ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه، با حضور معاون فرهنگی و آموزشی، معاون توسعه مدیریت و منابع، مسئولان ستادی و تعدادی از فرماندهان بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بسیج شجره طیبه‌ای است که ریشه در ایمان، اخلاص، ایثار و فداکاری دارد. این نهاد برخاسته از دل مردم است . تفکر بسیجی، همان تفکری است که انقلاب را به پیروزی رساند، دفاع مقدس را مدیریت کرد و امروز نیز در حفظ و استمرار آرمان‌های انقلاب نقش‌آفرینی می کند.
وی با قدردانی از خدمات سرهنگ فریبرز خزائی، فرمانده سابق مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید، اظهار داشت: خدمت خالصانه و متعهدانه ایشان در طول دوران مسئولیت، مایه افتخار این مجموعه است و از تلاش‌های ارزنده ایشان صمیمانه تشکر می‌کنیم.
ملک محمد نجفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و دهه کرامت و همچنین تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنانمان در بندرعباس، گفت: شاهدیم که تفکر بسیجی در حوزه معاونت توسعه و مدیریت بنیاد شهید بسیار پررنگ بوده و شاید بدون این تفکر ما توفیق چندانی نداشته باشیم.
وی افزود: مهمترین ماموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که این مهم با تفکر بسیجی اشاعه می‌یابد و امیدواریم این تفکر همواره در زندگی ما حکمفرما باشد تا بتوانیم خدمتگزار خوب و صدیقی برای جامعه هدف باشیم. بنده ضمن ابلاغ سلام مهندس اوحدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از زحمات سرهنگ خزایی تقدیر کرده و امیدوارم اجر زحماتی که طی این مدت کشیده‌اند را از شهدا دریافت کنند و معتقدم باید همین روحیه، تلاش و اقدامات در مدیریت جدید نیز ادامه یابد.
سردار فضل‌الله کفیل، رئیس مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی بسیج نیز ضمن گرامیداشت مقام والای شهدا و اعیاد دهه کرامت با بیان اینکه مقام معظم رهبری در کنگره‌های متفاوتی که برگزار می‌شود، با اعضای برگزارکننده آن نیز دیدار کرده و اشاره می‌کنند که افرادی که برای احیا یاد شهدا کار می‌کنند مجاهدان فی سبیل‌الله هستند، اظهار کرد: کسی که یاد شهدا را گرامی می‌دارد در حقیقت در راه خدا جهاد می‌کند و کار بسیج نیز همین است و در اصل بسیج برای مقاوم سازی کشور خلق شده و باید از آن‌ها قدرشناسی کنیم.
وی افزود: یکی از مجموعه‌های بسیج نیز بسیج کارمندان است که مهمترین محوری که برای آن مطرح شده است تبیین تفکر بسیجی است که در این صورت خودمان را خادم مردم می‌دانیم. نگاه بسیج نیز کمک به ارتقا دستگاه و مدیران است و کل کشور را نیز دربرمی‌گیرد و جمعیت بسیج نیز طبق فرمایش رهبری آحاد مردم کشور است.
سرهنگ فریبرز خزایی در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با اشاره به اینکه بیش از 16 سال در خدمت ایثارگران عزیز در بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده است، گفت: به جهت این نعمت پربرکت خدا را شاکرم. بسیج مانند دوی امدادی است که افراد در این مسیر باید با هم افزایی جلو بروند.
وی افزود: توفیقی دست داد که بیشترین ارتباط را با اقشار مختلف جامعه ایثارگری به خصوص خانواده‌های شهدا در سراسر کشور داشتیم و در این دوران بسیج را از حاشیه به متن آورده و سعی کردیم برنامه‌ها، همایش‌ها و جلسات را به صورت دقیق و منظم اجرا کنیم.
خزایی اضافه کرد: در دوران خدمت در بسیج، معاونت رسیدگی به امور ایثارگران را ایجاد کردیم که بسیار راهگشا و مثمر ثمر بود و در طول این سال‌ها سطح بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران را به رتبه بالایی رساندیم و در حقیقت بسیج را محل رجوع عزیزان قرار دادیم. در خاتمه ماموریت در این مکان مقدس نیز از شهدا می‌خواهم که این میزان از خدمت بنده را قبول کرده و جزو ذخایر من در آخرت قرار دهند و ما را شفاعت کنند، زیرا بهترین خاطرات دوران خدمت من حضور در بین خانواده شهدا و ایثارگران بوده است.
مهدی غفاری، فرمانده جدید مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم، ضمن تبریک ایام دهه کرامت و بزرگداشت مقام شهدای عالی‌قدر گفت: امیدواریم بتوانیم به گونه‌ای خدمت کنیم که مورد رضایت امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری و مردم عزیز باشد.
وی افزود:بنده تقارن آغاز به کار خود را با دهه کرامت گرامی می‌دارم و معتقدم بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده، چند اصل اساسی از جمله امید آفرینی دارد که باید در سطح بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران دیده شود.
در پایان این آیین از زحمات و تلاش‌های چندین ساله سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده سابق تکریم و مهدی غفاری به عنوان فرمانده جدید مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی شد.
انتهای پیام/

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1426103/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درس‌های چین برای صنعت خودرو ایران

کد تخفیف خرید قالب وودمارت راست چین؛ کد تخفیف 20 درصدی

سیاست خارجه آمریکا دربست در اختیار نتانیاهو + فیلم

اوکراین تا ساعات آینده توافقنامه معدنی با آمریکا را امضا می‌کند

چین کابوس دهلی‌نو؛ احتمال جنگ تمام عیار بین هند و پاکستان ضعیف است

پرتاب موشک هایپرسونیک آمریکا از ایستگاه فضایی کیپ کاناورال

سقوط قیمت طلا در بازار جهانی؛ اونس طلا به 3309 دلار رسید (10 اردیبهشت 1404)

ستاره والیبال آمریکا ورودی بعدی لیگ ژاپن | اخبار ورزشی

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

اردوغان: اسرائیل آتش جنگ را به سوریه می‌کشاند؛ پاسخ ما قاطع خواهد بود

مخالفت ده‌ها نماینده پارلمان عراق با حضور جولانی در بغداد

سفیر روسیه، توان فرانسه برای ایجاد بازدارندگی هسته‌ای در اروپا را مسخره‌کرد

نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از تشدید تنش‌ها و اختلافات اجتماعی و سیاسی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

اهمیت مطالبه گری از سازمان‌ها در عرصه مبارزه با قاچاق

اهمیت شیشه‌ محافظ در خرید گوشی‌های اقتصادی: مهمترین نکاتی که باید بدانید

تردد مجدد مسافران ایران و جمهوری آذربایجان از مرز بیله سوار

جذب 36 سرمایه‌گذار برای فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان

قیمت نهایی بنزین وارداتی پس از اعمال سایر هزینه‌های مرتبط اعلام خواهد شد

خراسان جنوبی بهشت گوهرسنگ‌ها؛ چالش تبدیل سنگ‌های خام به گنجینه اقتصادی

کاهش رضایت شهروندان آمریکا از مدیریت اقتصادی ترامپ

ساعت بازی بارسلونا – اینتر / نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا / طارمی به میدان می‌رود؟ | اخبار ورزشی

5 مهاجم با بهترین نرخ گلزنی در پنج لیگ برتر اروپا در فصل 25-2024؛ فقط یک نفر بالاتر از لواندوفسکی

افزایش برداشت گاز قطر از پارس جنوبی

توافق مواد معدنی اوکراین ممکن است امشب امضا شود

تداوم افزایش عرضه ال‌ان‌جی آمریکا به اروپا

ترامپ: اوکراین به‌زودی در هم شکسته خواهد شد

اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست؛ روسیه یک ماشین جنگی عظیم است

بازارهای مالی آمریکا شاهد بدترین آغاز برای یک دوره ریاست‌جمهوری در نیم قرن اخیر بوده‌اند

اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

اسرائیل در موقعیتی نیست که مذاکرات ایران و آمریکا را برهم بزند

نحوه تبدیل «بنجل» به «بمب نقل ‌وانتقالاتی» توسط دلالان

زیباکلام: تنها کسی که سعی کرد مانند فرد دوم نظام عمل کند احمدی‌نژاد بود

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

ارتش پاکستان در خط کنترل مرزی موضع جنگی گرفت

درگیری‌های شدید در دمشق؛ وضعیت امنیتی بحرانی شد

تجاوزات جدید اسرائیل، دادِ «نبیه بری» را هم درآورد

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر یا حتی زیر خط فقر زندگی می‌کنند

امضای 4 سند همکاری نفتی با عراق

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

طلا جهانی افتاد؛ قیمت سکه مقاومت کرد/ قیمت درهم و دلار روی مرز حساس