ایرانیان جهان

آخرين مطالب

الشیبانی: سوریه جدید تهدیدی برای اسرائیل نیست خواندنی ها

الشیبانی: سوریه جدید تهدیدی برای اسرائیل نیست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / در پی انتشار جزئیات بیشتر از پاسخ دولت موقت سوریه به فهرست شروطی که آمریکا برای کاهش تحریم‌های تحمیلی به سوریه تعیین کرده است، از جمله اینکه با درخواست آمریکا برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرده است،‌ وزیر خارجه سوریه وجود چنین موضوعی را رد و اعلام کرد آمریکا از دمشق نخواسته است به «پیمان ابراهیم» بپیوندد و دمشق هم در پاسخ خود به شروط واشنگتن، اشاره‌ای به موضوع عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نکرده است.
«اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت موقت سوریه در گفت‌وگو با شبکه خبری العربیه ادعا کرد در پاسخ دمشق به شروطی که آمریکا برای کاهش تحریم‌ها تعیین کرده است، اصلا به موضوع عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اشاره‌ای نشده است و آمریکا از سوریه نخواسته است که به «پیمان ابراهیم» ملحق شود. پیمانی که امارات، بحرین و مراکش زیر نظر آمریکا با رژیم صهیونیستی امضا کردند.
پیش از این، روزنامه القدس العربی به نقل از تلویزیون سوریه نوشت دولت آمریکا در فهرست شروطی که برای کاهش تحریم‌های سوریه تعیین کرده است، از دمشق خواسته است به «پیمان ابراهیم» بپیوندد و روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کند، اما دمشق در پاسخ خود به این فهرست، با این درخواست مخالفت کرده است.
رویترز گزارش کرده بود «ناتاشا فرانچسکی» معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در دفتر امور خاور نزدیک، در دیدار محرمانه‌ای که 18 مارس در حاشیه کنفرانس حامیان مالی سوریه در بروکسل با الشیبانی داشت، فهرست شروطی که واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه تعیین کرده بود، تحویل او داد.
الشیبانی همچنین در این گفت‌وگو در خصوص دیدارهایش با مقامات آمریکایی گفت مذاکرات با آمریکا، به صورت مستقیم و در بالاترین سطح برگزار شد و روی منافع مشترک دو کشور متمرکز بود. سوریه از گسترش روابط استراتژیک با آمریکا استقبال می‌کند.
منابع آگاه گزارش داده بودند وزیر خارجه آمریکا که برای شرکت در نشست‌های سازمان ملل به آمریکا سفر کرده است، با مقاماتی از وزارت خارجه آمریکا در نیویورک دیدار کرده و یکی از موضوعات مورد بحث تحریم‌های آمریکا علیه سوریه بوده است.
وزیر خارجه سوریه همچنین در این گفت‌وگو مدعی شد سوریه جدید، تهدیدی برای هیچ طرفی در منطقه از جمله رژیم صهیونیستی نیست و اقدامات رژیم در سوریه مردود است.
پس از سقوط نظام سابق سوریه و تسلط مخالفان مسلح بر این کشور، رژیم صهیونیستی از شرایط سوریه بهره‌برداری کرد و ضمن نقض توافقنامه توقف درگیری‌ بین رژیم اشغالگر و دمشق که در سال 1974 امضا شد، برای اولین بار پس از سال 1974 چندین کیلومتر وارد خاک سوریه از سمت بلندی‌های اشغالی جولان شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1426114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درس‌های چین برای صنعت خودرو ایران

کد تخفیف خرید قالب وودمارت راست چین؛ کد تخفیف 20 درصدی

سیاست خارجه آمریکا دربست در اختیار نتانیاهو + فیلم

اوکراین تا ساعات آینده توافقنامه معدنی با آمریکا را امضا می‌کند

چین کابوس دهلی‌نو؛ احتمال جنگ تمام عیار بین هند و پاکستان ضعیف است

پرتاب موشک هایپرسونیک آمریکا از ایستگاه فضایی کیپ کاناورال

سقوط قیمت طلا در بازار جهانی؛ اونس طلا به 3309 دلار رسید (10 اردیبهشت 1404)

ستاره والیبال آمریکا ورودی بعدی لیگ ژاپن | اخبار ورزشی

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

اردوغان: اسرائیل آتش جنگ را به سوریه می‌کشاند؛ پاسخ ما قاطع خواهد بود

مخالفت ده‌ها نماینده پارلمان عراق با حضور جولانی در بغداد

سفیر روسیه، توان فرانسه برای ایجاد بازدارندگی هسته‌ای در اروپا را مسخره‌کرد

نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از تشدید تنش‌ها و اختلافات اجتماعی و سیاسی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

اهمیت مطالبه گری از سازمان‌ها در عرصه مبارزه با قاچاق

اهمیت شیشه‌ محافظ در خرید گوشی‌های اقتصادی: مهمترین نکاتی که باید بدانید

تردد مجدد مسافران ایران و جمهوری آذربایجان از مرز بیله سوار

جذب 36 سرمایه‌گذار برای فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان

قیمت نهایی بنزین وارداتی پس از اعمال سایر هزینه‌های مرتبط اعلام خواهد شد

خراسان جنوبی بهشت گوهرسنگ‌ها؛ چالش تبدیل سنگ‌های خام به گنجینه اقتصادی

کاهش رضایت شهروندان آمریکا از مدیریت اقتصادی ترامپ

ساعت بازی بارسلونا – اینتر / نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا / طارمی به میدان می‌رود؟ | اخبار ورزشی

5 مهاجم با بهترین نرخ گلزنی در پنج لیگ برتر اروپا در فصل 25-2024؛ فقط یک نفر بالاتر از لواندوفسکی

افزایش برداشت گاز قطر از پارس جنوبی

توافق مواد معدنی اوکراین ممکن است امشب امضا شود

تداوم افزایش عرضه ال‌ان‌جی آمریکا به اروپا

ترامپ: اوکراین به‌زودی در هم شکسته خواهد شد

اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست؛ روسیه یک ماشین جنگی عظیم است

بازارهای مالی آمریکا شاهد بدترین آغاز برای یک دوره ریاست‌جمهوری در نیم قرن اخیر بوده‌اند

اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

اسرائیل در موقعیتی نیست که مذاکرات ایران و آمریکا را برهم بزند

نحوه تبدیل «بنجل» به «بمب نقل ‌وانتقالاتی» توسط دلالان

زیباکلام: تنها کسی که سعی کرد مانند فرد دوم نظام عمل کند احمدی‌نژاد بود

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

ارتش پاکستان در خط کنترل مرزی موضع جنگی گرفت

درگیری‌های شدید در دمشق؛ وضعیت امنیتی بحرانی شد

تجاوزات جدید اسرائیل، دادِ «نبیه بری» را هم درآورد

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر یا حتی زیر خط فقر زندگی می‌کنند

امضای 4 سند همکاری نفتی با عراق

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

طلا جهانی افتاد؛ قیمت سکه مقاومت کرد/ قیمت درهم و دلار روی مرز حساس