود تا 45 درصد

بریکس دلار را دور زد

ایران به بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا وصل شد

تصاویر؛ طوفان شن در بصره عراق

وزیر نفت، تکلیف قیمت بنزین سوپر وارداتی را روشن کرد

بهبود کیفیت بنزین با استمرار طرح کیفی‌سازی در پالایشگاه‌های کشور.

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

«صدور مجوز واریز یارانه ویژه بازنشستگان؛ اعلام مبلغ پرداختی»

رونمایی از سامانه جامع اطلاعات اقتصادی استان قم در ایران اکسپو 2025

برگزاری نمایشگاه فاینکس گامی در تمرکززدایی فعالیت‌های اقتصادی

سهام عدالت در لبه نابودی | ارزش این سهام ریخت

از ازگل و زمین حاج آقا صدیقی چه خبر؟

مسئول سازی و مطالبه گری از سازمان ها در عرصه مبارزه با قاچاق

سرمایه‌گذاری بیش از 100 میلیون دلاری رکتون ژاپن در هند

10 بازیکن با بیشترین تاثیرگذاری در سه فصل اخیر لیگ قهرمانان اروپا؛ یک نفر بالاتر از مدعی توپ طلا

رکوردشکنی اینزاگی در لیگ قهرمانان اروپا

پاسخ فدراسیون فوتبال به اقدام عجیب در اعزام تیم ملی فوتسال به چین – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بازیکنان خط خورده هم با تیم ملی به سفر رفتند؛ توجیه فدراسیون: این بازیکنان رفتند تا روحیه بدهند!

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا/ تیم شهرداری ورامین دوم شد

اعزام بازیکنان خط خورده تیم ملی فوتسال زنان به چین

ایران و آفریقا؛ از توافقات معدنی تا توسعه زیرساخت‌های مشترک

آنالیزور سابق استقلال راهی الاهلی خواهد شد

بابک زنجانی با طالبان؛ نخستین عکس از زنجانی در خارج از زندان منتشر شد

سرنوشت حقِ آب ایران از آب‌های مرزی

بابک زنجانی با طالبان! نخستین عکس از زنجانی در خارج از زندان منتشر شد

اظهارات نمایندگان مجلس درباره مذاکرات ایران و آمریکا/ نباید سفره مردم را به مذاکرات گره بزنیم/ آماده‌ایم تا توافق جامعی با حفظ حقوق مردم داشته باشیم

هشدار به ترامپ درباره توافق جدید با ایران | انتقاد شدید مایک پنس

آن روزها که برای عطاءالله مهاجرانی «محشر کبری شد»!

حمله به ترامپ از تریبون مجلس/ به آمریکایی‌ها امتیازات بی‌جا ندهید

پیشنهادهای مشاور اوباما به ترامپ درمورد ایران | فشارها علیه ایران را به افکار عمومی بکشانید | هدف آمریکا برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نباشد

قیمت نفت در آستانه سنگین‌ترین افت سه‌ سال اخیر

عراقچی: اقدامات آمریکا پیام منفی در گفتگوها دارد.

ترامپ: از فکر شکست دادن چین خوابم نمی‌برد

شهادت 35 فلسطینی دیگر در غزه/ شمار شهدا به 52 هزار و 400 نفر رسید